[Bursa - MT]

V&B

yahu ULTRAUKALA kardeşim sen neden soruyosın ki CEM avukatıma allah allah aynen geçenlerde benimde bi olayım oldu saolsun 3 kere gittim kapıdan içeri sokmuyolar :pr: :pr: :pr: bak ben söliyeyim sana DUMURRR oldum çıktım iş hanından benden sölemesi içeri almazlarsa hiç şaşma:pr: :pr: :pr: CEM BEY'EDE KIZMA OLURMU...

DEME CEM BEY ......................

hakikaten sayfa nekadar canlanmış böle ya valla helal olsun sizlere tebrikler...:cat: :cat: :cat:

İHTİYAR abi işler hafiften yoğunlaştı ondandır,öğlen olmadan çıkıyoz dışarı akşama kadar milletin peşinde geziyom valla dört tekerle.....yok buralardayımda bide niyetliyken pekte keyifli olmam ben karakterim öle yani iftardan sonra görecen beni neyse ramazan bitiyo az kaldı :queen: :queen: :queen:

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba!Bayramda kısmet olursa günübirlik Bursa gezisi planlıyorum.Trilye'ye gitmeyi düşünüyorum.Gemlik'ten sapılarak gidilen yol hakkında bilgi verebilirmisiniz?Dönüşte de bir şehir turu..Çekirge-Altıparmak-Heykel-Setbaşı....İskender yemeden geçmek olmaz!

V&B

Merhaba Arkadaş Bildiğim Kadariyla Kurşunludan Devam Etman Gerekiyo Kurşunlu Köyünün Içinden Devam Ediyom Burgaz Sonra Mudanya Ve Tirilyeye Doğru Devam...... Allah Yolunu Açik Etsin

Cumhuriyet Konseri

Arkadaşlar bizim için önemli olduğu için buraya yazıyorum;

19 Ekim Perşembe 2006Saat 20:30 -20 Ekim 2006 Cuma Saat 20:30
Cumhuriyet Bayramı Konseri düzenlenecek, solistler:Yıldız Kenter - Müşfik Kenter - Ayhan Baran "Bas"

Bu konserin bizim için diğer önemi ise Antalyalı motosiklet kardeşlerimizden Murat "Bariton" Özbek,Tükel "Bikedriver" Acar ve Emre "Enduorbasso"Aytekin de kadroda olması.

Tüm Cumhuriyet ve motosiklet dostlarını bekleriz....

Arkadaşlar bizim için önemli olduğu için buraya yazıyorum;

19 Ekim Perşembe 2006Saat 20:30 -20 Ekim 2006 Cuma Saat 20:30
Cumhuriyet Bayramı Konseri düzenlenecek, solistler:Yıldız Kenter - Müşfik Kenter - Ayhan Baran "Bas"

Bu konserin bizim için diğer önemi ise kadroda Antalyalı motosiklet kardeşlerimizden Murat "Bariton" Özbek,Tükel "Bikedriver" Acar ve Emre "Enduorbasso"Aytekin de kadroda olması.

Tüm Cumhuriyet ve motosiklet dostlarını bekleriz....

Tamamda ralf konser nerede düzenlenecek:silent:

Günaydın

Gençlere Günaydın, İhtiyar tayfasına da hayırlı sabahlar....

İlk önce sizlere bir fırça kaymam gerekiyor. Bakın freeman çok şikayetçi, çok gürültü yapıyormuşsunuz, adam uyuyamıyormuş :queen: Haberiniz ola !

Herkese, hayırlı işler

(Ralf sağmısın sen muhterem, msn de kapalı hep :))

V&B

Gençlere Günaydın, İhtiyar tayfasına da hayırlı sabahlar....

İlk önce sizlere bir fırça kaymam gerekiyor. Bakın freeman çok şikayetçi, çok gürültü yapıyormuşsunuz, adam uyuyamıyormuş :queen: Haberiniz ola !

Herkese, hayırlı işler

(Ralf sağmısın sen muhterem, msn de kapalı hep :))

saol mangal abim saol sanada hayırlı sabahlar :queen: :queen: :queen:

Arkadaşlar merhaba!Bayramda kısmet olursa günübirlik Bursa gezisi planlıyorum.Trilye'ye gitmeyi düşünüyorum.Gemlik'ten sapılarak gidilen yol hakkında bilgi verebilirmisiniz?Dönüşte de bir şehir turu..Çekirge-Altıparmak-Heykel-Setbaşı....İskender yemeden geçmek olmaz!

gemlikten dönülen yol kumsaz-kursunlu, altıntaş,burgaz üzerinden mudanyaya çıkar. oradan da devam edersen tirilyeye kadar gider
yol ne iyi ne kötü ama cok virajlı birazda tehkikeli yavas gitmekte fayda var.
Ama manzara bakımından oldukca tatmin edicidir. yolun neredeyse tamamı deniz kenarından gidiyor.
yolunuz acık olsun...

bursa MT herkese günaydın, hayırlı işler...

V&B

ya İHTİYAR abi bu dediğin pastırma sıcakları gelince bi gezi yapsak millet kafayı yemiş gibi geliyo yada biz yanlış düşünüyoz adamlar istanbuldan bursaya gelmiş yahu biri rs 151 biri 150 zat uludağa kadar çıkmışlar valla helal olsun biz oturalım harbi kelebek motorcuyuz heee :salut: :salut: :salut:

İHTİYAR;466962' Alıntı:
Günaydın arkadaşlar.

Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
İHTİYAR, V&B, vurgun

Volkan sesin çıkmaz oldu,işler yoğun galiba.

Arkadaşlar tekrar gündeme getiriyorum,şu bayramlaşma işi için net fikirleriniz nedir
duyuralım çünkü sonra haberleşme şansı olmayabilir.
seflek 25 ekim çarşamba dedi kanatçı baba dedi,mangal 28 ekim ctesi uludağ yolu dedi.
Hava güzel olacak inşallah
Bende ayak üstü piknik gibi birşey önerebilirim,arabam transporter tüp su çay kek poğça börek vs hazırlayıp manzaralı bir yerde sohbet edip bayramlaşabiliriz.Hanımla bir konuşayım güzel kek yapar kocaman bir çaydanlığım da var poğça börekte ayarladıkmı ooooyy oooooyyy ooooooyyy
Uludağ yolu,mudanya,botanik parkı civarı,kurşunlu vs vs vs vs

ya İHTİYAR abi bu dediğin pastırma sıcakları gelince bi gezi yapsak millet kafayı yemiş gibi geliyo yada biz yanlış düşünüyoz adamlar istanbuldan bursaya gelmiş yahu biri rs 151 biri 150 zat uludağa kadar çıkmışlar valla helal olsun biz oturalım harbi kelebek motorcuyuz heee :salut: :salut: :salut:

Volkancığım al sana öneri hem ekonomik hemde eş ve çocuklar tanışabilir biz sohbetimizi yaparız,hanımlar çocuklar da kaynatır temiz hava bol gıda ve manzara değilmi ya:cat:

Son düzenleme:
çekirge'de bir vakıf
hüsn-ü hat
tezhib
osmanlıca
ebru
ney

kursları düzenliyor.
bayramdan sonra başlıyor.
ben hat kursuna kaydımı yaptırdım.
vakıf tel. 233 71 01
ilgilenen arkadaşlara duyurulur.

Hava güzel olacak inşallah
Bende ayak üstü piknik gibi birşey önerebilirim,arabam transporter tüp su çay kek poğça börek vs hazırlayıp manzaralı bir yerde sohbet edip bayramlaşabiliriz.Hanımla bir konuşayım güzel kek yapar kocaman bir çaydanlığım da var poğça börekte ayarladıkmı ooooyy oooooyyy ooooooyyy
Uludağ yolu,mudanya,botanik parkı civarı,kurşunlu vs vs vs vs

Güzel olur valla.....:cat:

çekirge'de bir vakıf
hüsn-ü hat
tezhib
osmanlıca
ebru
ney

kursları düzenliyor.
bayramdan sonra başlıyor.
ben hat kursuna kaydımı yaptırdım.
vakıf tel. 233 71 01
ilgilenen arkadaşlara duyurulur.

Teşekkürler Seflek Abi.....:cat:
Bende ebru ve hat sanatını çok merak ediyorum,elimiz çizime yatkın nede olsa...Saatler uygunsa bende geleyim.....

(O), nur üstüne nurdur.

Güzel olur valla.....:cat:
Teşekkürler Seflek Abi.....:cat:
Bende ebru ve hat sanatını çok merak ediyorum,elimiz çizime yatkın nede olsa...Saatler uygunsa bende geleyim.....
sanırım kursların tamamı ctsi.
telefondan sağlıklı bilgi edinebilirsin.
(kursa katılanlara saklı bahçede çaylar benden) :)

Son düzenleme:
V&B ve kontgerilla, teşekkür ederim...bu yol herhalde bursa merkezden geçerek gitmekten iyidir.yolum bayağı kısalmış olacak...yalnız çok bozuk değildir inşallah...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar