Ben okeyim, sorun yok. Yanlız bu hafta pazar günü tofaş sosyal tesislerinde oğlumun sünnet düğün org. olduğundan ben yokum. Ama rotayı bana yönlendirirseniz aç kalmazsınız. Beleş ızgara köfte var ona göre. iki yada dört teker farketmez gelin yanlız.
TÜM DOSTLARIM DAVETLİMDİR. BEKLERİM.19:00 da düğün başlıyor.::biggrinn::haapppy: gece bizim. Oynamayı bilene döktürene para yapıştırıcam(benzin parası):queen:
Coşkun kardeş bu haftamıydı sizin düğün yahu benim Omm sürüş eğitimim var bitiminde gelirim ama konvoy kortej olayı nolcak şimdi,havlularda eskiidiydi yaw...:bounce:
Hayırlı olsun hocam.Coşkun kardeş bu haftamıydı sizin düğün yahu benim Omm sürüş eğitimim var bitiminde gelirim ama konvoy kortej olayı nolcak şimdi,havlularda eskiidiydi yaw...:bounce:
Coşkun kardeş bu haftamıydı sizin düğün yahu benim Omm sürüş eğitimim var bitiminde gelirim ama konvoy kortej olayı nolcak şimdi,havlularda eskiidiydi yaw...:bounce:
Abi hayırlı olsun senin motorda.Bajaj alıyordun.Sorunmu çıktı ?Nevin hocam hayırlı olsun, bu arada bende inazuma aldım.
Nevin hocam hayırlı olskardeşimun, bu arada bende inazuma aldım.
Nevin hocam hayırlı olsun, bu arada bende inazuma aldım.
Bir aydır pulsar alacağım diye bekliyordum, 2 mayısta teslim edilecekti fakat bu kuralkan kapora verenleri hiçe sayıp bütün motorları bayilere birer tane dağıtmış deneme motoru olarak daha çok voleyi vurayım diye galiba bende enayi yerine konmayı hiç sevmem, zaten ne olacağı belirsiz bir motor siparişi iptal ettim , sym wolf alayım diyordum ama şukla motorda o sırada bir tane inazuma vardı beni kandırdılar yanımdaki arkadaşın gazıyla almış bulundum. Bana hiç ağır gelmedi ama sesi çok güzel şimdilik 4-5000 deviri geçmedim dükkandan eve kadar sürdüm güzeldi, en azından büyük ksalı motor görüntüde güzel