[Bursa - MT]

Mersin İl Temsilcisi
sevgili motorseven arkadaşlar, değişen dünya ikliminin ve gittikçe belirgenleşen kuraklığın hepimiz farkındayız. Betonarme binaların hızlı artışı, çoğalan egsoz ve baca dumanı, orman arazilerinin yağmalanması derken pikniklere veya gezilere gittiğimizde şehir yakınlarında başlayan cılız ağaçlıkların farkına varmışızdır hepimiz.
İşte bu yüzden Mersin MT'deki arkadaşlarıma bu konuyu açtım ve destek sözlerini aldım. Ardından tanıdığım Mersin Orman Bölge Müdürlü yetkilileri, Mersin Orman İşletme Şefi, Mersin Orman İşletme Ve Orman Müdürlüğü'ndeki Orman Mühendisi arkadaşlarım ve abilerimle görüştüm ve onlardan da tam destek sözünü alınca onlarla da konuştuğum gibi konuyu buraya taşıdım.
Sağlacacak yardımlar =
1- Tüm fidanlar ( sayısı ve türü isteğimize göre olacak ama ben tercihi mühendislere bıraktım )
2 - Ağaçlandırılacak yer ve bölge ( tercih bize bırakıldı ama en uygun zemin tercihlerini onlar söyleyecek ve biz birini seçeceğiz)
3 - Fidanlar için su arazözleri getirilecek ve sürekli bakımı sağlanacak.
4 - Fidanların nakliyesi için araba tahsis edilecek

ve daha akla mantığa uygun ne istenirse yapılacak.

Eğer sizce de uygunsa YER ve ZAMAN için önerilerinizi bekliyoruz

Bu etkinliğimiz için motosikletli olunması, grup ya da birey olunması şartı aramıyoruz. bir dikili ağacım olsun diyen herkesi davet ediyoruz. özellikle yakın il ve ilçelerden gelecek destekleri bekliyor ve eğer istenirse bir başka ilde ağaçlandırma organizasyonu için de destek vermeye hazırız.

Özellikle de;

Mersin Motor Klübü - Adana Mt - ÇMSK (Çukurova Motor Sporları Klübü)'nün de katılımlarını bekliyoruz

destek verecek tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ederiz. :rendeer:

Mersin MT

Ben de eski bir tema üyesi olarak çok organizasyonda bulundum en sonuncusu Karacabeyde idi...Artık okul bulaşmadığından o işlere bende vakit ayıramıyorum..bence çok güzel bir organizasyon olur...

zaten bursa da mersinin bir ilçesi sayıldığı için bu organizasyona bizde katılmalıyız arkadaslar nasılsa iki adım yer :)

mersin mt ye kolay gelsin...

ben pazar günü zatalim ve zatımla fuara gideceğim,
motoruyla katılmak isteyenler benimle gelebilir...
baska türlü gitmek isteyenlerle de fuarda görüsürüz insallah
telefonum 24 saat acıktır ama bu hafta gündüz aramayın uyuyor olacağım malum gececilik,
0533 363 13 18

merhabaaaaaaaaaaaa

slm arkadaslar bende yeni katıldım bursadan sadık bende 150cc lik bi scooter var eer geziler duzenliyorsanız banada hbr verin bende katılırım saygılar :D
[email protected]

Orhan abim pazar günü Çınaraltı'nda yapılacak olan kahvaltıya sende gelirsen çok seviniriz.:rendeer:

Eğitim sezonu başlıyor:

Geçen yıl yapılan Enduro - motokros eğitimi:

Son düzenleme:
slm arkadaslar bende yeni katıldım bursadan sadık bende 150cc lik bi scooter var eer geziler duzenliyorsanız banada hbr verin bende katılırım saygılar :D
[email protected]
aramıza hos geldin eger formumuzu takip edersen gezi ve sölenleri mutlaka kacırmazsın tekrardan aramıza hos geldin
KONTGERİLLA ben simdiden mt ye bir kac kisi toparlayayım kalabalık olmak iyidir bence gorusuruz benim içinde fuarı gez
gidecek arkadaşlarımıza simdiden hayırlı yolculuklar kendinize dikkat edin

Son düzenleme:
tşk ederim dostum fuara yalnız gidiyorum sanırım neyse ist. mt yalnız bırakmaz beni oralarda, hakkınızı helal edin gidipde dönmemek var,
istanbul büyük şehir kötü yola düşmeyiz inşallah

kötü yol = bozuk (çukurlu,tümsekli,mıcırlı :) )

tşk ederim dostum fuara yalnız gidiyorum sanırım neyse ist. mt yalnız bırakmaz beni oralarda, hakkınızı helal edin gidipde dönmemek var,
istanbul büyük şehir kötü yola düşmeyiz inşallah

kötü yol = bozuk (çukurlu,tümsekli,mıcırlı :) )

Kankan yanında olim hiç birşey olmaz Allah'ın izniyle.:cherry:
Diğer konuda garanti veremem burası İstanbul:queen: :queen: :queen:

İstersen gitme Tarıkçığım :p mazallah sana bişiy olmasını istemem bu kadar kötü şeyden bahsetmişsin :pale:

merhaba

arkadaslar bu salı aksamı toplanılıyormus herkezi bekleriz gerci bende ilk defa katılcam daha ben yeni daetli iken baskalarını cagırmak biraz garip olsa gerek :D

arkadaslar tum motor sverleri bi gun bulustuumuzda benim calıstıım ise gidelim buz pistine :D

http://www.youtube.com/watch?v=5kzzK-gXANM

Son düzenleme:
selam arkadaşlarr eskıden pazar günleri garajın hemen altında motor pazarı kuruluyordu daha sonra yıldırıma tasındığını duydum en son duyduğum orada da yokmus şimdi nerede kurulduğunu bilen warmı yada hala kuruluyormu???

Selam; şu an motor pazarının yeri yanlış görmediysem eğer yıldırım spor kompleksi altındaki cadde de (yükses ihtisas hastanesi kavşağından çevre yoluna girerseniz 1km. ilerideki lambalı kavşaktan sola dönüp caddeye girebilirsiniz.)
Herkese sağlıklı huzurlu günler.. :)

Selam arkadaslar fuarda kontgerilla ve ferhad ile görüştüm.Ferhad ile daha önce tanışmıştım ama kontgerilla ile bursa'da tanışmak kısmet deilmiş istanbulda tanıştım...:queen: :queen:

Ayrıca kask+mont aldım..richa marka mont, nolan n62 de kask aldım...Çok güzel bir gün geçirdim fuarda o deli makinaları görünce benim alacağım yanına sivrisinek kaldı:p :p :p

Herkese Merhaba ;
07.Nisan.2007 yani bu cumartesi günü saat 16:00 da ÜCRETSİZ teorik motosiklet sürüş eğitimi verilecek. Geçen yıl bu eğitim yine yapılmıştı ve büyük ilgi görmüştü. Trafikte motosiklete ve motosiklet kullanıcılarına saygıyı arttırmayı hedefleyen herkesi ,bu eğitime katılmaya davet ediyorum.

07.Nisan.2007 Cumartesi
Ütfade Gösteri merkezi - BBB Şehir Kütüphanesi ( Setbaşı Mahfel Karşısı )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar