valla sticker ben istemistim modlardan sallayipda yollayan olmadıSelamlar stickerlerle ilgili topic i okudumda bana da bilgi verir ve kontenjan açarsanız sevinirim teşekkürler...![]()
o yuzden olsa tükkan senin
valla sticker ben istemistim modlardan sallayipda yollayan olmadıSelamlar stickerlerle ilgili topic i okudumda bana da bilgi verir ve kontenjan açarsanız sevinirim teşekkürler...![]()
Sana borcum var zaten, mahsup ederizÜçünü birden alana filo indirimide yapıcam, hadi motorsuz Bursa MT üyesi kalmasın
![]()
dostum gdr kaskı yalova yolundaki honda bayiden aldım.
fiyatı 225ytl 6 taksit internet üstündende bu fiyatlara bulunuyor.
orta kalite bir kask ama benim işimi görür. motomaxa ugradim. dogru düzgün kask yok orda çeneden acılır model olarak sadece safabetler var...
benim kaskın resimleri
Tarık güzelmiş kask iyi günlerde kullan.Uzun zamandır yazamıyorum.Bir ara görüşelim kardeş.Bu arada ne oldu ihtiyar abi bizim işkembe çorbası,AB yasakladı da bizim mi haberimiz yok:wiinkk:
Uzun zamandır yazamıyorum.Bir ara görüşelim kardeş.
baktım ki sayfamızın reytingleri gittikçe düşüyor bir müdahalede bulunma gereği hissettim nedendir bilinmez.
cem abi arıyorum arıyorum ya yüzüme kapatıyosun ya açmıyosun halbuki geyik için değil acil bir iş için arıyorum bi ara bana dönersen mutlu olucam.
bu arada motor buldum
http://www.istanbulmotor.com/katalog.asp?islem=MOTOR&b_id=633876
bakın bakalım nasıl bence super
İyi akşamlar diyeceğim lakin vakit sabaha döndü.
Seflek hocam allah işinizi arttırsın diyeceğim ama vatandaşa da yazık yani.![]()
Avukatlara ve doktorlara hayırlı işler dilenirmi bilemiyorum,şüphelerim var.:cherry:
Bu arada hat kursu nasıl gidiyor?kamışlamı kaz tüyüylemi çalışıyorsunuz,tabi birde hokka var,mürekkebi de unutmayalım .:cherry:
Gemlikden Selamlar...
ah be ihtiyar, cehaletini belli ettin şimdi.
hat, iranda yetişen bir kamışla yazılıyor. kamışın ucu eğik kesilerek.
yalnız kamışın olgunlaştırılması ilginç. eski kaynaklarda en iyi kamışın tezeğe yatırılarak olgunlaştırıldığı yazıyor. şimdi de öyle mi bilmiyorum. ama her ihtimale karşı ağzıma kalem sokma alışkanlığımdan vaz geçmeye çalışıyorum. :queen:
Gemlikden Selamlar...
GÜZEEEEELLLL:cat:
Ürün Marka HYOSUNG
Ürün Adı GT - 650 COMET
Motor Tipi DOHC, 8 Sübap Su Soğutmalı
Marş Elektirik
Hacim 647cc
Beygir Gücü 79 hp
Silindir Adedi 2 Adet
Uz.xGen.xYük. 2,080×760×1,120mm
Tekerlek Mesafesi 1,435 mm
Sele Yüksekliği 780 mm
Ağırlık 180 kg
Vites Yapısı 6 VİTES
Frenler Ön çift disk Arka tek disk
Lastikler ön 120/60-17 55W-arka 160/60-17 55W
Yakıt Tankı 17 Litre
sabah sabah söyle bol sirke sarımsaklı bir işkembe olsada içsek
herkese günaydınlar bu arada...
Hocam makinadan anlıyorsun onu biliyoruz da.
Çorbayla aran nasıl?![]()
Hayır merak ettimde:cherry:
Aman cem abi sokma kalemi falan ağzına...
ah be ihtiyar, cehaletini belli ettin şimdi.
hat, iranda yetişen bir kamışla yazılıyor. kamışın ucu eğik kesilerek.
yalnız kamışın olgunlaştırılması ilginç. eski kaynaklarda en iyi kamışın tezeğe yatırılarak olgunlaştırıldığı yazıyor. şimdi de öyle mi bilmiyorum. ama her ihtimale karşı ağzıma kalem sokma alışkanlığımdan vazgeçmeyeçalışıyorum.
:queen:
Gemlikden Selamlar...
Dostlar oralardamısınız.
Bursa'nın kokusuna hasret kalanlara da bir güzellik yapın hiç olmazsa.
Memlekette işler yürüyor mu?
İskender kebabı özledim.
ale: :salut: