[Bursa - MT]

Merhaba iyi geceler arkadaşlar yarın şimdilik 3 motor gemlikten çıkıp iznik gölü etrafını dönüp orhangazide bir yemek yiyip turlama planımız var gelmek isteyen olursa bekliyorum. ;) Yarın yani Cumartesi saat öğlen 12:00 civarı gemlikten çıkacağız.

iyi günler bursa sizden bir ricam olacak bir arkadaşımda 1996 model yamaha virago 1100 var ve elektrik sorunu yaşıyor motoru çalıştırdıktan sonra 30 sn içinde stop ediyor ve çalışmıyor bursada bu sorunu giderebilecek usta varmıdır ki mutlaka vardır dükkanı ve adresleri konusunda yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
Ersan Kocaman Küçük sanayi sitesi geniş bi cadde var onun sonlarına doğru dükkanı.Neden Kocaman.7 tane yapılacak yer gösteriyorum 10 tane yeri yapıyor.Biraz pahalı yapar ama adam gibi bakım yapar.

susurluk gezısı planlayan arkadaslar.yaklasık 20 dk dır muthıs bı yagmur var.hava kapalı.bılgınıze.

Pazar günü kahvaltı organizasyonunu netleştirdim. Saat 12:00 de Geçit Özdilek ten yola çıkıp Bademli yolundaki Hasköyüm pidecisine gidiyoruz. Oradan Kurşunlu veya Güzelyalı ya geçeceğiz. Saygılar, Sevgiler

kurşunludan görükleye geldim bugün saat 11:30 13:00 arası yoldaydım güzargahım burasıydı has köyüm bidecisine uğradım ilk baş 12:30 gibi kimseler yoktu döndüm ordan geçitten özdileğin ordan gittim yolda falan denk geliriz diye ama göremedim :)

kurşunludan görükleye geldim bugün saat 11:30 13:00 arası yoldaydım güzargahım burasıydı has köyüm bidecisine uğradım ilk baş 12:30 gibi kimseler yoktu döndüm ordan geçitten özdileğin ordan gittim yolda falan denk geliriz diye ama göremedim :)

Yağmur ve soğuktan dolayı iptal ettik kahvaltıyı maalesef. Telefon trafiğinden dolayı buraya yazamadım. :pr:

evet arkadaşlar hava şartları nedeniyle. susurluk gezimizi gerçekleştiremedik.:pale: herşeyde bir hayır vardır diyorum.
neyse daha nice gezilerde. buluşmak dileğiyle....

Hoşgeldin Fermanoğlu hele bir tanıt kendini...

evet arkadaşlar hava şartları nedeniyle. susurluk gezimizi gerçekleştiremedik.:pale: herşeyde bir hayır vardır diyorum.
neyse daha nice gezilerde. buluşmak dileğiyle....

:bounce:Eh bir dahaki sefere inşaallah...:cat:

Hoş geldin Fermanoğlu :)

Valla bu pazarda hava şartları bizi engelleyemedi sürekli yağmur altındada olsa 60 km arazi 45 km asfalt eğlencesinden geri kalmadık . Ekipmanlarımız yıkanmış oldu şükürler olsun :) Yalnız kuru şartlarda eşsiz bir gezi rotası keşfettik. Soğuk pınardan girip küçük delililer köyünden çıktıp orman içinden. Kelese kadar yolu var rotanın :)
m36v7.jpg
[/url][/IMG]
m36v8.jpg
[/url][/IMG]
m36vg.jpg
[/url][/IMG]
m36vj.jpg
[/url][/IMG]

Bi kaç foto .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar