[Bursa - MT]

oglenden sonra nekadar yer gezilebilirki.gunlerdedaha uzamamisken. erken cikip uzun gezmek tercihimdir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:34 ----------

memduh nereden aldin gunduz farlarini guzel olmus

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:37 ----------

memduh nereden aldin gunduz farlarini guzel olmus

bey motodan fakat çabuk kırılıyor bendekiler pert oldu 3 kullanımda

Motorum geldi arkadaslar. Sagolsunlar bugun adliyeye kadar getirdiler. Ilk defa motora bindim. Aldigim keyifi anlatamam. Otoparkta bindim. Koruma ekipmanlarim olmadigi icin biraz korkarak surdum.

Motorum geldi arkadaslar. Sagolsunlar bugun adliyeye kadar getirdiler. Ilk defa motora bindim. Aldigim keyifi anlatamam. Otoparkta bindim. Koruma ekipmanlarim olmadigi icin biraz korkarak surdum.

hadi hayırlı olsun ehliyet ve ekipman önemli acele etmeye değmez hem otoparkta alışırsın sıfırdan trafiğe çıkmaktan daha iyidir:)

Motosikleti
Hero X Pulse 200

ake

motorumdaki ufak tefek şikayetlerim için tekyıldız ın yeni açılan servisine gittim.

motor bloğunda lekeler vardı. marş tam çevirmiyordu. burdada bahsetmiştim. aküden şüpheleniyorduk marşla ilgili. daha önceki bakımını yapan ASYA MOTOR MOTOSUN yetkili (!) servisi akünün tahliye tıpasını takmamış. ordan sıçrayan asit motor bloğonun boyasının kalkmasına sebep olmuş . ayrıca güç kaybettiği için marjıda tam çevirmiyordu. dün 20 dakika çalıştırmak için uğraştım. en son vurdurarak çalıştırdım. (orjinal aküsüde kalitesiz ve zayıflık birazda ondan kaynaklanıyor olabilir. ancak güç kaybettiği aşikar) jikle bağlı değildi, çalışmıyordu. nasıl bir yağ koydularsa daha önce vitesi dal kırar gibi değiştirirken şuan ipek gibi (tamam belki bi japon gibi olmasada eski hali 3 puan alırsa şuan 8 puan alır) oldu. motul yağ koyduk. zincir gerginliği ayarlanmamış. çok boldu.

ben motoru 600-700 km önce aldım. ve teslim almadan önce MOTOSUN servise bıraktım. bakımları yapıldı, öyle teslim aldım. okadar km dir eziyet çekiyormuşum. acemiyiz, iyisi nasıldır bilmiyoruz. o haliyle kullandım km lerce. sizleri uyarmak için paylaşıyorum bunları. bidaha ben o servisin kapısının önünden geçmem. sizlerede tavsiye etmem.

yapılan işlemler;
yağ değişimi
akü değişimi
zincir ayarı, temizliği , yağlanması
jikle ayarı
ön fren hidroliği değişimi ve frenlerin ayarlanması

dün yarı kaldı bazı işler. akşam motoru aldım yinede ben. bugün devam edicek şeyler var. fiyat bilgisini daha sonra sizlerle paylaşıcam.

vitesli motor için eğitim peşindeyim ama hala bir yol alamadım:)
sıfır km sport touring olarak hangi marka ve model tavsiye edersiniz?
yardımcı olursanız 1-2 haftaya sipariş verip aranıza katılmayı istiyorum:)
saygılar

4 gözle bekliyorum sonucu eğer iyise bende oraya giderim bundan sonra :)

motorumdaki ufak tefek şikayetlerim için tekyıldız ın yeni açılan servisine gittim.

motor bloğunda lekeler vardı. marş tam çevirmiyordu. burdada bahsetmiştim. aküden şüpheleniyorduk marşla ilgili. daha önceki bakımını yapan ASYA MOTOR MOTOSUN yetkili (!) servisi akünün tahliye tıpasını takmamış. ordan sıçrayan asit motor bloğonun boyasının kalkmasına sebep olmuş . ayrıca güç kaybettiği için marjıda tam çevirmiyordu. dün 20 dakika çalıştırmak için uğraştım. en son vurdurarak çalıştırdım. (orjinal aküsüde kalitesiz ve zayıflık birazda ondan kaynaklanıyor olabilir. ancak güç kaybettiği aşikar) jikle bağlı değildi, çalışmıyordu. nasıl bir yağ koydularsa daha önce vitesi dal kırar gibi değiştirirken şuan ipek gibi (tamam belki bi japon gibi olmasada eski hali 3 puan alırsa şuan 8 puan alır) oldu. motul yağ koyduk. zincir gerginliği ayarlanmamış. çok boldu.

ben motoru 600-700 km önce aldım. ve teslim almadan önce MOTOSUN servise bıraktım. bakımları yapıldı, öyle teslim aldım. okadar km dir eziyet çekiyormuşum. acemiyiz, iyisi nasıldır bilmiyoruz. o haliyle kullandım km lerce. sizleri uyarmak için paylaşıyorum bunları. bidaha ben o servisin kapısının önünden geçmem. sizlerede tavsiye etmem.

yapılan işlemler;
yağ değişimi
akü değişimi
jikle ayarı

dün yarı kaldı bazı işler. akşam motoru aldım yinede ben. bugün devam edicek şeyler var. fiyat bilgisini daha sonra sizlerle paylaşıcam.

yapılan işlemler;
yağ değişimi
akü değişimi
jikle ayarı

Bugün tekyıldızdan prohel mafsallı dizlik aldım senin motoru gördüm baktım kimseyi göremedim.

ake

şimdi ordan geldim. akü yerine sığmadığı için daha incesi ile değiştirilecek. onu aldım geldim. gençosman karşısında minibüslerin döndüğü yerden girer girmez solda köşedeki dükkan. envayi çeşit parça var içerde. güler yüzlü , ilgili esnaflar. tavsiye edilir. akşama kadar kalan eksiklikleri hallederler umarım.

tekyıldızın servis dükkandan düz yukarı devam ediyorsun , solda cami var. onun altında. ustalarının adı yusuf sanırım. dün yeni motorlar geldiği için çok yoğunlar bugün. (mat mavi wolf te gelmiş , ama henüz açmamışlar)

prohel in dizliğini kayışları kırmızı olduğu için beğenmedim ben. çinden sipariş verdim yeni.kargo dahil 45 liraya filan gelicek. sj1000 aksiyon kamerada sipariş verdim. dizlik şu;

http://www.aliexpress.com/snapshot/6037473133.html

şimdi ordan geldim. akü yerine sığmadığı için daha incesi ile değiştirilecek. onu aldım geldim. gençosman karşısında minibüslerin döndüğü yerden girer girmez solda köşedeki dükkan. envayi çeşit parça var içerde. güler yüzlü , ilgili esnaflar. tavsiye edilir. akşama kadar kalan eksiklikleri hallederler umarım.

tekyıldızın servis dükkandan düz yukarı devam ediyorsun , solda cami var. onun altında. ustalarının adı yusuf sanırım. dün yeni motorlar geldiği için çok yoğunlar bugün. (mat mavi wolf te gelmiş , ama henüz açmamışlar)

prohel in dizliğini kayışları kırmızı olduğu için beğenmedim ben. çinden sipariş verdim yeni.kargo dahil 45 liraya filan gelicek. sj1000 aksiyon kamerada sipariş verdim. dizlik şu;

http://www.aliexpress.com/snapshot/6037473133.html

ake merhaba. Siparişler çinden yaklaşık kaç günde geliyor? Bir de gümrüğe takılmaması için kaç dolarlık malzeme
olaması gerekiyor acaba?

vitesli motor için eğitim peşindeyim ama hala bir yol alamadım:)
sıfır km sport touring olarak hangi marka ve model tavsiye edersiniz?
yardımcı olursanız 1-2 haftaya sipariş verip aranıza katılmayı istiyorum:)
saygılar

size ozel mesaj attım eğitim verecek birini buldugum için geri dönüş yapmadınız kurs hocası ayarladım :)

ake merhaba. Siparişler çinden yaklaşık kaç günde geliyor? Bir de gümrüğe takılmaması için kaç dolarlık malzeme
olaması gerekiyor acaba?

15 20 günü buluyor kargo şanş ve ağırlık ve hacimle alakalı ben 100 dolarlık alarm aldıkm takılmadı 13 dolarlık oil catch tank takıldı açıp bakmışlar 2.60 tl açılma parası ödedim şimdide ledli spot almıştım bahçeiçin o da gümrüğe gitmiş bakalımne çıkacak genel olarak 100 dolar ve 1 kg altındaysa takılmaz diyebilirim birde alırken en 1621-1 yada en 1621-2 ibaresine bakın işiniz şansa kalmasın

15 20 günü buluyor kargo şanş ve ağırlık ve hacimle alakalı ben 100 dolarlık alarm aldıkm takılmadı 13 dolarlık oil catch tank takıldı açıp bakmışlar 2.60 tl açılma parası ödedim şimdide ledli spot almıştım bahçeiçin o da gümrüğe gitmiş bakalımne çıkacak genel olarak 100 dolar ve 1 kg altındaysa takılmaz diyebilir ön birde alırken en 1621-1 yada en 1621-2 ibaresine bakın işiniz şansa kalmasın

Yardım için teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar