[Bursa - MT]

benim için tarz onemli cub kullanırken etraftaki elemanları görünce kendimi apaçi sanıyorum chopper tam bana gore tın tın gideceksin ama biraz ötecek motor gür sesli olacak benim tarzım o ama motorum o degil malesef :D
Cidden şu cup sürücülerini gördükçe , cuplardan iğrenir oldum.
Motorları resmen ayaklı disco...

Zincirimi Gaz yağı ile yıkayıp yağladım geri.
Motor vidaları kontrol ettim gevşiyen varmı diye.
Gaz yağı Arka fren diskine sıçramış frene bi bastım tutmuyo :) ön frenle yavaşladım sonra inip peçeteyle iyice sildim düzeldi :)

---------- Post added at 19:55 ---------- Previous post was at 19:49 ----------

Yarın yağmur yagmaz işallah :)

Hatırlatma 28.aralık cumartesi saat 14:00 zaferplaza ykm önünde buluşuyoruz .(Yağmur yağarsa çıkmayın :) ) yağmur durumunda ertelenebilir :D
görüşmek üzere

Berkut yarın benim denemem var o yüzden 12.40'da çıkacağım. Daha erkek gelebileceksen eve gidip yemek yiyip gelmem :D Daha erken buluşur takılır bekleriz istersen :) İnşallah yağmur yağmazsa tabi :( yağmayacak diyo bazı siteler bazılarında yağacak diyo :D belirsiz :D

Berkut yarın benim denemem var o yüzden 12.40'da çıkacağım. Daha erkek gelebileceksen eve gidip yemek yiyip gelmem :D Daha erken buluşur takılır bekleriz istersen :) İnşallah yağmur yağmazsa tabi :( yağmayacak diyo bazı siteler bazılarında yağacak diyo :D belirsiz :D
Benimde 12.40 ta denemem bitiyor :)
Eve gidip motorla gelicem. Altınşehirden.
Herhalde 1.30 u bulur gibi.
Nasıl dersen ?

Birde meteorolojinin sitesine girdim , yarına yağmur gösteriyor :(

Benimde 12.40 ta denemem bitiyor :)
Eve gidip motorla gelicem. Altınşehirden.
Herhalde 1.30 u bulur gibi.
Nasıl dersen ?

Birde meteorolojinin sitesine girdim , yarına yağmur gösteriyor :(

Bana sıkıntı yok :) yağmur olmazsa 1.30'da orda oluruz o zaman yarım saat laflarız herkes gelene kadar :) yağmur olursa zaten evde kalırız :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar