Tabiki abidavetsiz misafir kabul mü acaba ben annemin durumuna göre gelebilirim birde tam olarak neredeydi
Bende orda olucam arkadaşlar görüşmek üzere
Görüşmek üzere
Tabiki abidavetsiz misafir kabul mü acaba ben annemin durumuna göre gelebilirim birde tam olarak neredeydi
Bende orda olucam arkadaşlar görüşmek üzere
Sorun değil tekere gelde indirmesini bil yeter kazasız belasızEve geldik nihayetgüzel eğitimdi
Erken gidenler çok şey kaçırdı :queen: şaka şaka
o kadar bir şey olmadı
Yalnız Emre'nin motor neydi öyle yaa
ilk bindim ayak peglerini bulamadım
sonra dedim bu gitmiyo azcık gaz vereyim baktım tekerdeyim :queen: Emre kusura bakma kardeşim başkalarının motorlarını hor kullanma gibi bir huyum olduğundan değil
aniden tekere geldi farkına varamadım yani
![]()
Sorun değil tekere gelde indirmesini bil yeter kazasız belasız
Dönüşte yanımızdan ss geçti sonra ben yetiştim adam gaza geldi bi abandı
Berkutta kuzu kuzu arkadan gdiyo![]()
Sorun değil tekere gelde indirmesini bil yeter kazasız belasız
Dönüşte yanımızdan ss geçti sonra ben yetiştim adam gaza geldi bi abandı
Berkutta kuzu kuzu arkadan gdiyo![]()
10-50 15-50 arasında ne fark var
? bende degıstırcem
10-30 yerine 10-40 koydursaydın keşki titreme sebebi genelde yağdan ve subabtan.bak site içi bi araştırma yaptım kısaca bi yorum buldum
Tİme_shİft42
Kendi motoruma İpone 10-40 yağ koymuştum sentetik olanlarından ilk defa yağ değişiminden sonra bu motor titriyor dedim ayak koyma yerlerinde acayip titreşim başlamıştı ama selede hiç yoktu 2 vitese atıncada kavramayı ayırırken silkeleme yapıyordu
Hemen yağı değiştirdim Castrol 15-50 yağ aldım endurolara konanlardan yağ değişiminden sonra titreşim hemen kesildi 2 vitese atınca silkeleme olayıda ortadan kalktı
Belki işine yarar bu yazdıklarım normalde titreşim yok bu motorda