freeman' Alıntı:arkadaşlar motorumu çarşamba aldım çıktım trafiğe buttimden başladım demirtaş yunuseli hürriyet acemler görükle diye dolaştım.
motorun sigortasını yaptırayım diye acemlere gittim gitmişken ruhsatınıda aldım.
sonra bi tane kask aldım vizörlü.
böylece trafikte kum moloz vs yüklü kamyonun arkasına denk gelince ağzım burnum pislikle dolmuyor.
cuma günü fuser emre ile buluştuk iki çaylak dolaştık çalıya gittik büyüklerimizden cem ve metin abiyi aradıkcem abi mudanya'ya gidiyomuş metin abi telefonu açma zahmetinde bile bulunmadı :salut: bizde emre yle kendi kafamıza göre takıldık.
3 gündür motorla haşır neşir olmaktan net e bağlanma fırsatım olmadı o yüzden
şimdi destan yazıyorum.
motorla gezmek süper ama biraz kondisyon gerektiriyor insanı hafif yoruyor.
neyse sevgili abilerim kardeşlerim yarın buluşunca daha detaylı sohbet ederiz inşallah:mrgreen:
doktorum, hakkında kullanamıyor filan diye o kadar atıp tuttuydum, beni mahcup ettin. bravo valla. hele metin dededen kurtuldun ya, değme motorcu olursun! ben sana en başta demiştim; motor kullanmayı benden, unutmayı dedenden öğreniceksin diye. sen de ısrarla metin dedenin kanatlarında öğrenmeye çalışıyordun. (tabi bir faydası olmuyordu)freeman' Alıntı:arkadaşlar motorumu çarşamba aldım çıktım trafiğe buttimden başladım demirtaş yunuseli hürriyet acemler görükle diye dolaştım.
motorun sigortasını yaptırayım diye acemlere gittim gitmişken ruhsatınıda aldım.
sonra bi tane kask aldım vizörlü.
böylece trafikte kum moloz vs yüklü kamyonun arkasına denk gelince ağzım burnum pislikle dolmuyor.
cuma günü fuser emre ile buluştuk iki çaylak dolaştık çalıya gittik büyüklerimizden cem ve metin abiyi aradıkcem abi mudanya'ya gidiyomuş metin abi telefonu açma zahmetinde bile bulunmadı :salut: bizde emre yle kendi kafamıza göre takıldık.
3 gündür motorla haşır neşir olmaktan net e bağlanma fırsatım olmadı o yüzden
şimdi destan yazıyorum.
motorla gezmek süper ama biraz kondisyon gerektiriyor insanı hafif yoruyor.
neyse sevgili abilerim kardeşlerim yarın buluşunca daha detaylı sohbet ederiz inşallah:mrgreen:
sen de mi levent diyorum, başka birşey demiyorum. :salut:Ralf' Alıntı:Yaw kardeşim, aradığın adamlardan birinin motoru yok, diğeri fizik tedavi görüyo. Arayacaktın Enderi yada beni ....
özge, mesajını akşamdan görmemişim bereket. yoksa uyku tutmazdı gözlerimi, bugünkü duruşmaları kaçırırdım.tattwamasi' Alıntı:motorun hayırlı uğurlu olsun, kazasız-belasız sürüşler..
ben de pazar günü geleneksel küçük sanayi antremanından sonra orhaneli yolu mu, hani misi köyüne giden, o tarafa gideyim dedim, ama ne kalabalıktı, her yer minibüs- kamyon ve onların penceresinden bakan abuk-sabuk insanlar
Bu arada ben henüz ehliyetim ve yeterli deneyimim olmadığı için çok gözönünde yerlere gitmek istemiyorum, haftasonları çalı vb. taraflara gidenler olur ve eğer ki benim de gelmemin sakıncası olmazsa haber verirseniz sevinirim.
levent'e katılıyorum. kestel'den sonra trafik yoğunluğu da yok.Ralf' Alıntı:Cumartesi - Pazar Orhaneli yolu kalabalık oluyor. Benim tavsiyem Bursa - Yenişehir güzergahı hem sakin trafikte hem otobanda ve hem de köy yolunda sürüş yapmış oluyorsun. Manzarada fena değil
bende senin hemcinsinimtattwamasi' Alıntı:Merhaba Betül,
Eğer gitmediysen çoktan hoşgeldin
Bi süredir siteye girmiyordum, şimdi okuduğum polemiklerden sonra bi yorum yapayım dedim.
Sonuçta bu sitede veya başka bir yerde karşılaşan motorcu arkadaşların hepsinin amacı bir:Motor kullanmak. Bu Türkiye'de her ne kadar erkeklere mahsus gibi görülse de bu önyargı artık yavaş yavaş değişiyor.Ama yine de bayan olarak işimiz biraz daha zor. Dolayısıyla kendimizi daha iyi anlatmalı ve çok da alıngan olmamalıyız diye düşünüyorum.
Ben henüz iyi bir kullanıcı değilim, buradaki arkadaşlara soruyorum, bilgi almaya çalışıyorum, bana yardımcı oluyorlar sağolsunlar. Ben kimseyi erkek-dişi diye ayırmadan sadece insan olarak görüyorum, ve ben onlara ya da onlar bana uymazsa da bunu bir cinsiyet ayrımcılığı olarak görmem. Yani kim nasılsa öyle olsun, kabaysa kaba vs. Kimse sırf sen bayan olduğun için istemediği bir tercihte bulunmak zorunda olmamalı. Asıl sana ya da bir başka bayana olması gerektiğinden daha fazla alaka gösterilse tuhaf olurdu bence.
Umarım ileride görüşme fırsatımız olur...Ben de Bursa'da motor kullanan hemcinslerimle tanışmak isterim![]()
Ralf' Alıntı:
seflek' Alıntı::
özge, mesajını akşamdan görmemişim bereket. yoksa uyku tutmazdı gözlerimi, bugünkü duruşmaları kaçırırdım.
ayol bir insan bu kadar mı aşağılanır? motoru olmayanlar da insan sayılmaz mı? onların da bir kalbi yok mudur? yani biz montu ve ehliyeti olmayanlara bir şey diyor muyuz? :queen:
amadeus' Alıntı:bende senin hemcinsinimve tanışmak isterim özelden sana msn adresimi yolladım eklersen konusuruz. tanışmak isterim
Mangal' Alıntı:Merhaba Sayın site sakinleri,
Ben Bursa'dan Ali, Bir şirkette pazarlama bölüm sorumlusuyum, yaşım 40 ( orta yaş çizgisinin üstünde çocukça seksek oynuyorum) . Eğer aranıza kabul edilirsem çok sevineceğim...
Mangal' Alıntı:Merhaba Sayın site sakinleri,
Ben Bursa'dan Ali, Bir şirkette pazarlama bölüm sorumlusuyum, yaşım 40 ( orta yaş çizgisinin üstünde çocukça seksek oynuyorum) . Eğer aranıza kabul edilirsem çok sevineceğim...
kim demiş? cem abin ekşın adamıdır, gelir, buluşur, hesabı öder ve gider. gerçi ilkay nişanlısından fırça yiyip erken kalkmasaydı daha da otururdum, muhabbet iyiydi. (ay volvo'm var diye ne görgüsüz oldum ben ya! gerçi motorumu iyi fiyata dr. ilkay'a kakalamasaydım nerde görücem volvo'yu? para pul şan şöhret insanı bu kadar mı değiştirir?fuser' Alıntı:Cem abi azönce İlkayla görüştüm bugün program yapıyormuşsunuz
nerede nezaman kimkim buluşuyorsunuz?
Cem abi aşkolsun
mesaj yazıyoruz hiç cevap vermiyorsun
kızlar, öyle özelden görüşme filan yok!amadeus' Alıntı:bende senin hemcinsinimve tanışmak isterim özelden sana msn adresimi yolladım eklersen konusuruz. tanışmak isterim
Hoşgeldin Ali amca! size dede diyebilir miyiz?Mangal' Alıntı:Merhaba Sayın site sakinleri,
gümüşarda, dr.ilkay (freeman) ve motoru da görükle'de. hatta bu akşam eker'e buluşmaya geldi. sanırım onunla irtibat kurarsan toplantılardan daha sık haberin olur.gumusarda' Alıntı:merhaba hoşgeldiniz..
bende burda yeniyim ve henüz kimseyle de tanışma fırsatım olamadı ama ilk fırsatta düşücem yollara.. görükledeyim, ilk fırsatta tanışmak üzere...:cat:

Bu geziyi hemen somutlaştıralım. öncelikle katılacaklar isimlerini ve motorlarını, motorları yoksa artçı olmak isteyip istemediklerini bildirsin.Ralf' Alıntı:Oooo abilerim amcalarım, siz olgunlar hemen tanışıp kaynaşmışsınız bile , eee nede olsa şunun şurasında kaç kişi kaldınız ki, hem ne çok konuşulacak konunuz vardır şimdi sizin; harp ve inkılap yılları, hangi hastalığa hangi ilaç iyi geliyo, milli şef ismet paşa günleri, eski ramazanlar ve direklerarası, romatizma - alzhemier ve motor ilişkisi, cahiliye dönemi ve islamiyet dönemi motorcuları arasındaki farklar vs. vs. ahhh ahh.
Gezi bahanesi ile bir araya gelip (mesela 02.07.2006 pazar günü saat 10:00 gibi Özdilekte buluşup tercihan Tatwamasi için Bursa - Yenişehir - İznik - Bursa VEYA Bursa -Yenişehir - Bursa güzergahında bir gezi yapsak) Sizin gibi az sayıda kalan cumhuriyetin ilk motorcularının sohbetinden ve hayat tecrübesinden faydalansak, biz genç motorculara el verseniz nasıl olur ???
![]()
işte sana haber babyface!BaByFaCe' Alıntı:gezı olacaksa bana da haber verın..