[Bursa - MT]

Benim suratım donuyor gözlük kullandığım için vizör açık gidiyorum düşük ve orta hızlarda.

emre senin bafının aynısı var onu kullanıyorum buruna kadar ama ince ve takınca aşşa kayıyo :)
Ama bide baklava alıp denicem sadece göz kısmı açık olanlardan hemde ense korunur diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
emre senin bafının aynısı var onu kullanıyorum buruna kadar ama ince ve takınca aşşa kayıyo :)

o buff kışlık değilki balaklava al yada kar maskesi :p benimkini aynısını nerden aldın ben feyizoğlundan aldım monster olmasa almazdım gerek yok çünkü, siyah cıbır alacağım bitane monster sticker de ona yaptıracağım bizim burda araba modifiye eden bir yer var Royal Class ona yaptıracağım vazgeçmessem tabi :)

Son düzenleme:
o buff kışlık değilki balaklava al yada kar maskesi :p benimkini aynısını nerden aldın ben feyizoğlundan aldım monster olmasa almazdım gerek yok çünkü, siyah cıbır alacağım bitane monster sticker de ona yaptıracağım bizim burda araba modifiye eden bir yer var Royal Class ona yaptıracağım vazgeçmessem tabi :)

Cbr da kesinlikle siyah mı düşünüyorsun ?

Emre ben motomaxtan aldım buff u bursadaki magazasına gitmiştim 2-3 ay önce o zaman almıştım.

Bende onu diyecektim , beyazı hemen elemeyin.

Şahsen kendi motorum beyaz , siyah cbr da gördüm.
Fakat yine alsam beyaz alırım. Bence 2 sinide gör öyle karar ver.

bayide karar vericem artık :)

Emre ben motomaxtan aldım buff u bursadaki magazasına gitmiştim 2-3 ay önce o zaman almıştım.

iş yerinden birisi istiyorda ondan sordum montumuda değiştireceğim büyük gelmeye başladı :)

Ne zamana alıcaksın cıbırını :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:41 ----------

Berkut dayanamadım çevirdim :)
vtxz7.jpg
[/url][/IMG]

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar