[Bursa - MT]

Merhaba Cem, abi ben motorkrosa başladım. Elimde ki tüm motosikletleri satıyorum, bir adet kros motosikleti ve römork alıcam. Malum bu aletlere plaka takılmadığı için trafiğe çıkamıyorlar (aydınlatma sitemi, aynası, sinyali, aküsü, göstergesi vs. yok)...
GT 250 veya Yamaha Majesty de sana yaparız istiyorsan. Üstelik GT ye arka cantalık, yan koruma demirleri de yaptırmıştım.

bravo valla levent! aştın abi olayı.
ama ne olursa olsun, nasıl ben ismail abinin gözünde hala çantasını taşıttığı stajyersem, sen de öğrenmeye çalıştığın zamanlardaki döneceği yöne başını 30 derece deviren acemi motorcu kardeşim olarak kalacaksın yaşlı zihnimde! :queen:
oğlum, öldün mü, kaldın mı? hiç adliyeye de mi uğramıyorsun?
insan bir kapımı tıklatır yahu!
uğra bi de, dedikodu yapalım azcık! :)

İHTİYAR;512234' Alıntı:
Hayırlısı olsun hocam.kawasakinin güzel makinaları var.KX 250F 43.5 beygir 92.5 kilo yerinde durmaz,dağ keçisi gibi.
KX 250 si var 2 zamanlı 250 cc 56.5 beygir.

Sağol hocam, ben Yamaha WR 250 F ile WR 450 F arasında kararsız kalmıştım.
KTM' i yüksek fiyatı yüzünden eledim. Kawasaki de iyi bir seçenek. Galiba sonucu fiyat belirleyecek :)

Bu arada 24-26 Kasım tarihleri arasında katıldığım Türkiyenin ilk enduro-motorkros başlangıç eğitiminden resimler: Konu ile ilgili haber videosunu buraya tıklayarak indirebilirsiniz.

Tabi özel alaşım ve hafif metallerle yapılıyorlar.Teknolojileri de gayet iyi,eeee bir de fiyat politikası da var bunun içinde.

İHTİYAR;512294' Alıntı:
Tabi özel alaşım ve hafif metallerle yapılıyorlar.Teknolojileri de gayet iyi,eeee bir de fiyat politikası da var bunun içinde.

Evet, aynı özellikte KTM 250 F in fiyatı 10.900 € ya kadar çıkıyor.

Maddi durumlar şu sıralar bozuk...Evdekiler ile konuşacağım...Bakalım ne diyecekler...

Ok. e-posta adresim var ilanda, haber verirsin :)

O zaman eski bir şey alıp,varsa emek ve tecrübe ile belki ucuza mal edilebilir.
Yoksa 11 bin avroya orta sınıf otomobil alınır.

merhabal arkadaşlar gormeyelı baya hareketlenmiş forum iyi olmuş
levent abi yeni maceralar yelken açmışsın hayırlı olsun
artık uçan avukatlarda görecez herhalde:)
gt 250 ye ne ıstıyosun abı anlaşırsak alabılırım
sarı bıraz acar ama olsun

merhabal arkadaşlar gormeyelı baya hareketlenmiş forum iyi olmuş
levent abi yeni maceralar yelken açmışsın hayırlı olsun
artık uçan avukatlarda görecez herhalde:)
gt 250 ye ne ıstıyosun abı anlaşırsak alabılırım
sarı bıraz acar ama olsun

Ben 5,250 gibi bi rakam düşünüyorum. Üzerindeki 360, YTL tutarında koruma demirleri, arka çantalık, 240 YTL tutarında Kappa çanta ve havalı korna fiyata dahil :)

Levent hocam şu yakışıklı motorların fotolarını koyun da hepsini bir ara da görelim satılmadan değilmi yani.

İHTİYAR;512855' Alıntı:
Levent hocam şu yakışıklı motorların fotolarını koyun da hepsini bir ara da görelim satılmadan değilmi yani.

Hocam utandırıyorsun beni :) Üçünü bir araya getirip çekmedim daha resimlerini böyle idare edelim şimdilik:)

İşte satılık motosikletler, Allah herkesin gönlüne göre versin :)

Yamaha Majesty 180

Hyosung xrx-125

Hyosung GT-250 Comet

merhaba arkadaşlar, bu siteye 2 yıldır üyeyim ama pek girip çıkmıyodum. Sonra bi baktım illere göre bişeyler yapmışlar. Bende Bursa' danım. Toplantılar, geziler falan oluyomu Bursa da?

Selamlar stickerlerle ilgili topic i okudumda bana da bilgi verir ve kontenjan açarsanız sevinirim teşekkürler...:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar