[Bursa - MT]

abi bu buluşma işi niye bu kadar zor oluyor anlamadım.
merkezi bir yer ve saat verelim buluşalım
mesela pazar günü aksam iftardan sonra saat 20:00 gibi
hadi yerde söyleyim carrefour otoparkı, bulusuruz bi cay kahve bişey içeriz tanısırız.
baska zamanda daha büyük organizasyonlar yaparız..

pazar günü iş güç yok ama ramazan da akraba iftar muhabbetleri var sayımız yeterli olursa buluşalım derim ben,
yada baska teklifler önerin...

Emin ol gelirler.Başta Cem abi zaten hayatta kaçırmaz:p
Bunlar benim her zamanki sitemkar sözlerim ama anlamak isteyen yok.:salut:
Ben hazırım adamım yeterki gelirim desinler.Pazar günü saat 20:00 uygun benim için:cat:

hayırlı hafta sonları olsun inşallah...:)

dün bir tane KLR 650 buldum, benim rebel ile takas yapabiliriz.. şu an çanakkaledeyim. birazdan çıkıp bursa, motoru alıp istanbula gidicem .. kısmet. orhan abi , benim bmw hayallerim galiba bi süre daha ertelenecek..

haberdar ederim..

Cümlenizi öpüyorum

Selam arkadaşlar,

Uzun zamandır işler, seyahatler vs derken yazmak kısmet olmadı, dün de seflek beni birine benzetince acilen yazayım dedim.

Yeni gelen arkadaşlar, hoşgeldiniz, buranın eski kaşarlarına ise merhaba :queen:

V&B , freeman, fuser, seflek, ramazan münasebetiyle size vereceğim geçici zararı, bayram sonuna saklıyorum :queen: , ben yokken yazdıklarınızı okudum, hazır vakit varken kaçıp kurtulun, yada cinsiyet değiştirin, çünkü ben birtek kadına ve küçükbaş hayvana el kaldırmam :queen: :queen: :queen:

Birtek sevgili İHTİYAR nötr kalmış, sağolsun. Yahu Orhan kardeşim, bu 2.el motorcuları neden konuşturdun arkamdan :queen: , bayram sonrası senden bir ricam var, Şöyle güçlendirilmiş çelikten, sağlam ve benim sana söyleyeceğim şekilde bir aparat gerekecek, bu arkadaşlar üzerinde kullanılmak üzere. Hah birde 3 litre 20/50 motor yağı :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Cem, o avatar resmini ilerde kurmayı planladığın bir tekke yada zaviye için mi çektirdin hocam. Hani şöyle bir kürsü yaparlar da ; KURUCUMUZ CEM EFENDİ HZ.LERİ, DERGAHIMIZIN İLK YILLARINDA filan diye afilli bir kelam ederler diyemi? :)

Bu arada yeni gelen arkadaşlar; şayet sitenin bu bölümünde uzun kalmak istiyorsanız, hemen bir eski Türkçe bir sözlük edinin. Bazı mumya ağbilerinizi anlamakta zorluk çekmeyin sonra. :) :)

Bu arada seflek'in yeni avatarına karşın bende değiştirdim, haydi sayın vede muhterem arkadaşlar değiştirin sizlerde şu avatarlarınızı, sıkılmadınız mı aynı resimleden yahu. İlkay , koy canım sende şöyle çiçekli, böcekli bir avatar isminin yanına. yavaş yavaş alış bunlara, bak bayrama az kaldı :)

Bu da fuser için olabilir ;

Hah bu da yıl 2020 Bursa MT nin VİP Tribünündeki görüntüsü, kim kimdir siz tahmin edin :) Oturanların bacaklarının arasına dikkat !!!!!!!!

Selam arkadaşlar,

Uzun zamandır işler, seyahatler vs derken yazmak kısmet olmadı, dün de seflek beni birine benzetince acilen yazayım dedim.

Yeni gelen arkadaşlar, hoşgeldiniz, buranın eski kaşarlarına ise merhaba :queen:

V&B , freeman, fuser, seflek, ramazan münasebetiyle size vereceğim geçici zararı, bayram sonuna saklıyorum :queen: , ben yokken yazdıklarınızı okudum, hazır vakit varken kaçıp kurtulun, yada cinsiyet değiştirin, çünkü ben birtek kadına ve küçükbaş hayvana el kaldırmam :queen: :queen: :queen:

Birtek sevgili İHTİYAR nötr kalmış, sağolsun. Yahu Orhan kardeşim, bu 2.el motorcuları neden konuşturdun arkamdan :queen: , bayram sonrası senden bir ricam var, Şöyle güçlendirilmiş çelikten, sağlam ve benim sana söyleyeceğim şekilde bir aparat gerekecek, bu arkadaşlar üzerinde kullanılmak üzere. Hah birde 3 litre 20/50 motor yağı :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Cem, o avatar resmini ilerde kurmayı planladığın bir tekke yada zaviye için mi çektirdin hocam. Hani şöyle bir kürsü yaparlar da ; KURUCUMUZ CEM EFENDİ HZ.LERİ, DERGAHIMIZIN İLK YILLARINDA filan diye afilli bir kelam ederler diyemi? :)

Bu arada yeni gelen arkadaşlar; şayet sitenin bu bölümünde uzun kalmak istiyorsanız, hemen bir eski Türkçe bir sözlük edinin. Bazı mumya ağbilerinizi anlamakta zorluk çekmeyin sonra. :) :)

ben yokken yazdıklarınızı okudum, hazır vakit varken kaçıp kurtulun, yada cinsiyet değiştirin, çünkü ben birtek kadına ve küçükbaş hayvana el kaldırmam
Muhahaha.:queen: :queen: :queen:

Selam arkadaşlar,

Birtek sevgili İHTİYAR nötr kalmış, sağolsun
. Yahu Orhan kardeşim, bu 2.el motorcuları neden konuşturdun arkamdan :queen: , bayram sonrası senden bir ricam var, Şöyle güçlendirilmiş çelikten, sağlam ve benim sana söyleyeceğim şekilde bir aparat gerekecek, bu arkadaşlar üzerinde kullanılmak üzere. Hah birde 3 litre 20/50 motor yağı :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Selamınız selam olsun.:cat:
Bu ne uzun tatilmiş,Hava değişimi gibi:queen:
Ben de sizi birisine benzettim ,aşçı gibi:wiinkk:
EEE diplomatik davranmayı da biliriz.:bounce:
Buyrun nasıl bir şey istiyorsanız imal edelim,makina bizim işimiz.:cat:
Yalnız 3 litre motor yağı ile kapı,menteşe yağlamıyacaksınız sanırım:queen: :queen: :queen:
Ben şimdiden mumları hazırladım,HZ lerinin türbesine dikelim diye:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Aparat

Sevgili İHTİYAR,

Yapacağımız aparat için ölçü almamız gerek ama bunların hepsi için ayrı ayrı ölçü almaktansa, diyorum ki şöyle teleskobik birşey olsa, aynı zamanda da objektif focus'u gibi kalınlığını da ayarlayabileceğimiz, çok ağır olmayan, yada eğer yapısı gereği ağır olacaksa, taşıyıcı bir ünitesi olan, AMACINA uygun oturma yeri de bulunan, üzerinde reostalı armatürlerle hızlandırılması mümkün olan elektrikli motor tahrikli bir alet yapalım.:cat: :queen: :bounce: şekline sen karar verirsin artık :queen: yanlız, yanına muhakkak bir ses ünitesi şart, çünkü kullanılırken, denek biraz fazla ses çıkarabilir, ört-bas etmek için :queen:

Paramız yetmezse dünya bankasından kredi isteriz, neden istediğimizi söylediğimizde belki HİBE bile ederler :queen: :queen: :queen:

yaşar;453669' Alıntı:
merhaba Bursa'lılar ben motorsiklet almayı düşünüyorumda acaba Bursa' motorsiklet pazarı nerede kuruluyor bileniniz yokmu yoksa Bursa'da motorsiklet pazarı kurulmuyormu

abi sen naptın ya? benim bildiğim motosiklet mağazadan alınır.
yok mobilet filan düşünüyorsan gökdere bulvarının oralarda bir macır pazarı olucak. :)

cem abı haklısın bu uzağa .ıçma olayını en ıy arda abı bılır gıbıme gelıyor:)
pilavcı kimsin nesin bilmiyorum ama er-5 e laf atma naked olayına karışma benım tarzım değildi geç gitsin::hakem1:: ::cekic::
abılerim kardeşlerim bugün otorumu istanbullu bır arkadaşa sattım hadı hayırlsı bakalım::melek02:
arık buluşmalara artçı olarak katılacam galiba::xblink::

hayırlısı olsun kaykayım. allah sana taşane motorlar nasip etsin.
ne demek artçı? cem abinin volvo'sunun anahtarları bile senin be! :cat: :)

abi bu buluşma işi niye bu kadar zor oluyor anlamadım.
merkezi bir yer ve saat verelim buluşalım
mesela pazar günü aksam iftardan sonra saat 20:00 gibi
hadi yerde söyleyim carrefour otoparkı, bulusuruz bi cay kahve bişey içeriz tanısırız.
baska zamanda daha büyük organizasyonlar yaparız..

pazar günü iş güç yok ama ramazan da akraba iftar muhabbetleri var sayımız yeterli olursa buluşalım derim ben,
yada baska teklifler önerin...

yav bu gençlere içim sızlıyor. tamam be!
bu akşam da bir EKER klasiği yapalım. çaylar benden. gazoz içen kendi öder.
(EKER = karfur karşısı)
tamam mı arkadaşlar. katılım mecburi olmadığı gibi, lcv de gerekmiyor.

Sevgili İHTİYAR,

Yapacağımız aparat için ölçü almamız gerek ama bunların hepsi için ayrı ayrı ölçü almaktansa, diyorum ki şöyle teleskobik birşey olsa, aynı zamanda da objektif focus'u gibi kalınlığını da ayarlayabileceğimiz, çok ağır olmayan, yada eğer yapısı gereği ağır olacaksa, taşıyıcı bir ünitesi olan, AMACINA uygun oturma yeri de bulunan, üzerinde reostalı armatürlerle hızlandırılması mümkün olan elektrikli motor tahrikli bir alet yapalım.:cat: :queen: :bounce: şekline sen karar verirsin artık :queen: yanlız, yanına muhakkak bir ses ünitesi şart, çünkü kullanılırken, denek biraz fazla ses çıkarabilir, ört-bas etmek için :queen:

Paramız yetmezse dünya bankasından kredi isteriz, neden istediğimizi söylediğimizde belki HİBE bile ederler :queen: :queen: :queen:

mangal bir süre şefkatimden uzak kalınca bozmuş kendini.
mokoko zamanı gelmiş bunun. ben hallederim arkadaşlar. eskisi gibi olur bu yine!:queen: :p :cherry:

Son düzenleme:
abi sen naptın ya? benim bildiğim motosiklet mağazadan alınır.
yok mobilet filan düşünüyorsan gökdere bulvarının oralarda bir macır pazarı olucak. :)

hayırlısı olsun kaykayım. allah sana taşane motorlar nasip etsin.
ne demek artçı? cem abinin volvo'sunun anahtarları bile senin be! :cat: :)

yav bu gençlere içim sızlıyor. tamam be!
bu akşam da bir EKER klasiği yapalım. çaylar benden. gazoz içen kendi öder.
(EKER = karfur karşısı)
tamam mı arkadaşlar. katılım mecburi olmadığı gibi, lcv de gerekmiyor.

mangal bir süre şefkatimden uzak kalınca bozmuş kendini.
mokoko zamanı gelmiş bunun. ben hallederim arkadaşlar. eskisi gibi olur bu yine!:queen: :p :cherry:

eeeeeeeeeeeeeeeee sonraaaaaaaaaa:mrgreen: :cherry:
anlat anlat Cem abi belki yeni arkadaşlar inanır.:p

eeeeeeeeeeeeeeeee sonraaaaaaaaaa:mrgreen: :cherry:
anlat anlat Cem abi belki yeni arkadaşlar inanır.:p

Özkan kardeş,
Bu Cem'in gizli güçleri olduğuna dair sıkı bir inanış var. Amman dikkat, netten bile adamı çarpabilir.
Bak İlkay'ı bir çarptı, artık iflah olmuyor :queen:

Özkan kardeş,
Bu Cem'in gizli güçleri olduğuna dair sıkı bir inanış var. Amman dikkat, netten bile adamı çarpabilir.
Bak İlkay'ı bir çarptı, artık iflah olmuyor :queen:

Eyvah mangal abi ne yapacağım şimdi.Nasıl tövbe edeceğim.:silent:
:queen: :queen: :queen:

Bu akşam İftara misafirim var :pale: :salut:

Sevgili Cem bey,Mangalla sizi çekiştirmemize kızmamışsınızdır umarım.:wiinkk:

Son düzenleme:
cem abi hala israrcısın anlamıyorum valla
bu azimle .ıçsan arda abiyi bile geçersin amasen gücünü bilmiyosun:)
mangal abi hoşgeldin nasılsın görüşmeyeli çok oldu.ne gziymiş be maşallah dünyayı mı dondun ?

cem abi hala israrcısın anlamıyorum valla
bu azimle .ıçsan arda abiyi bile geçersin amasen gücünü bilmiyosun:)
mangal abi hoşgeldin nasılsın görüşmeyeli çok oldu.ne gziymiş be maşallah dünyayı mı dondun ?

abi tek başıma da olsa bu akşam eker'de çayımı içicem.
bakalım buluşmaydı tanışmaydı diye ısrarcı arkadaşlardan kaçı gelecek?

Bu akşam İftara misafirim var :pale: :salut:

Sevgili Cem bey,Mangalla sizi çekiştirmemize kızmamışsınızdır umarım.:wiinkk:

abi sensiz buluşma mı olur? gençler bizi görüp 100 sene sonra neye benzeyeceklerini tahmin etsinler. bir bana bakınca olmuyor. sadece beni defolu sanıyorlar. :queen:

Son düzenleme:
ii geceler bütün abilerime...Valla sizin buluşmalarınız hep olay olmaya devam edecek sanırım..Buna bir çözüm üretin yaşlı olan abilerimiz...

abi tek başıma da olsa bu akşam eker'de çayımı içicem.
bakalım buluşmaydı tanışmaydı diye ısrarcı arkadaşlardan kaçı gelecek?

evet gittik ve gördük sadece ben ve özkan vardı birde hatunlarımız :)
çayımızı içtik ohhh canımıza değsin :)
özkan resimlerimizi cekti yarın artık siteye ekler :)

Cem Abi tek başına değilmiş desene.....:queen: :queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar