:bounce:İnegöl'ü hiç bilemiycem,hatta burayıda Yunus Emre fakat çok çok hayırlı olsun kazasız belasız aramızda görürüz umarım...:cat:
:cat::cat::cat:
Saolasin hocam
:bounce:İnegöl'ü hiç bilemiycem,hatta burayıda Yunus Emre fakat çok çok hayırlı olsun kazasız belasız aramızda görürüz umarım...:cat:
:cat::cat::cat:
Sonunda bugün 0 km ybr almış bulunmaktayım pazartesi teslim alacağımama dediğim otoparka şimdi sordum almıyorlarmis simdi ne yapicam akıl verin bildiginiz otopark varmi ?
![]()
hayırlı uğurlu olsun rica etsen almıyorlar mı aylık ücreti varsa aracın yarısını falan öderim desen küçücük şey bir köşede durur
teşekkür ederim, geçen sene otoparkta yangın çıkmıştı lpgli araçlar patlamıştı o yüzden almıyorlar artık apartman girişine sığdırmaya çalışıcam alarmlı disk kilidi vb. şeyler takarım yapıcak başka birşeyim yok
Sonunda bugün 0 km ybr almış bulunmaktayım pazartesi teslim alacağımama dediğim otoparka şimdi sordum almıyorlarmis simdi ne yapicam akıl verin bildiginiz otopark varmi ?
![]()
Hayırlı olsun. Sonunda zafer senın.Sonunda bugün 0 km ybr almış bulunmaktayım pazartesi teslim alacağımama dediğim otoparka şimdi sordum almıyorlarmis simdi ne yapicam akıl verin bildiginiz otopark varmi ?
![]()
![]()
Hayırlı olsun. Sonunda zafer senın.![]()
Allah acil şifa versin. Benim 0 + geçen ay verdim hiç tanımadığım birine. Herkesten de bu duyarlılığı beklerim.
Bugün yaklaşık 100 motorluk inegöl turu yaptık. Her ne kadar arabayla gitsem de çok keyifli yollardı. İnegöl- Bozova-Keles turu yaptık. Katılan arkadaşlara teşekkürler. :cat:
Arkadaşlar vereceğim numarayı arayıp(kan grubu b rh+)olan arkadaşlar numaranızı 0532 557 24 55 nolu abiye bırakınız.Adını da bilmiyorum 20 yaşında kansere yakalanan bir oğlu var ve periyodik olarak kan alması gerekiyor.Abimizde Karacabey'deki bütün fabrikalardaki benimde aralarında olduğum b rh + kan gruplu arkadaşlardan sırayla kan alınıyor.İlk seferi gittim elim dikişli olduğu için kan almadılar.2.sefer yani bugün ağrı kesici kullanmış olduğumdan(diş çektirmeme denk geldi)yine gidemedim ve abinin üzüntülü ses tonu moralimi çok bozdu.Bugün gerekli kanı bulduğunu umuyorum.Düşünün Karacabey'den arabaya bizi dolduruyor.Götürüyor getiriyor ve bununda ayrıca maddi külfet olduğu çok açık.Eğer b rh+ arkadaşlarınız varsa kan vermeye müsait olan abimize telefon numaranızı veriniz.Hem kan veren insan sayısı çoğalır hemde maddi manevi sıkıntılar biraz azalır diye düşünüyorum.
![]()
Özcan abi İnegölde nereye gittiniz hamzayla kamp attık gece gölbaşında , sabahta yanınıza geliriz diye niyetlendik ama cumartesi miydi pazar mıydı etkinlik ona karar veremedik bir benim tel'de kapalı olunca haber alamadım hiç biyerden![]()