Selam Dostlarım
Merhaba arkadaşlar uzun zamandan beri bu muhhabete katılmak isiyordum ama malum sorunlarımız sakatlığımız felan vardı artık bende bursa grubunun içinde yer almak istiyorum hoşgeldin diyen arkadaşlara şimdiden teşekkürler ık mık eden dostlarımada yinede eyvallah diyorum (ONLAR KENDİLERİNİ BİLİR

)
İsmim onur bursa mudanya yolunda oturuyorum ve bu güne kadar parçaladığım motorlar şunlardır
Suzuki RM125 tarih 20.06.2007 en son dağ gezimdi ve büyük bir zıplama sonucu sol köprü kemiğimi ve sol serçe parmağımı kırdım
Hyundai CF125 supercross bunuda iki kişi zıpladıktan sonra ortadan ikiye böldük ölü paraya 750 verdim birine
mondial 125 scooter bunuda zaten bakkala gitmek için almıştım evden bunuda ehliyetsiz olduğum zaman merinos kavşağında bir kaldırımdan atladıktan sonra şasede kırıklar ve geride polise armağan bir eksoz bıraktım ve sonra mahalleden yeni motor kullanmaya başlayan pejo'cu gençlere verdim
neyse şuan bir motor'um yok maddi sıkıntı var birde aile baskısı ama geçenlerde bir açık yakaladım babam benim eski ralli pilotlarındandır lambalarda dururken yanımıza bir dragstar 650 yanaştı alsana sende böyle bir chopper dedi bende binerim hiç olmazsa yok bana dedim special alsam olmazmı dedim yok dedim artık yasak sana cross yapmak istiyorsun git araba yap dedi kendine git rally cross a gir dedi neyse işte arkadaşlar benim hikayem bu şimdi söyle kendime temiz güzel su soğutmalı v motor olur düz motor olur bir chopper arıyorum 3000 ile 5000 arası bilgisi olan arkadaşlar bana özel mesaj atarsa sevinirim bu arada motorla ilgili her türlü arıza ve tamir için bana ulaşa bilirsiniz çünkü konularında uzman çozukluk arkadaşlarım var kendi garajları ve tamirhaneleri mevcut yeride acemlerdeki kafkasın alt aralığında Erman&Mustafa
FİNİSH MOTOR veya görmek isterseniz youtube tek teker erman yazın yeterli tüm bursa dostlarıma sevgi ve saygılarımla