[Bursa - MT]

Herkese merhaba, aralıkta ehliyeti almama rağmen hala ne motor ne ekipman alamadım kararsızlıktan işten güçten. başlangıç motoru olarak scooterdan vazgeçtim, tvs apache yeni kasa veya yamaha ybr 125esd 2012-2013-2014 düşünüyorum. tvs mi, yamaha mı, bi de grupta bursadan satan var mı acaba :)

Arkadaşlar zincir bakımı yaptım zincir beyaz beyaz oldu sizce normalmi? biri lütfen yazdımcı olsun?

Herkese merhaba, aralıkta ehliyeti almama rağmen hala ne motor ne ekipman alamadım kararsızlıktan işten güçten. başlangıç motoru olarak scooterdan vazgeçtim, tvs apache yeni kasa veya yamaha ybr 125esd 2012-2013-2014 düşünüyorum. tvs mi, yamaha mı, bi de grupta bursadan satan var mı acaba :)

Dostum bu soru üzerine kavga çıkar burda. Hangisi kafana yatarsa onu al. Rahat rahat fıtıfıtı gideyim dersen ybr. Agresif birazda güçlü olsun ama rahatımada düşkün biri değilim dersen tvs al

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
zat 150 den uzak dur..

Darısı genç arkadaşların başına artık :) cumaya dosya çıkcak pazartesi ehliyet alınacak bekleyecez hala hiç bitmez bunun çilesi :)

İnşallah onlarında zamanı gelir ama az kalsın alamiyacaktim kurs vaktinde gelmedi sanırım kurs hatası yüzünden kalan ilk kişi olacaktım :)

Sevgili mt úyeleri 6 mart gecesi jolly joker da PENTAGRAM Konseri var bakalım mt den kimler gelio? gelicek olan varsa bulusupta gidelim.

Sevgili mt úyeleri 6 mart gecesi jolly joker da PENTAGRAM Konseri var bakalım mt den kimler gelio? gelicek olan varsa bulusupta gidelim.

Valla ben pentagram hastasıyım gelmek isterdim ama malum bu hafta devlet babaya para bayılacaz gelemiyorum benim yerimede eğleniriniz umarım :) fotoğraf bekliyorum

Arkadaşlar Merhaba ben Orhangaziden Rasim öğretmenim.
Forumu sürekli takip ediyorum ama yeni üye oldum. Sizlere birkaç sorum olacak. Bende 2012 model Yamaha YBR 125 ESD var ve sadece yazın kullanıyorum keyif için. Yani mart ayında binmeye başlayıp Kasımda falan yağlayıp kaldırıyorum. Yılda 2000 km ancak yapıyorum. Benim LS2 çene açılır kaskım var Şimdide Mont eldieven ve dizlik almayı düşünüyorum. Dizlik konusunda Venomun mafsallı modelini düşündüm ama Mont ve eldiven konusunda karar veremedim.
Montu mevsimlik alıp içini çıkararak kullanmakmı yoksa yazlık alıp soğuk olursa içine termal içlikmi giymek mantıklı olur. Eldiven olarakta derimi yoksa normalmi.(Fiyat olarakda çok yüksek olmasını istemiyorum yani ikisi için en fazla 300-350 tl ayırabilirim.) Aynı zamanda marka model ve bunları Bursada bulabileceğim yerleri belirtirseniz çok sevinirim

Arkadaşlar pazar günü direksyon sınavımdan geçtim kursa sordugumda dosya 1 haftaya çıkar dediler arkadaşlarım kendi dosyalarının 2 günde çıktıgını ve ehliyeti aldıgını söylüyorlar aslı astarı varmıdır dosyalar kaç günde çıkıyor yarın kursa gidip bi bahane bulup dosyayı almaya bakacagım

Arkadaşlar Merhaba ben Orhangaziden Rasim öğretmenim.
Forumu sürekli takip ediyorum ama yeni üye oldum. Sizlere birkaç sorum olacak. Bende 2012 model Yamaha YBR 125 ESD var ve sadece yazın kullanıyorum keyif için. Yani mart ayında binmeye başlayıp Kasımda falan yağlayıp kaldırıyorum. Yılda 2000 km ancak yapıyorum. Benim LS2 çene açılır kaskım var Şimdide Mont eldieven ve dizlik almayı düşünüyorum. Dizlik konusunda Venomun mafsallı modelini düşündüm ama Mont ve eldiven konusunda karar veremedim.
Montu mevsimlik alıp içini çıkararak kullanmakmı yoksa yazlık alıp soğuk olursa içine termal içlikmi giymek mantıklı olur. Eldiven olarakta derimi yoksa normalmi.(Fiyat olarakda çok yüksek olmasını istemiyorum yani ikisi için en fazla 300-350 tl ayırabilirim.) Aynı zamanda marka model ve bunları Bursada bulabileceğim yerleri belirtirseniz çok sevinirim

Motomax magazası var kültür park kapısı karsısında. yada aynı magzanın internet sitesi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar