pilavcı hoşgeldin
bu r5 dediğin er-5 ; n800 de en 800 olsa gerek
ayrıca er-5 kişiliksiz bir motor değil aksine bir tarzın doğmasına sebeb olan bir modeldir. naked ların babasıdır.
cem abı helal olsun sana hala vazgeçmedin buluşma ayarlamaya ama öğrencen
Ne kadar r5 kullandın bilmiyorum ama önce bir süre kullan sonra fikrini söyle bence, ayrıca naked dediğin motor tipi zaten kişiliksiz, melez, kırma bişey.
Yav kaykayım, sen deyince fark ettim. Buluşma filan deyince nasıl cavslamışım ya? Vallahi kendimden utandım.
ama sen bana söyle, ben bilemiyom pek. Cem abi, burada atla, veya Cem abi, burada cavslama... filan gibi. yönlendir yani beni.
ayrıca er-5'le ilgili iyi dokandırmışın pilavcıya.
ağzını öpeyim senin kaykayım.
pilavcı da kendini genç kız sanıyo. peh! çişini de uzağa yapabiliyomuş. ulan o ne ki? kakanı uzağa yap da görelim. di mi doktorum?:queen: :queen: :queen:
O resimdeki eğer sensen hacıağbi, ben senin yanında süt kuzusu gibi kalırım inan. Emekli tarikat şeyhi gibi :queen: duruyorsun yahu. Kaka konusuna gelince; hafif bir ishal durumunda onu da beceririz :queen:
Bu arada freeman seni hangi konularda yönlendirecek anlayamadım sayın şeyhim?:queen:
İHTİYAR;452903' Alıntı:
Hoşgeldiniz.:rendeer:
EEEEEE biz ağır toplar çoğalıyoruz:queen: :queen: :queen: :queen: :queen:
Sabah sahurda İstanbula gittim ,az öncede geldim,bu gün sitede yoktum.
Yoksa günde en az 16-18 saat bağlı olurum.
Şöyle başlıkları bir okuyayım tekrar yazarım.:wiinkk:
Yahu hocam top filan, böyle mukaddes görüntülü insanların olduğu bir sitede...
Ayrıca market arabası deyip geçmemek lazım, ne işe yarar bir icattır o

eskiler pek bilemezler ama yeni nesil değişik amaçlı kullanımlarını bilirler
Hoşgeldiniz diyen bütün arkadaşlara da teşekkürler. Anladığım kadarıyla epey renkli (!) BİR SİTEDEYİM

Haydi hayırlısı.
Sitenin geçmişini biraz okudum da; oldukça yüksek okul mezunu var. Böyle olmasına karşın hayatı bu kadar gırgıra alabilmenize de bayıldım. Eskiler ( Apaçiler) şöyle der: Hınoooooğa hınnnngggg. Tercümesi: Çok otlayan davar süt vermez, çok okuyan hatun iş vermez. ( sapık bu apaçiler

)
Seflek, Freeman, İHTİYAR; bu şimdi uydumu diye sormayın sakın.............. Uysada yazdım uymasada