[Bursa - MT]

Arkadaşlar motorumu(cbr125 2012) takas istiyorlar Megelli 250r ile 5aylık 850km de ne dersiniz megelli iyimidir takas önerirmisiniz ?

Sakkın haaaa. Senin CBR 2 tane megelli eskitir. Allah mafaza titremekten kısır bile olabilirsin.

Allah korusun reiss:) fabrikasıda kapanıp üretimi durdurmuş araştırdım birazda banada pek mantıklı takas gibi gelmedi bi sorayım fikir edineyim istedim sağolasın:)

Bugün beni ktm390 test sürüşü için aradılar, küçük sanayide yasa kafe varmış cumartesi-pazar saat 10:00-16:00 arasında olacakmış, başka çağrılan varmı.

Bugün beni ktm390 test sürüşü için aradılar, küçük sanayide yasa kafe varmış cumartesi-pazar saat 10:00-16:00 arasında olacakmış, başka çağrılan varmı.

ben başvurmayı unuttum yinede katılma ihtimalim varmı acaba? gezide yok gibi görünüyor olmadı bir yalova turu yaparım uzun zamandır gitmiyorum özledim :)

Motosikleti
Hero X Pulse 200

beni aradılar abi yarın 1.5 ta ordayım kafenin yerini bilmiyorsan mapsten işaretleyip vereyim sana

Bugün akşam üzeri beni de aradılar.
Nasipse yarın öğle saatleri gideceğim.

Duke 390 la giderken resmen çığlık attım kaskta :)

Zakir de baya beğendi sanırım ağzı kulaklarındaydı :))

Osman abi zaten 1 saate yakın sürdü 390 ı :):)

Duke 390 la giderken resmen çığlık attım kaskta :)

Zakir de baya beğendi sanırım ağzı kulaklarındaydı :))

Osman abi zaten 1 saate yakın sürdü 390 ı :):)

Yok ya şuna bir saat demeyelim de yarım saat diyelim. :)
Yok böyle birşey ya...
Alt devirlerde 200 ile 390 aynı gibi,
Ama 7000 sonrası 390 resmen deli bir at gibi.Gerçekten zaptetmek zorlaşıyor.
Resmen insan gidonu tutmakta zorlanıyor.
Zira insanı acayip bir şekilde geriye doğru itiyor.Fiyatları biraz pahalı ama,sonuna kadar hakediyor.
Gidip test etmenizi şiddetle öneririm.
İster 2.vites olsun,isterse 4.vites gazı açınca 'yok ben gitmem, vitesi düşür'gibi durumlar hiç yaşanmıyor.

Yok ya şuna bir saat demeyelim de yarım saat diyelim. :)
Yok böyle birşey ya...
Alt devirlerde 200 ile 390 aynı gibi,
Ama 7000 sonrası 390 resmen deli bir at gibi.Gerçekten zaptetmek zorlaşıyor.
Resmen insan gidonu tutmakta zorlanıyor.
Zira insanı acayip bir şekilde geriye doğru itiyor.Fiyatları biraz pahalı ama,sonuna kadar hakediyor.
Gidip test etmenizi şiddetle öneririm.
İster 2.vites olsun,isterse 4.vites gazı açınca 'yok ben gitmem, vitesi düşür'gibi durumlar hiç yaşanmıyor.

Hakikaten özellikle 1.ci viteste başta sanki 250 lik sürüyormuşum gibi ama biranda yükselince devir ohaaaaaa dedim :D
zaten 3 . viteste bile arka sağa sola kayıyordu en son :D

abi bu arada sen zakirden fazla sürdün :D:D:D

200 duke boyu uzun olana gitmiyor depoyu tutamadım vites değiştirirken birde ayak fireni küçük insan bi onu büyük yapar

Motosikleti
Hero X Pulse 200
390 süperdi... tam şehrin haylazı :)

osman abinin dediği gibi 1. vites sakin,
2. viteste çok güçlü değil yani kendi motorumla karşılaştırıyorum benimkinden biraz daha güçlü
ama 3. viteste deli gibi gitti ya :) araba sollamak için çıktım 137 gördüm bıraktım küçük sanayi kayapa yolunda

yanlız daha çok devirli yapılabilirmiş çabuk kesiciye giriyor motor gidicem diyor ama kesici müsade etmiyor :)

ben çok keyif aldım yarın gidin test edin pişman olmazsınız

bu arada bişey keşfettim kendi motorumda hızı çok hissetmiyorum ktm ve pulsarda 50 ile giderken bile bana hızlı geliyor heralde yüksekte olduum için

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar