Mudanya iptal mi simdi?
Geziye katilacaklarin ekipman saglam mi? Bende bir tek kask varda.
Geziye katilacaklarin ekipman saglam mi? Bende bir tek kask varda.
Tamamdır ozamanSon karar Olarak buluşma Noktası (ZaferPlaza YKM) önündeki boşlukta buluşuyoruz. saat 14:00 da Gezi alanı sayı az oldugu ıcın orda belirleriz hem maksat tanısmak.şehir içi olduğu için (elektirikli bisiklet) bile katılabilir sıkıntı kalmamıştır heralde
berkut zafer plazaya geldiğinde yukarı doğru bak Ykm yi görmemen imkansız yada birine sor elle gösterir![]()
En kötü yolda kalanı alırım arkamaBen mudanyaya gelirim.
BEnim motorda bakım zamanı geçti subap yada egzantirik sesi gelio ama sorun olmaz.
Mudanya bayırını 100 km çıkabiliyorum düz yoldada 115 yaparım ben en fazla.En kötü yolda kalanı alırım arkama![]()
Yavaş gideriz yatutucam kendimi
Cumartesi zafer plazada bir buluşalım orda karar verelim bence.
Mudanya bayırını 100 km çıkabiliyorum düz yoldada 115 yaparım ben en fazla.
Araba bi basarsın berkut sonra yavaşlar bizi beklersin.![]()
108 , 109 gps ile ise süper.az once soktum ayar yaptım ses kesildi benim motorda duzde 115 kmh gosteriyo ama gps te 108 109 kmh gidip geliyo zorlamaya degmez çin motorlarını en fazla piston kolu piston segman gider tabi mondialin parcası ucuz piston segman 25 tl işçiligi fazla allahtan elimde geliyor işçiliğe para vermiyorum![]()
aynen ama 80 90 dan sonra cok yavas ilerliyor ibre normaldir silindir kapagıyla oynadım emme egzostu büyüttüm ön disli 14 tu 16 yaptım mecbur oldugum için adamın elinde birtek 16 var diye hızlanması zaman alıyor problem hızlanmak degil durmak108 , 109 gps ile ise süper.
110 luk sonuçta.
Ehliyet sınavına 100 lük mondial ile girdim. 40 tan 50 ye çıkması 10 saniye alıyordu![]()
Aslında ince tekerlerle ve o şase ile 100 km bence çok fazla riskli bir hız. İmkanı yok duramaz kısa sürede.aynen ama 80 90 dan sonra cok yavas ilerliyor ibre normaldir silindir kapagıyla oynadım emme egzostu büyüttüm ön disli 14 tu 16 yaptım mecbur oldugum için adamın elinde birtek 16 var diye hızlanması zaman alıyor problem hızlanmak degil durmakbide kurs motorlarının cogu bitik oluyor karburator ayarları bozuk oluyor ondan olabilir 10 sn olayı
![]()
bizimki istek değil cebimize bu uyuyor yapacak birsey yok bende isterim 250 cc bir chopper ım olsun ama cok zorAslında ince tekerlerle ve o şase ile 100 km bence çok fazla riskli bir hız. İmkanı yok duramaz kısa sürede.
Ama insan hep daha fazlasını istiyorbende dahilim buna.
bizimki istek değil cebimize bu uyuyor yapacak birsey yok bende isterim 250 cc bir chopper ım olsun ama cok zorşimdilik devam tam kavrayalım sürüş tekniğinide sonra geceriz buyuklere zaman ne gosterir belli degil ...
benim için tarz onemli cub kullanırken etraftaki elemanları görünce kendimi apaçi sanıyorum chopper tam bana gore tın tın gideceksin ama biraz ötecek motor gür sesli olacak benim tarzım o ama motorum o degil malesefAslında 250cc ye geçincede aynı olay oluyor.
Bizzat yaşıyorum. Şimdide 600cc ye göz diktim. İnsanoğlu sonuçta![]()