[Bursa - MT]

haklısın.!

yav sen yine kaşınıyorsun.
ne arsız oldun sen ya? AB kapısındaki türkiyeye döndün be yılışık.
:queen: :queen: :queen:

avukatını çağırırdın be yavrum! :)

yok arkadaş. buluşma ya akşam olacak, ya da pazar günü.g.tü yiyen, ben delikanlıyım, hanımdanm izin almama gerek yok diyen gelir. di mi mangalcığım? :queen: :queen: :queen:

Böyle bir sorunun muhatabı benden başka kim ola ki? Gerçi bende anlamadım neden böyle bir laf soktuğunu ya, neyse :queen:

orhan abi bu buyuyunce olacak halı
su anda hastanede olduğumdan kendi fotolarını gonderemıyorum ama yarın evden gonderırım.
bu arada buluşma işi çıkmaza giriyor galıba valla ben 24-27-29 ekımde nobetçiyim bu gunler dışında buluşursanız cok ıyı olur.

...
bu arada buluşma işi çıkmaza giriyor galıba valla ben 24-27-29 ekımde nobetçiyim bu gunler dışında buluşursanız cok ıyı olur.

tamam abi işte. 25/10/2006 çarşamba bayramın 3.günü ve nöbetçi değilsin. sana da uydu. yanlışmıyım abilerim ablalarım?

Evvvvet yokmu arttıran.
Bana uyar,
haydi bütün eller havaya.
En geç cumaya kadar netleştirmemiz lazım:wiinkk:

su anda hastanede olduğumdan kendi fotolarını gonderemıyorum ama yarın evden gonderırım.

Yahu gözüm ben köpekleri severim de bu yiyecekmiş gibi bakıyor:pale:

Son düzenleme:
İİ geceler abilerim nasılsınız bakayım.das kapitali olayında öle iki araştırma yapıp ilk bulduğum sıralamayı ufak bir okuma ile yazmış olabilirim affola.:p :p İlk defa burada duydum ama dokuz ışık bildiğimden yazdım harbiden.NEyse ii ezdiniz bizi ama neyse...:farao: :farao:
Cumartesi günkü pratik eğitimde bende bulundum arda abi benden önce gelmiş gitmiş kimseyi bulamayınca.Görüşmek başka zamana artıkın...Güzeldi valla souk hava özellikle sabah ii etkisini göstermiş.

Bayram görüşmesi işi büyük ihtimal ben yokum tek tatilim bayramda ozaman gezebilirim arkadaslar bırakmazlar beni...Okul açıldığından beridir zaten okul-dersane-ev hayatımın her yerinde...Genç abilerim kesinlikle size katılırlar ama..

Dün akşam evdeki iftar davetinden ötürü girmedim baya kaynatmışsınız...:bounce:

Evvvvet yokmu arttıran.
Bana uyar,
haydi bütün eller havaya.
En geç cumaya kadar netleştirmemiz lazım:wiinkk:
Yahu gözüm ben köpekleri severim de bu yiyecekmiş gibi bakıyor:pale:
ihtiyar benden ok!
ayrıca köpek konusunda haklısın. bunun suratına bakınca kendimi biftek gibi hissediyorum :)

Son düzenleme:
:) evet!
ihtiyar, bu arada çorba işini kaynatıyormuşsun gibime geliyor.
gel şu buluşmayı kanatçı babada yapalım.
hem bol sirke-sarımsaklı çorba içeriz, hem de muhabbet ederiz! :)

suudi polisi yamaha virago kullanıyor, biline! :)

my.php
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:

bu resim ekleme işini öğrenicem ihtiyar. ama ne zaman bilmiyorum :)

bu da medineden burma'lı bir tezgahtar. yarım saatte türk olduğuna ikna ettim. acaip gururlandı! :)

V&B

SELAMIN ALEYKÜM HAYIRLI İŞLER KOLAY GELE CÜMLETEN .........

İLKAY abi yahu bak kıymetini bil adamlar DUMAN'IN yavrularında bana vermediler nasıl akraba anlamadım neyse yavruyu biraz büyütte toplantılara getir gerçi digerlerine nezaran baya büyümüştür şimdi o neyse çok tatlılar ama ii bak heeee :p :p :p .

yahu gene ben belirliyeyim toplanma yerini :queen: :queen: :queen:

yok anam yok almıyom ne cbf nede cbr benim motora karşılık motorlu kayıf veriyolar 9,9 yamaha 2003 model kayıkta 4,25 boyunda motordan daha yeni tam benlik ikiside düşünüyom değişsemmi diye kafa kafaya adam haber bekliyo....

SATILIK 9,9 YAMAHA 2003 MODEL VE 4,25 KAYIK VAR 4,000 YTL İSTEYENE SUDAN UCUZ :queen: :queen: :queen: .......

NEYSE İFTAR VEYA DİĞER DAVETLERİNİZE KATILMAK İSTERİZ BİLGİNİZE BU SEFERE MOTORLA OLMASADA TOPLU TAŞIMA YOLUYLADA OLSA GELİCEZ AİLECEK :cat: :cat: :cat: .....................

Herkese günaydın.Hayırlı işler.
seflek ve ihtiyar abim.Söylediklerinize en güzel cevap susmak sanırım.:)

ihtiyar benden ok!
ayrıca köpek konusunda haklısın. bunun suratına bakınca kendimi biftek gibi hissediyorum :)

desene köpek ağzının tadını biliyor

Yahu doktorum, bu nasıl bir hayvan ki sen evinde besleyeceksin, ısırır mısırır. YARIN ÖBÜR GÜN ÇOLUK ÇOCuĞA KARIŞACAKSINIZ (rüyamda gördüm üçüzleriniz olacak inşallah) :wiinkk: :wiinkk:

Aman hocam !
Yarın basına,sitemize ve hatta mangala malzeme oluruz.:queen: :queen: :queen:

Gençleri saymadım bile.:queen:

Sevgili İHTİYAR,
Hadi seflek tamam, O burmalı tezgahtara bile biraz tuhaf bakmış :queen: :queen: Zaten o tipteki bir adamı başka türlü ikna edebilmesi mümükün değil gibi duruyor da, sen bari yapmasaydın yahu.. :queen: :queen:

Bune demek şimdi? Hafiften bir kalaylama durumu mu var :silent: :silent:

SELAMIN ALEYKÜM HAYIRLI İŞLER KOLAY GELE CÜMLETEN .........

İLKAY abi yahu bak kıymetini bil adamlar DUMAN'IN yavrularında bana vermediler nasıl akraba anlamadım neyse yavruyu biraz büyütte toplantılara getir gerçi digerlerine nezaran baya büyümüştür şimdi o neyse çok tatlılar ama ii bak heeee :p :p :p .

yahu gene ben belirliyeyim toplanma yerini :queen: :queen: :queen:

yok anam yok almıyom ne cbf nede cbr benim motora karşılık motorlu kayıf veriyolar 9,9 yamaha 2003 model kayıkta 4,25 boyunda motordan daha yeni tam benlik ikiside düşünüyom değişsemmi diye kafa kafaya adam haber bekliyo....

SATILIK 9,9 YAMAHA 2003 MODEL VE 4,25 KAYIK VAR 4,000 YTL İSTEYENE SUDAN UCUZ :queen: :queen: :queen: .......

NEYSE İFTAR VEYA DİĞER DAVETLERİNİZE KATILMAK İSTERİZ BİLGİNİZE BU SEFERE MOTORLA OLMASADA TOPLU TAŞIMA YOLUYLADA OLSA GELİCEZ AİLECEK :cat: :cat: :cat: .....................

Volkan, bak seflek'e sor, en iyi tekne hangi vede kimin teknesidir diye de, sonra al o tekneyi ( tekerleme gibi oldu ya):queen:

İşte böyle:Eylül başın da güneydoğu seyahatim de çekmiştim.

Burası da Tatvan.

[/IMG][/URL]

Yahu hocam ne işin var senin günaydoğu da anlayamadım? Başka yer mi kalmadı?

Resim koymak için 1. aşama

Bu da 2. aşama

Uğraşma ihtiyar uğraşma, O, o fiili (koymak) unutalı çok oluyor, bir tek tencereye yemek koymak ile sınırlandırmış kendini :queen: :queen:

Son düzenleme:
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar