Ben 1nisanda aksilik çıkmazsa fuardayım...Hatta yine aksilk çıkmazsa fuardan cbf150 ile döneceğim...
Ben 1nisanda aksilik çıkmazsa fuardayım...Hatta yine aksilk çıkmazsa fuardan cbf150 ile döneceğim...
Alalım vallahi Akıncığım,hatta tutalım kulağından motorun getirelim Bursamıza.:cat:
Senide rahat rahat gezerken görelim artık:wiinkk:
Yengem fikrini değiştir bence de.O gün için Sevil de gelir,iyi olur.İstanbul'a gelmeniz problem olmaz,ben devamlı gittim geldim. 1 saat yalova,25 dk. vapur,gerisi kolay yarım saat.tamam bana uyarHem senide görmüş oluruz Özkancım. Ya bişiy dicem ben bu aralar motorla uzun yola çıkmak istemiyorum belli sebeplerden hoş ozamana kadar fikrim değişirmi bilmiyorum ama...:wiinkk: hadi listeye ben başlıyorum...
Blackgirl+1 (bunu hep yapmak istemiştim oh be:queen: )
Blackgirl+1 (bunu hep yapmak istemiştim oh be:queen: )
hadi bakalım ben listeye eklenmişim bile![]()
İHTİYAR;609695' Alıntı:Helal olsun size helal::haapppy: ::haapppy: ::haapppy:
Sen derdine yan Tarık'cığım.:queen: :queen: :queen:
Bu arada artçılık nasıl gidiyor:queen: :queen: :queen:
Zaten bizde 1 nisan pazar günü gelin diyoruz kanka.Bu arada ne iş hiç pas vermiyorsun:wiinkk:arkadaslar bu ayın 31nde acık ogretim sınavım var sabah 09.00 da programı ona göre yapın yoksa katılamayabiliriz...
arkadaslar bu ayın 31nde acık ogretim sınavım var sabah 09.00 da programı ona göre yapın yoksa katılamayabiliriz...
Hocam ben size ayarlarım bilet siz sayıyı belirleyin yeter ki.:cat:Bu pazar günü yapılacak bir fuar ziyareti daha iyi olur demek.![]()
Ben şu ana kadar bilet bulamadım ama giriş ücretleride uçuk değildir inşallah.ale:
Arkadaşım ÇOK üzdün beni bozma moralini yahu...motor yüzünden babamla atıştım motoru satıyorum çok sinirlendim ilgilenen varsa daha 6 km sadece 10 dakika bindim kırmızı... plakasını bile daha takmadım akşama takıcam yeni çıktı trafikten.peşin 3300
ne oldu yaw fuar organızasyonu millet
orhan abi ?