[Bursa - MT]

videolar vardı, yolda giderken fotoğraf çekindik onlar nerede :silent: merak ettim nasıl olmuş :p

attachment.php

DSC01519_zps5af5d467.jpg
[/URL][/IMG]
DSC01551_zps41a78300.jpg
[/URL][/IMG]
panoramic_zpsd86a6cb1.jpg
[/URL][/IMG]
attachment.php

attachment.php

attachment.php

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:05 ----------

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

allahsız tospa
attachment.php

attachment.php

attachment.php

şimdilik bukadar daha sonra eklendikçe buraya eklicem.

Son düzenleme:
Bursa grubu ile ilk defa geziye katılmış oldum Aranıza aldıgınız için ayrı ayrı herkeze teşesekur ediyorum herkez gibi geziden cok keyif aldım . Sizleri tanımak ve sizlerle vakit gecirmek cok hoştu . Farklı gezilerde buluşmak dilegi ile
Fotolar supermıs :)

Bursa grubu ile ilk defa geziye katılmış oldum Aranıza aldıgınız için ayrı ayrı herkeze teşesekur ediyorum herkez gibi geziden cok keyif aldım . Sizleri tanımak ve sizlerle vakit gecirmek cok hoştu . Farklı gezilerde buluşmak dilegi ile
Fotolar supermıs :)

Bizde sizinle tanıştığımıza memnun olduk. Başka gezilerde buluşmak dileğiyle.

Bursa'da bakım için tavsiye edebileceğiniz bir Mondial Bayii var mı arkadaşlar? Aydın bisikleti artık bayii olarak göstermiyor internet sitesi mondialin.

Bursa'da bakım için tavsiye edebileceğiniz bir Mondial Bayii var mı arkadaşlar? Aydın bisikleti artık bayii olarak göstermiyor internet sitesi mondialin.

Abi ben Koğukçınar mah. deki Moto genç götürüyorum.Adamlarla yazın beni görmekten bıkmıştı :) 2 hafta ara ile bakıma götürüyordum.2000 den 4000 e 2 hafta da yapmıştım.
Bakım için motor bırakıyosun 1-2 gün sonra alıyordum.

Son düzenleme:

ake

dün cst marka fabrika lastiklerimizden kurtulduk. michelin pilot street i tercih ettim. arka ebatı 140/60 tan 140/70 e çıkardık. artan yanak kalınlığı (1,4 cm çap / 2 = 7 mm yanak) konforu çok arttırdı. yol tutuşta artacaktır ama psikolojik olarak daha rahat kullanmaya başlayacağım kesin.

Bursa MT' yi tebrik ederim.
Yıllardır en güzel gezi ve toplantıların yapıldığı platform olma sıfatını yeniden yakalıyor. Hocam siz de kusura bakmayın arada bazen ters olaylar yaşandı, sizi de üzdük.
Tekeriniz her zaman sohbet ve muhabbetle dönsün.

dün cst marka fabrika lastiklerimizden kurtulduk. michelin pilot street i tercih ettim. arka ebatı 140/60 tan 140/70 e çıkardık. artan yanak kalınlığı (1,4 cm çap / 2 = 7 mm yanak) konforu çok arttırdı. yol tutuşta artacaktır ama psikolojik olarak daha rahat kullanmaya başlayacağım kesin.

Lastikleri nerden aldın hocam tekyıldız mı? Ben de geçen hafta fiyat sordum benim takım 250 TL tutuyor büyük ihtimal oradan alacağım.

ake

aynen , tekyıldız dan satın aldım . 650 lastikler (140/70/17 - 110/70/17 michelin pilot street) 30 lira sökme takma parası aldılar. toplam 680 lira verdim (nakit). balans ayarıda yaptılar.

Selamunaleykum motoru catpat kullanmasini ogrentim su siteyide kullanmasini ogrenirsem sanirim sizinle iletisime gecebilcem ve sizlerle gezmelere gelcem..
motorum sym joymax250i martin sonun da aldim..

Gezi için herkese tekrar teşekkürler. Gayet keyifli ve lezzetli oldu.

İşte bu da lezzetli kısmı :)

Herkese merhaba. Arkadaşlar Siteye yeni katıldım. İlk motorumu da bugün aldım. Kuba XCG 150. Plaka işlemlerini falan hepsini bugün hallettim. Etkinliklerinize katılıp hoş muhabbetlerinize dahil olmak isterim. Farklı görüşlerden yararlanmak önemli. Bilmediklerimizi öğrenmek gibi.. Hepinize iyi forumlar diliyorum.
201404081339451.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar