[Bursa - MT]

Bursadan herkese merhaba .Ben daha yenı tasındım bursaya antalyadan .motorsıklet ınsallah 1.5 aya kadar alıcam .Motor aldıktan sonra pazar gunu gezı duzenlenırse hepsıne katılabılrım .Burdan BUrsa MT 'e saygılar sevgiler.

30 dakika sonra eğitim vadisinde yeni açılan okulda aile birliği oluşumu için toplantıya gidiyorum.yeni okul yeni sorunlar.Büyük kızımı liseye oraya kayıt ettirdik.Haydi hayırlısı.

Seflek,hocam volkan yoldadır şimdi eee malum yeni evli onun balayı sayılır.:cherry:

Mangaldan ses yok hala,dediğiniz gibi bir buluşup hasret gidermeli artık.:bounce:

Doktor arkadaşlarımızdan pek ses çıkmıyor,nöbetleri bol galiba.:wiinkk:

Yazık nöbet ağacı oldular.:queen:

Bursadan herkese merhaba .Ben daha yenı tasındım bursaya antalyadan .motorsıklet ınsallah 1.5 aya kadar alıcam .Motor aldıktan sonra pazar gunu gezı duzenlenırse hepsıne katılabılrım .Burdan BUrsa MT 'e saygılar sevgiler.

Hoşgeldiniz aramıza,bizi izlemeye devam edin.:rendeer:

Son düzenleme:

Hoşgeldin:rendeer:

abilerim, ablalarım!
yokluğumda üremiş resmen bu site! vıcır vıcır muhabbet ediyor herkes. bravo valla! Kabe'de ettiğim dualar boşa gitmemiş! :cherry:

yav arkadaşlar, hepinizi çok özledim. motorlu-motorsuz bir buluşma yapalım ilk anda. havaları beklersek epey kavuşamayacağız galiba. hem ramazan da geldi. iftardan sonra karı dırdırındansa bir buluşalım derim. en başta özkanıma derim tabii :)

gümüşüm ardam, öyle "gece yaptıkların garibime gitti" türünden müphem lakırdı etme de, şurada iki paralık umreci itibarımız da yanlış anlaşılmaya kurban gitmesin :queen:

İhtiyar, senin de gözün çıksın e mi? gazcılara kadar geliyorsun da, bana uğrayıvermiyorsun! yahu bizim yaşımızda kaç kişi kaldı şunun şurasında? :)

volkanım, kamışını hazırla! güneşi gördüğümüzde istavrite gidiyoruz. DENİZ BİZİ ÇAĞIRIYOR! :)

Cem abi ben henüz bekarım o dırdırı çekmeyeceğim.:queen: :queen: :queen: Ama hadi sizi kırmayayım eşlik edeyim :p

Son düzenleme:
Arkadaslar bır de ben nıck lerin sahiplerinin adlarını bilmiyorum .Walla kendimi soguk hissettim i$im geregi haftanın 6 gunu bilgisayar basında oldugum icın (9 saat ) artık forumu hep takip edicem .birde hyosung 250 gt almak ıstıyorum kullanan bı arkadas vardı .bursada bayısı nerde? yardımcı olursanız sevınırım .Simdiden tesekkurler .Bu arada benim adım Erman.

erman öncelikle hoşgeldin
hyosung bayisi beşyol dakı gazcılar motor
süleyman dikilitaş.
hyosung 250 gt si olan levent abi (RALF)

bu arada cem abi bulaşalım diyosun ama hiçbişey önermiyosun
bi öneri bekliyoruz forumumuzun ileri gelenlerinden

erman öncelikle hoşgeldin
hyosung bayisi beşyol dakı gazcılar motor
süleyman dikilitaş.
hyosung 250 gt si olan levent abi (RALF)

bu arada cem abi bulaşalım diyosun ama hiçbişey önermiyosun
bi öneri bekliyoruz forumumuzun ileri gelenlerinden

Evet sana katılıyorum freeman.Buluşalım ama sonuç???
Biz cevap istiyoruz.:cherry: cem abi ve diğer büyüklerimiz.Mesela İhtiyar:cherry:

ozkan cım
onlarda iş bitmiş boşver
sadece laf yapıyorlar başka bişey yok:)

Son düzenleme:
Hoşgeldin kardeş!
Bir de adını bahşetsen? ne iş yaparsın, ne yer, ne içersin, kimlerdensin, senede kaç kez çiftleşirsin? :queen:
bendeki de merak yaani! :p

İHTİYAR;438013' Alıntı:
30 dakika sonra eğitim vadisinde yeni açılan okulda aile birliği oluşumu için toplantıya gidiyorum.yeni okul yeni sorunlar.....
Yav ihtiyar, senin bu yaştan sonra okul aile birliğiyle filan ne işin olur?
hadi mahalle camii yaşatma derneği desen anlarım! :queen:
Cem abi ben henüz bekarım o dırdırı çekmeyeceğim.....:queen: P
Hep öyle kal! (bu bir erkeğe yapılabilecek en büyük hayır duadır, kıymetini bil!) :queen:
... birde hyosung 250 gt almak ıstıyorum... Bu arada benim adım Erman.
Erman abi, doğrudürüst bir motor alsan kendine? :queen:
ozkan cım
onlarda iş bitmiş boşver
hehheeeeyt! ulan biz sizin gibi gençleri şeyimizden çıkarırız be! (neremizdendi be ihtiyar? bir çok şey gibi bunu da unutmuşum ben) :salut:
yaşlılıkta biraz çeneye vuruyor hakkaten yav! :)

Son düzenleme:
Yav ihtiyar, senin bu yaştan sonra okul aile birliğiyle filan ne işin olur?

hadi mahalle camii yaşatma derneği desen anlarım!

Hocam daha sonra hamitler kabristanı yönetimine de talip olacağım,
Belki manzaralı bir yerimiz olur.:queen: :queen: :queen: :queen:

Arkadaslar bır de ben nıck lerin sahiplerinin adlarını bilmiyorum .Walla kendimi soguk hissettim i$im geregi haftanın 6 gunu bilgisayar basında oldugum icın (9 saat ) artık forumu hep takip edicem .birde hyosung 250 gt almak ıstıyorum kullanan bı arkadas vardı .bursada bayısı nerde? yardımcı olursanız sevınırım .Simdiden tesekkurler .Bu arada benim adım Erman.

Erman hoca! siz cem bey'in şakasını boşverin gt250 güzel makinadır.:cat:

ozkan cım
onlarda iş bitmiş boşver

Kurt kocayınca köpeklerin maskarası olurmuş.:salut:

Sizde birgün yaşlanacaksınız.:wiinkk:

Son düzenleme:
arkadaşlar, benim yavruyu 5700'e veriyorum.. ilgilenen arkadaşlara duyurulur..

hava bugün de sakat.. ama bize sökmez.. birazdan çıkıp nacizane gaz açiim diyorum. kimseden tık gelmediğine göre yine yalnız takılıcaz demektir.. ayıp yaw,motorcu kardeşinizi yalnız bırakıyorsunuz...

bir de 6250 ye ZZR250 var. bu da ek bilgi olsun..

arkadaşlar, benim yavruyu 5700'e veriyorum.. ilgilenen arkadaşlara duyurulur..

hava bugün de sakat.. ama bize sökmez.. birazdan çıkıp nacizane gaz açiim diyorum. kimseden tık gelmediğine göre yine yalnız takılıcaz demektir.. ayıp yaw,motorcu kardeşinizi yalnız bırakıyorsunuz...

bir de 6250 ye ZZR250 var. bu da ek bilgi olsun..

Hayırdır Arda kardeş,umarım motorculuğu bırakmıyorsundur.
Herhalde model değiştireceksin.

abilerim kardeşlerim oncelıkle hyo cok guzel makınedır ama servis sıkıntı.
ayrıca bende hyo 650 comet dusunuyorum su parasal olayları atlatayım ıstanbul nbc motorla gorustum takas da yapıyolar.malum regalı satamadım.
ayrıca kelebek motorcu olan biz bursa mt uyelerı yağmurda dolaşamayız nıye cunkku eririz di mi?

evet bursa mt ve cbr 125 r cılar buraya adlı başlıkları baştan sona kadar okudum ve 1-2 haftadır takip ediyorum. 16 yaşındayım çekirge tarafında oturuyorum motosikletim yok ama babam ehliyeti aldığım zaman alcağına dair söz verdi tavsiye üzerine motosiklet teorisi adlı kitabı okudum ve tüm motosikletçi arkadaşlara tavsiye ederim gerçekten motosikletin görünüşten çok çok daha fazlası olduğunu gösteren bir kitap işallah bir gün benimde motorum olur ve aranıza katılırım kendinize iyi bakın kalın sağlıcakla

cem abi bişey dicem
er-5 ın sıfır fiyatı 4900 euro yanı 9 milyar civarı
biz niye ıkıncı elıne (2000 model) 6-7 mılyar veriyoruz acaba
cok garıbıme gittide ondan sey ettım

Hayırdır Arda kardeş,umarım motorculuğu bırakmıyorsundur.
Herhalde model değiştireceksin.

abicim motoru bırakmak gibi bir niyetim yok ve asla olamaz(büyük konuşmamak lazım yine de..) amaç değiştirmek. tabi bu benim niyetim. ama benim hanım tutturdu satalım araba alalım diye.. onun işinde araba çok gerekiyor.. hele ki kışın epey zor olacak,o yüzden karasızım. başka şekilde denk getirip araba alabilirsek,BMW F650 enduro ile değiştirebilirim. yok olmadı,ford KA niyetimiz var.

kısmet. sattığım da belli olacak. eşim benim motor sevdamı hiç kıskanıp da kısıtlama getirmedi. bu yüzden O'na minnettarım. şimdi sıra bende.. satılırsa, arabaya dönebilirim.. en azından nisana kadar. (o kadar yeter..)

yoksa motorculuk bırakılacak,bırakılabilecek bi nane değil.. bunu çok iyi öğrendim. ben motorsuz olamam....

bu arada tüm dostlara.. hayırlı ramazanlar olsun. Allah günahlarımızı affetsin.
başta CEM abininkileri...

saygılar.....

abicim motoru bırakmak gibi bir niyetim yok ve asla olamaz(büyük konuşmamak lazım yine de..) amaç değiştirmek. tabi bu benim niyetim. ama benim hanım tutturdu satalım araba alalım diye.. onun işinde araba çok gerekiyor.. hele ki kışın epey zor olacak,o yüzden karasızım. başka şekilde denk getirip araba alabilirsek,BMW F650 enduro ile değiştirebilirim. yok olmadı,ford KA niyetimiz var.

kısmet. sattığım da belli olacak. eşim benim motor sevdamı hiç kıskanıp da kısıtlama getirmedi. bu yüzden O'na minnettarım. şimdi sıra bende.. satılırsa, arabaya dönebilirim.. en azından nisana kadar. (o kadar yeter..)

yoksa motorculuk bırakılacak,bırakılabilecek bi nane değil.. bunu çok iyi öğrendim. ben motorsuz olamam....

bu arada tüm dostlara.. hayırlı ramazanlar olsun. Allah günahlarımızı affetsin.
başta CEM abininkileri...

saygılar.....

İnşallah gönlünüze göre olur,tabii ki otomobilin de motorunda yeri ayrı

Mayıs gibi,2005 toyota Yarisimi sattım 18000 ytl ye 27000 km de kusursuzdu.

Çok memnundum lakin kapının önünde 91 taunus,2004 transporter,2005 yaris ve birde motor fazlaydı,taunusu babama verdim,yarisi sattım,

Bilseydim yarisi size verirdim,çok memnundum.

Tavsiye ederim çok ekonomik ve kaliteli bir araç.

bu motoGP benzeri yarışlara nasıl katılabiliriz bunun kurs u ıvırı zıvırı nasıl olur bi açıklama yaparmısınız acaba

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar