[Bursa - MT]

göl yazı bursa mudanya turu gibi biraz daha uzun olabilir yol mesafe farkı.sıkıntı olmaz yanı berkutun biraz beli ağrıyabilir :D zakirinde kolları yorulabilir emre zaten benimgibi 3 gün inmez motordan ona fark yapmıyo :D

Aha adımız çıktı :):)

Yok abi ağrımaz merak etme tembih ederim ben belime :). Gölyazı+ mudanya bence iyi :bestmt:

ben aslında mudanyayı gölyazının bursaya uzaklık mesafesını anlasın bılenler dıye yazmıstım ama evet dönüşte mudanyada olabilir akçalar tarafından mudanyaya direk giriş varmış ama daha önce hiç kullanmadım bilen varsa gideriz
Bursa-Gölyazı-Mudanya-Bursa

pazar günü olsaydı gezi eminim ben dağil katılım olurdu cumartesi günü biraz öğrenci gezisi olacak gibime geliyor.

zafer plazadan cıkmak icin heykelden dönmek gerekiyor o trafik çekilmiyo beko sen zafere gel ben senı ordan alırım beraber ineriz kentmeydanına Numaramıda yazayım haberleşiriz özelden yazıyorum

sağolun acilen yenisini almam lazım bi boşluk oldu içimde kutlamayı ozaman yaparız :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:28 ----------

benim aklım gt250r da bugünde birtane kulanan birine sordum gayet memnun ama ustama sordum sakın alma diyor kararsızım sizinde ne diyeceğinizi biliyorum :mrgreen:

Gt250 r alıp şikayet eden duymadım veya ben raslamadım :)
Senin aklına ve gönlüne ne yatıyorsa onu almanı öneririm.
Bana kalırsa temiz bir ninja da çok şekil geçenki gezide benim çok hoşuma gitti siyah renk analog gösterge ise hiç kötü gelmedi.

Bana kalırsa temiz bir ninja da çok şekil geçenki gezide benim çok hoşuma gitti siyah renk analog gösterge ise hiç kötü gelmedi.

bende duymadım usta neden öyle diyor peki ona anlam veremedim, ninja benim boyumu aşar en fazla 9.500 verebilirim

GT250R nin sadece önden görünüşünü beğenmiyorum ama bunun haricinde kalıp ve şekil olarak çok iyi. Ama Kuralkan faktörü var. Yeşil bir ninja ise bana göre hyosung'dan daha karizmatik duruyor. Ayrıca tekrardan hayırlı olsun. Cumartesi gezide görüşürüz inşallah:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar