[Bursa - MT]

Nilüferde de var , ertelenip ertelenmemesi çok kurcalamiyor kafamingava durumu c.tesi pazar parçalı bulutlu gösteriyor

Cumartesi günü 8 derece diyor isterse 20 derece olsun burda 30 cm kar var bu karın kalkması en azn 3 4 gün Abi kasımdan beri bekliyorum sabrım kalmadı alayım artık yahu alalım gazlayalım :)

Cumartesi günü 8 derece diyor isterse 20 derece olsun burda 30 cm kar var bu karın kalkması en azn 3 4 gün Abi kasımdan beri bekliyorum sabrım kalmadı alayım artık yahu alalım gazlayalım :)

:) doğru ama yollarda o kadar yoktur, büyük ihtimal ertelenecektir zaten.Benim tek korkum gaz debriyaj ayariydi artik gazi veriyorum debriyajlı yavaş salınca kalkıyor motor :) dun ders alırken yerler yaştı hiç kaynağı motor güven verdi :)

:) doğru ama yollarda o kadar yoktur, büyük ihtimal ertelenecektir zaten.Benim tek korkum gaz debriyaj ayariydi artik gazi veriyorum debriyajlı yavaş salınca kalkıyor motor :) dun ders alırken yerler yaştı hiç kaynağı motor güven verdi :)

Sağlık olsun kendine güven gerisi gelir :) Yapabilisin

Baysal sürücü kursu

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:00 ----------

Motomax dışında nereden ekipman alabiliriz , nolan kask satan bir yer var mı internetten siparişte kafaya tam olmayabilir gidip deneyin diyorlar.

Kucuk sanayide Kocaman motor var Nolan satan. Bir de Honda Duran kardeslerde vardi saniyorum.

Kucuk sanayide Kocaman motor var Nolan satan. Bir de Honda Duran kardeslerde vardi saniyorum.

Teşekkürler hocam.

MERAL-MUAMMER AĞIM ORTAOKULU'na nasıl gidilebileceğini bilen var mı ?
İlk sınavım orada olmustu ama.kurs götürmüştü simdi nasıl gideceğimi bilmiyorum google haritalarda da farklı bir yeri gösteriyor , sitelerine tam koordinati verememişler sanirim.

Mümkünse metro ile gidiş soylerseniz sevinirim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:43 ----------

Sağlık olsun kendine güven gerisi gelir :) Yapabilisin

Sınav ertelenmiş tarih daha belli değilmiş. :)

Hiç sorma scarty bugünde bana kurstan mesaj geldi 1 marta ertelemişler sınavı hayata küstüm küçük emhrah oldum sorma Anlatamam anlayamazsınız !!!

Hiç sorma scarty bugünde bana kurstan mesaj geldi 1 marta ertelemişler sınavı hayata küstüm küçük emhrah oldum sorma Anlatamam anlayamazsınız !!!
Ben bir de YGS hazirlanicaktim sözde bu ehliyet kafami karıştırıyor 1 mart tan sonra 14 günüm kalacak artik ne kadar alırsa beyin.

İptal oldu ya hava düzeldi. :)

İşte bak bunu anlatamadım ben o mal kursa abi düzelecek cumartesi günü 9 derece erir kar kalmaz dedim yok diye can güvenliğin önemli diyo onu diceğine bi tarafımızı kaldıramıyoruz demiyolarda 2 hafta attı şimdi ehliyet 2mizinde :) bu hafta içinde alırdık

İşte bak bunu anlatamadım ben o mal kursa abi düzelecek cumartesi günü 9 derece erir kar kalmaz dedim yok diye can güvenliğin önemli diyo onu diceğine bi tarafımızı kaldıramıyoruz demiyolarda 2 hafta attı şimdi ehliyet 2mizinde :) bu hafta içinde alırdık
:) evet attı o kötü oldu o zamana ehliyetimizi
almış olacaktık

Linktei ürünü almayı düşünüyorum, yazlık 4Riders elviden kullanıyorum kış aylarında mağlum kullanılmıyor. Uygun fiyata bunu buldum bir bir buçuk ayda geliyor acelem yok zaten kullanan var mı acaba bu ürünü ? soğuktan yağmurdan korur mu ?
http://www.aliexpress.com/item/2013-Motorcycle-Gloves-Winter-Warm-Waterproof-Windproof-Protective-Gloves-100-Waterproof-Free-Shipping/1467349342.html

Yaklaşık 2 ay önce aynı ürünü aldım ve kullanıyorum. Çok kaliteli olmasa da, fiyatına göre gayet iyi.Uzun süre soğukta kullanmadığınız sürece çok iyi iş görüyor.
Ben çok memnunum, 30 günde geldi, tavsiye ederim.

Bugün Yıldırım yüksek iht. Hastanesinin oradaki Total benzin istasyonunun orda yolda kaldım İsteğim üzerine durup bana yardım eden motorcu abime buradan çok teşekkür ederim o olmasaydı işim kötüydü :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar