[Bursa - MT]

Osman hocam gel senide chopper ci yapalım :)

Bu arada arkadaşlar elimde gereksiz yere aldığım birkere bile kullanılmamış 4r Jumbo yan çanta var motomaxta 250tl ve az kullanılmış shad sh29 litre topcase var ve yenisi 150tl
ikisini birden alana 240tl hepsi
ayrı ayrı alırsanız
4r Jumbo yan çanta 180tl
shad topcase 80tl
belki almaya niyeti olan vardır fazladan para vermesin.tel:0505 770 20 39
Chopperci olunca sadece yelek ve kafayada mendil bağlıyorsun başka şeye gerek olmuyor :) , daha öncede dizlik ve sırtlık bellik vardı onlarıda satmıştım buradan bir arkadaşa
Dizlik ve sirtligi ben almistim, ikisi de isime cok yaradi, allah razi olsun. Bende de 4r yan soft canta var olmasa hemen alirdim :) Canta fiyatlari harikaymis.

Arkadaşlar merhaba,

Bursa'da gazyağı temin edebileceğimiz bir yer biliyor munuz? Zincir temizliğine girişmem lazım gazyağı bulamıyorum.

Arkadaşlar merhaba,

Bursa'da gazyağı temin edebileceğimiz bir yer biliyor munuz? Zincir temizliğine girişmem lazım gazyağı bulamıyorum.

Küçük sanayiden beşevler girişine dönün. Solunuzda gazyağı satan 2-3 dükkan olacak. Zaten tabelaları var GAZYAĞI diye.Litresi 5 liraydı sanırım.

Berkut bir tek ben bulamıyorum galiba şu gaz yağı satan yerleri.
C.tesi yine aradım ama bulamadım. :)

Abi aslında çok basit ama nasıl anlatsam bilemedim.

Birgün gezi sonrası falan götürürüm ben seni olmazsa :)

Altınşehirden sanayiye girince mobilyacıları geçtikten sonra sola beşevler girişi var. O yol üstünde aslında.

Merhaba arkadaslar araniza yeni katiliyorum kucuk bir motosikletim var elimden geldigince organizasyonlara katilmak isterim. Bu arada gaz yagini herhangi bir hirdavatcida yada boya tiner satan malzemecilerde bulabilirsiniz.

Beyler bakın ben size Fotolu tarif ediyim banada beko tarif etmişti.
Ata bulvarından küçük sanayiye girince bulunduğunuz cadde üzerinde.

Abi aslında çok basit ama nasıl anlatsam bilemedim.

Birgün gezi sonrası falan götürürüm ben seni olmazsa :)

Altınşehirden sanayiye girince mobilyacıları geçtikten sonra sola beşevler girişi var. O yol üstünde aslında.

Berkut,C.tesi günü dostkar da çalışan birisine sordum. Senin dediğin gibi 'beşevler çıkışında solda petrolde var'dedi ama ben petrol filan görmeyince hiç aramadım.
Demek ki dükkan tabelalarına bakacağız veya arkadaşların dediği gibi nalbura soracağız.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:19 ----------

Bukadar benden. Bizi izlemeye devam edin.

Harika goruntuler, ben de katilmayi cok istedim ancak programimi ayarlayamadim.
Uzucu bir olayla bitmis olmasi yazik olmus...

Coşkun bende tam 'Resimler nerede kaldı' diye soracaktım. :)
Bende de biraz resim var ama buraya yükleme özürlü olduğum için şimdilik beklemekte. :)

Gezmesiyle, yemesiyle, içmesiyle, her şey den önemlisi sıcak sohbetiyle tam anlamıyla çok süper bir gezi oldu.
Sonu da güzel bitseydi daha iyi olacaktı ama, bunlar motorculuğun fıtratında var. :pr:

Katılan ve emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler.

Bizi izlemeye devam edin.:pl::thumleft::king:

Katılan arkada

Coşkun bende tam 'Resimler nerede kaldı' diye soracaktım. :)
Bende de biraz resim var ama buraya yükleme özürlü olduğum için şimdilik beklemekte. :)

Gezmesiyle, yemesiyle, içmesiyle, her şey den önemlisi sıcak sohbetiyle tam anlamıyla çok süper bir gezi oldu.
Sonu da güzel bitseydi daha iyi olacaktı ama, bunlar motorculuğun fıtratında var. :pr:

Katılan ve emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler.

Bizi izlemeye devam edin.:pl::thumleft::king:

Katılan arkada

Abi survivor gibisin en heyecanlı yerinde reklam girmiş :queen:

"Katılan arkada..."

Çok güzel resimler valla ama sonu güzel bitmedi çoşkun abiye tekrardan çok geçmiş olsun.

Berkut böle gezilerde derelere karşıdan karşı geçerken girmeyi çok sever ne has bu kez girmeden geçmiş :mrgreen:

Berkut böle gezilerde derelere karşıdan karşı geçerken girmeyi çok sever ne has bu kez girmeden geçmiş :mrgreen:

Ahahahaha sorma sorma , bu gezide düşmedim dereye ama her dere geçişimde tüm gözler üstümdeydi düşsede gülsek diye :queen:

Bende inadına bu sefer düşmedim:cherry:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar