15-Şubat-2015 Pazar Soğukta gazlamaca Tirilye GölYazı Gezisi
Buluşma : 12.30- Kent Meydanı
Güzergah: Mudanya-Tirilye-Gölyazı-Görükle..
1-Aykut Şeker
2-N_Hoca + Hande
3-Onur
4-Yunus Emre
5-Bahtiyar (Belki)
6-.Halil (belki)12:30 ' yetişebilirsem size katılırım
Arkadaşlar sınav 22 Şubat pazar günüymüş.Az önce kurs aradı.
Hocam tüm kurslar öyle yapıyor maalesef.
Ben ilk sınava girdim kaldım , parkur basit debriyajlı , debriyajsız motosiklet tecrübem olmadığından stop ettiriyordum kırmızı ışıkta durdum yeşil oldu kaldıramadım meğer vitesi 2 de unutmuşum gaz yetmiyormuş size tavsiyem kırmızıya geldiğinizde vitesi 1 e almayı unutmayın.
Umarım ikimizde alırız şu ehliyetleri Ben kasımdan beri bekliyorum hala alıcam bomboş bir sistem eğitim yok öğretim yok hiçbirşey yok boşu boşuna 3 4 ay devletin ve kursun keyfini bekliyorsun şu ehliyeti aldıgım gün gökten göktaşı yağsa gölyazı gezisi yapacagım beklerim
O zaman motoru alır almaz mesaj atıyosunUmarım hocam , benim motorum yok ama sınavdan sonra almayı planlıyorum biraz piştikten sonra neden olmasın![]()
Benim sınavda 21 şubat cumartesiymiş.Scooter kullanmayı biliyorumda vitesli hiç kullanmadım kursta öğretmiyor valla nasıl olcaksa artıkŞansa kaldı biraz geçirmezlerse yıktım oraları hem ders verme hemde bırak
Hocam o platform zor değil ki , gazı kökleyip geliyorsunuz orada devirenler oldu bende şahit oldum ama zaten size 5 , 10 dk turlama imkânı sağlıyotlar alışıyorsunuzVitesli kullanmayı bilmiyorsan öğrenmeye çalış
Adamlar çok ciddi gözümle şahit oldum 10m uzunluğunda metal platformdan geçerken biri dengesini kaybedip platformdan çıktı çocuğu hemen elediler
Hocam o platform zor değil ki , gazı kökleyip geliyorsunuz orada devirenler oldu bende şahit oldum ama zaten size 5 , 10 dk turlama imkânı sağlıyotlar alışıyorsunuz
Sınav gününden 1 gün önce parkuru turlarsın ama sınav günü böyle bir imkanın olmayabilir çünkü her 30 dk bir kişi sınava girer o zaman vakit olacağını pek sanmıyorum
slolom için kontra tekniğini kullanın. motosikleti ancak o şekilde yönlendirebilirsiniz. karışık gelecek ama bilmeden yaptığınız bir şey, çeneniz nereye dönükse motor oraya gider bunu da unutmayın :bestmt: metal platformdan geçerken daima karşıya bakın tekerleğin önüne bakmayın. gazla fazla oynamayın akıcı olun. bende ehliyet alırken debriyajlı motor kaldıramıyordum. önce gazı açıp debriyajı yavaş yavaş bırakarak yürütüyordum.
15-Şubat-2015 Pazar Soğukta gazlamaca Tirilye GölYazı Gezisi
1-Aykut Şeker
2-N_Hoca + Hande
3-Onur
4-Yunus Emre
5-Bahtiyar (Belki)
6-.
Kazasız belasız, keyifli sürüşler15-Şubat-2015 Pazar Soğukta gazlamaca Tirilye GölYazı Gezisi
1-Aykut Şeker
2-N_Hoca + Hande
3-Onur
4-Yunus Emre
5-Bahtiyar (Belki)
6-.Halil (belki)12:30 ' yetişebilirsem size katılırım
Hocam kontra için belirli bir sürat gerek miyor mu , ben motoru devirirsem diye korkuyorum çünkü fazla çevirirsek yatıyormuş
Hocam kontra videolarının hepsini ezberledim neredeyse ana kontrayi fazla yaparsam devirmekten korkuyorum , bakışım hep ileride hiç aşağı düştüğünü hissetmiyorum. Ama bu hafta içinde kontratı deneyecegim.youtube da altın elbiseli adamdan izleyebilirsiniz. kontra ile slolom yapıyor. eller gevşek, bakışlar gitmek istediğin yerde ve akıcı olursan rahatça geçersin sınavı. platformda hızlı olmayı ve bakışların ileride olması gerektiğini de unutma:bestmt: