abiler motora bakmaya benimle Balıkesir e gelebilecek varmı ben pek anlamamda yeniyizde![]()
[/COLOR]
kaskı hiç düşürdün mü üzerinde çatlak falan var mı yada havalandırma kanallarından biri yerinden çıktı çıkacak durumda olabilir
Abi servise goturecegim de yanimda bilen biriside olsun istiyorum birde tek gitmeyim diyorum, izin işide kolay dayım genel müdür
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:35 ----------
24 ocakta gelecekmiş şimdi ordudaymıs gelince gidecegim abi
tamamdır iki motor gideriz kar don buz olmazsa![]()
Memolar bomba gibiyim valla bitiyo yavaş yavaş![]()
Ercan abi 197 bitti sayılır temmuzda ordayım, Bu arada tanıyan tanımayan herkeze selam gerçi çoğunu tanımıyom artık
Memolar bomba gibiyim valla bitiyo yavaş yavaş![]()
Ercan abi 197 bitti sayılır temmuzda ordayım, Bu arada tanıyan tanımayan herkeze selam gerçi çoğunu tanımıyom artık

Emine Örnekteyim![]()
Ataevlerde
Eğer resimdekilerden bahsediyorsan orası evim Çağatay abibende diyorum o bahçeyi bir yerden tanıyorum diye![]()
Eğer resimdekilerden bahsediyorsan orası evim Çağatay abi
Altınşehirde oturuyorum.
Burası villalık. Heryer bahçe yani![]()
Var abi evetsizin dershanenin ordada öyle bir yer vardı diye hatırlıyorum tabi benim bahsettiğim 2009 yılı benim hatunun evde oradaydı![]()
bizimle Balıkesir'e gelecek yokmu ya hem gezi olur hem yeni motorumu alırım sizde bakmış olursunuz içim rahat eder
1. M.balibey
O tarihte bir programım olmassa bende gelirim tabi çağatay da geliyorsa :mrgreen:
O tarihte bir programım olmassa bende gelirim tabi çağatay da geliyorsa :mrgreen:
Çağatay abi ne zaman musait olursa ozaman gidiyoruz![]()