fuara gıtmek isteyen arkadaşlar eğer yeterli çoğunluğa ulaşabilirsek minubus tutmayı planlıyoruz kişi başı 40 tl ye fuara gidip gelebliriz nedersiniz? 16 kişi olursak iş tamamdır
1 memduhb 1 kişi
2 cemolos 2 kişi
gelmek isteyen arkadaşlar altına yazsın.
bende varım abi ama inegöldeyim nasıl yapıcaz onu![]()
bursaya gelmen lazım.
fuara gıtmek isteyen arkadaşlar eğer yeterli çoğunluğa ulaşabilirsek minubus tutmayı planlıyoruz kişi başı 40 tl ye fuara gidip gelebliriz nedersiniz? 16 kişi olursak iş tamamdır
1 memduhb 1 kişi
2 cemolos 2 kişi
gelmek isteyen arkadaşlar altına yazsın.
arkadaşlar Memduhla otururken rastgele konuştuk fikir güzel. Eminim herkes kendi arabasıyla veya otobüsle feribotla motosikletiyle gelebilir ama en ekonomik şekli bu olucak. Bizim bir karımız yok zaten servisçimiz de bizden birisi olucak regal raptoru varmış Memduh tanıyor. Benim de tanıdığım birisi var ondan da fiyat alabiliriz ama onun servisi sanırım 21 kişilik o kadar doldurabiliceğimizi sanmıyorum.
Ayarlarsak dönüşe geçmeden biraz küçük bir İstanbul gezisi için zaman da olur. Eğleniriz yani kısaca diye düşünüyorum. Gelebilicek çok kişi var forumu takip eden. Eskilerden de var. Bugün umutu gördüm gezi yapmışsınız gelmiş falan hem onu fuara götürelim biraz aklını çelip motor aldıralım tekrar vs.![]()
cumartesi günü gidiceksek izin alırım dayımı ikna ederim bir şekilde kaçırmak istemiyorum hem çekilişte olacakmış fuarda
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:12 ----------
sabahdan yola çıkılacaksa ben nasıl geleceğim :queen:
Beni de yazın hem tanışmış oluruz.
Yaklaşık 40 lira diyorsunuz feribot dahil mi?
bende katılabilirim gayet uygun fiyat hem.

2 mart pazar günü diye düşündük çalışan arkadaşlar da gelebilsin diye, araç Volkswagen Crafter ayrıca gelicek arkadaşlar kesin bilgi versinler gelebilirim falan gıbı şeyler olmaz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:50 ----------
evet feribot dahil fuar alanına gıdıp gelıcez duruma gore sultanahmet falanda yapabılırız.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:54 ----------
kesin cevap vermelisin gelmeyen her kişinin parasını cebımden ödemek zorunda kalırım.
@ake Yeni motorunuz hayırlı olsun.