ARVİC çanta en iyi fiyata en kalielisi. Adresi veriyorum. 1 - Motomax bitişiğindeki mağaza var 2 uluyoldaki sym bayisimde kakılı. Israrla tavsiyemdir. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-arwic-46-litre-canta-90tl-115007190/detay/
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:48 ----------
Birde motosikletindeki izlenimlerin neler memnunmusun. hoşuna giden ve giteyen yanlaı neler. Merak ettim
arvic i araştıracağım. kappa ile çok fiyat farkı var. tercih sebebi olabilir. bugün gidip bakayım fırsat bulursam.
motor konusunda acemiyim. yorumlarımı pek ciddiye almayınız ama yinede gözlemlerimi söyleyim.
1- 250 lik (tam olarak 223 cc) motor verimsiz. aynı km deki falcon marka 150 lik bir motoru geçemedim diyeyim.
2- titreşim var. bazı devir aralıklarında rahatsız edicek düzeyde. ama genel olarak sıkıntı yaratıcak gibi değil. uzun yol yapmadım henüz. uzun yoldan sonra deha kesin bişey söyleye bilirim. ş.içinde sıkıntı olmaz.
3- her motorda olduğu gibi ( herkes aynı şeyi söylediği için biliyorum) lastikleri ıslakta kötü. kuru yolda bi sıkıntısını görmedim. değiştirmeyi düşünüyorum.
4- selesi ve oturma pozisyonu çok rahat.
5- 80 den sonra ciddi rüzgar alıyor. üstü hızlardaki seyahat adamı yorar.öne rüzgar kırıcı cam taktırmayı düşünüyorum.
6- 115 gibi bir son hızı var. zamanla 125-130 a çıkacaktır diye düşünüyorum ( henüz 2000 km de) ufak tefek modifiye ile cc olarak olması gereken gibi performans alınabilirmi araştıracağım. şimdilik acemilik sürecinde böyle olması daha iyi, ileride bakıcaz.
7- bozuk yolda insanın içi dışına çıkıyor. arka amortisör ve lastikler etken diye düşünüyorum.
8- GÖRÜNTÜSÜNE HASTAYIM

bu fiyata bundan iyisi olamaz (bence)
akşam eğitime bende geleceğim kısmet olursa. gelecek olan arkadaşlarla orda görüşmek , tanışmak ısterim. ben kimseyi tanımıyorum. siz beni motordan tanırsınız artık. erken gidicem. motorun yanında olurum