[Bursa - MT]

hosbulduk arkadaslar bugunde aksam oldu evimize geldik...
bu arada hosgeldin demeyi unutmusum volkanın abisine...

abi hosgeldin aramıza...

İHTİYAR;483551' Alıntı:
Hoşgeldin tarık.
Sesimiz soluğumuz kesildi,Kış uykusu zamanı geldimi ne?

yok abi kışa daha var. havalar her ne kadar elvermesede motoruma yağışsız havalarda binmeyi düşünüyorum.
hala işe motorumla gidip geliyorum...
gençlik işte...
bir kaç eksiğim var , en yakın zamanda almam lazım bana önerebileceğiniz bir yer varmı (kışlık 2 çift eldiven ,2 adet yüz maskesi ve 2 adet bellik)
cok kaliteli olmasada olur fiyat önemli o yüzden.
amacına uygun kullanalım işimizi görsün ama lüks olmasın :)

gmail davetiyesi isteyen varsa yollayabilirim :)

yok abi kışa daha var. havalar her ne kadar elvermesede motoruma yağışsız havalarda binmeyi düşünüyorum.
hala işe motorumla gidip geliyorum...
gençlik işte...
bir kaç eksiğim var , en yakın zamanda almam lazım bana önerebileceğiniz bir yer varmı (kışlık 2 çift eldiven ,2 adet yüz maskesi ve 2 adet bellik)
cok kaliteli olmasada olur fiyat önemli o yüzden.
amacına uygun kullanalım işimizi görsün ama lüks olmasın :)

gmail davetiyesi isteyen varsa yollayabilirim :)

Metro markette ucuz malzemeler vardı bir bak istersen

Kıymetli seflek hocam sohpetinizi özledik,işleriniz yoğun galiba bizlere alaka göstermez oldunuz.:salut:

Son düzenleme:
Tarık şu bluetooth olayını ben hala bulamadım.Almayı düşünüyorum.Bir baksan.Birde uygun fiyatlı eldiven dediğim gibi garajda.Şu gmail davetini ben isterim.

Tarık şu bluetooth olayını ben hala bulamadım.Almayı düşünüyorum.Bir baksan.Birde uygun fiyatlı eldiven dediğim gibi garajda.Şu gmail davetini ben isterim.

özkanım bir bak bakalım buna beğenecekmisin??
benimkinden daha ucuz ve kaliteli görünüyor...

http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=2915298

yok abi bu cok pahalıymıs set olarak 210 ytl
tek tek de biri işe yaramaz toplamda fahis bir fiyat oluyor. aramalarıma devam edeceğim

ne iş ya bugun kimse uğramamıs buralara,
nerden bakiim bursa mt nin güzide üyeleri...

özkan telsiz kulaklık olayı simdiden hayırlı olsun oldukca iyi fiyata kaliteli bir malzemeyi alacaksın...

merhaba arkadaşlar

merhaba ben uzun zamandır önce regal raptor sonra yamaha hayalleri ile yaşadım.malesef vergiler artınca eksik kalan miktarı borsadan telafi ederim düşüncesiyle bir kağıt aldım tavsiye üzerine.tahmin edersiniz motorsiklet sevdamı şimdilik mondial 151 rs ile gideriyorum.herkese merhaba diyerek arınıza katılıyorum.:pr:

hosgeldin arkadasım,
herkesin gonlünde bir aslan yatar (burgman 650 abs)
ama asıl önemli olan yürümek yerine motora binip rüzgarı hissedip hissemediğindir...
insallah sende ilerde istediğin motora sahip olursun...
aramızda kalıcı olman dileklerimizle....

Tarık geldim kardeş aç msn ide konuşalım şu telsiz meselesini.
Bumerang hoşgeldin aramıza.

merhaba ben uzun zamandır önce regal raptor sonra yamaha hayalleri ile yaşadım.malesef vergiler artınca eksik kalan miktarı borsadan telafi ederim düşüncesiyle bir kağıt aldım tavsiye üzerine.tahmin edersiniz motorsiklet sevdamı şimdilik mondial 151 rs ile gideriyorum.herkese merhaba diyerek arınıza katılıyorum.:pr:

OOO hoşgeldiniz camiamıza.:rendeer:

Selam

on yaşında oturduğum motorsiklet selesinden bu gün buralara kadar geldim ve sizlerle tanışmak iyi geldi.. Bursa trafiğinin kahrından motorla kurtuldum.Arabayı bi kenara bıraktım iyice noldu bu yollar yahu? Herkeze çok selam sevgiler...saygılar....:bounce:

Tarık geldim kardeş aç msn ide konuşalım şu telsiz meselesini.

Hayırdır telsiz ve telli mevzu,yahu dedeniz elektronikçi,cereyaan ve murakabe kalemi hususunda derin ihtisasıma danışmak yerine,muhabere hususun da husule vakıf olma gayretlerinizin izanına varma gayretlerimin,hissiyatına varmış olmanızı dilerdim:queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

on yaşında oturduğum motorsiklet selesinden bu gün buralara kadar geldim ve sizlerle tanışmak iyi geldi.. Bursa trafiğinin kahrından motorla kurtuldum.Arabayı bi kenara bıraktım iyice noldu bu yollar yahu? Herkese çok selam sevgiler...saygılar....:bounce:

Sevgili arkadaşımız,hoşgeldiniz aramıza.:rendeer:

O yollar bizi başka bir hale soktu,akıl sağlığımızdan etti.

Beyler!arkaya doğru ilerleyelim,boş yerleri dolduralım.

Yaşlılara ve çocuklu hanımlara yer açalım.

Gazi ve harp malüllerine yer verelim.:cat:

Son düzenleme:
Hoşbuldum hoşgördüm..Her iki mesajınızıda henüz okumuş bulunmaktayım, rastlamadığım veya okumadığım diğer mesajlarınız dahi var ise hepsi için teşekkür ederim.Bütün arkadaşlarıma ve (İHTİYAR) abime selam ederim..Hoşçakalın..:cat:

kask için intercom (kask içi iletişim) konusunda bilgi ve tecrübelerini okumak isterdik orhan abi
bize yardımcı olur musun??

gerci bende basit bir iletişim cihazı var ama özkan kardesime lazım

selamün aleyküm mt bursa

Aleyküm selam sürücülerin kralı,kayıpsınız uzun süredir sheerwood ormanların
damıydınız:rendeer: :wiinkk: :queen:

kask için intercom (kask içi iletişim) konusunda bilgi ve tecrübelerini okumak isterdik orhan abi
bize yardımcı olur musun??

gerci bende basit bir iletişim cihazı var ama özkan kardesime lazım

Şimdi mesaneye geçiyorum,konuşuruz.:queen: :queen: :queen:

Son düzenleme:
saygılar ihtiyar amcam :p
biz malum kelebenk olmadığımız için yağmur çamur demeden dağ tepe orman geziyoruz ,sizinle görüşmediğimiz süre içinde 3 kez istanbul 2 kez izmir olmak üzere tam 11000 km yaptım

saygılar ihtiyar amcam :p
biz malum kelebenk olmadığımız için yağmur çamur demeden dağ tepe orman geziyoruz ,sizinle görüşmediğimiz süre içinde 3 kez istanbul 2 kez izmir olmak üzere tam 11000 km yaptım

Ooooy ooooy oooyy Allah yolunuzu açık etsin,bu ne hız,bu ne celal.:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar