[Bursa - MT]

Yeni ehliyet alan arkadaslar nereden ne kadara aldiniz b ehliyetim var hic bi egitim vermeden kurslar 400 500 lira para istiyor var mi bildiginiz egitim vermiyecekse uygun fiyat veren yersaygilar simdiden tesekkur ederim

Yeni ehliyet alan arkadaslar nereden ne kadara aldiniz b ehliyetim var hic bi egitim vermeden kurslar 400 500 lira para istiyor var mi bildiginiz egitim vermiyecekse uygun fiyat veren yersaygilar simdiden tesekkur ederim

Kursların %90 nı sınavdan bir gün önce eğitim verir o da bir sürü kişi olduğu için motora en fazla 30 dk binersin motorun varsa pratik yap yoksa olan birinden rica et kullanmayı iyice öğren

Dogru diyosun öyle yapicam da verecegim 400 lirayı tam olarak neye verecegim

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:05 ----------

Sitem etmis gibi oldu ciddi anlamda merak ediyorum yanlis anlasilmayayim

Dogru diyosun öyle yapicam da verecegim 400 lirayı tam olarak neye verecegim

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:05 ----------

Sitem etmis gibi oldu ciddi anlamda merak ediyorum yanlis anlasilmayayim

Valla bişey diyimmi kardeş 350 lira kursa bayıldım 1 saat ders verildi başka ? hiçbirşey yok sadece aracı oldukları için adları sürücü kursu oldugu için havadan beleşe oturuyolar başkada birşey değil

Deselerki suna veriyorsunuz parayi icim yanmicak ya. teorik ders almicaksin dureksiyon egitimi vermiyoruz sinav günü gelmeniz yeterli fiyat 500 lira a4ler platin murekkepleri altin neyse sayfalarida bununla doldurmak istemiyorum kusura bakmayin da insanin bi yüzü kizarir ya

Harbiden ya :) bu arada kurşum osmangazi ben yıldırımda oturuyorum Yıldırımdan alsam sorun olurmu ?

Günaydın MT ailesi. Havalarda ısınmadı gitti. Yağmurlarda var görünüyor önümüzdeki günlerde. Yani geziler daha hava muhalefetinde. Çok havadan sudan muhabbet oldu.

Günaydın MT ailesi. Havalarda ısınmadı gitti. Yağmurlarda var görünüyor önümüzdeki günlerde. Yani geziler daha hava muhalefetinde. Çok havadan sudan muhabbet oldu.

Maksat muhabbet olsun coşkun. :)

Hep birlikte havaların ısınmasını bekliyoruz sabırsızlıkla.
Sonra nasipse güzel rotalara doğru akıp gideceğiz inşallah.

Maksat muhabbet olsun coşkun. :)

Hep birlikte havaların ısınmasını bekliyoruz sabırsızlıkla.
Sonra nasipse güzel rotalara doğru akıp gideceğiz inşallah.

Eskilerden kim kaldı abi. Hepsi kayboldu geriye biz kaldık. Kodaman mt ciler.:cherry: Ne günler ne geziler geçirdik arkadaşlarla birlikte. Bazıları egolarına yenik düştü bazıları kendi ayrıldı bazıları motosiklet heyecanını çabuk kaybetti. Yıkılmadık ayaktayız. Ha buarada toplantıları burda paylaşmaya devam etsekmi acep.

Eskilerden kim kaldı abi. Hepsi kayboldu geriye biz kaldık. Kodaman mt ciler.:cherry: Ne günler ne geziler geçirdik arkadaşlarla birlikte. Bazıları egolarına yenik düştü bazıları kendi ayrıldı bazıları motosiklet heyecanını çabuk kaybetti. Yıkılmadık ayaktayız. Ha buarada toplantıları burda paylaşmaya devam etsekmi acep.

Dediğin gibi buralar hep boş kaldı.

Toplantı işine girersek çok kalabalık oluruz.
En iyisi gezileri burada paylaşalım derim. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar