Seçkine baskıyı yap. Takılsın bize.haklısın gazman zekoda yok piyasada. oda karaborsa herhal.. ''tık''tık''tııııııııık'' zekooooooooo''''
Seçkine baskıyı yap. Takılsın bize.haklısın gazman zekoda yok piyasada. oda karaborsa herhal.. ''tık''tık''tııııııııık'' zekooooooooo''''
Hocam zeko piyasada yok. Gaza gelip motorumu yapıyor acep.![]()
Bu sezon motoru değiştireceğim büyük ihtimalle , salcano wolf düşünüyorum , alınca benide aranıza alırsanız sevinirimFotoğrafları görünce içim gidiyor
![]()
ben motorumu buyutuyorum.ybr 250 aldım.elımdekı motor la 2012 de gezılere katıldım. 12100kmde suan.wolf u ıkıncı el dusunursen sahıbındede ılanım var.110143388 ılan numaram.bak ıncele.forumda 780.-785.-810.sayfalarda fotolar mevcut.bak ıncele motorum sıkıntısız benden baska kullanaı olmayan motor.dusmesı kalkması vurugu kırıgı yok.salcano wolf forumundada yazılarım var.ılanda yazan fıyattada bı mıktar ındırım yaparım.yıne gezılerde gorebılmek yı olur motorumu.nostaljı ayaprım ılk motorumdu deyıp.Bu sezon motoru değiştireceğim büyük ihtimalle , salcano wolf düşünüyorum , alınca benide aranıza alırsanız sevinirimFotoğrafları görünce içim gidiyor
![]()
iyi geceler bursada mont kask vs gibi şeyler alabileceğim yerler varmı acil mont ve kask almam lazım
yarın gezıye gidecek arkadaşlarada iyi eğlenceler dikkatli sürün.
Salcano ile drift arasındayım eğer wolf e karar verirsem sizinkinide düşünürüm eğer kalırsa o zamana kadar tabiiben motorumu buyutuyorum.ybr 250 aldım.elımdekı motor la 2012 de gezılere katıldım. 12100kmde suan.wolf u ıkıncı el dusunursen sahıbındede ılanım var.110143388 ılan numaram.bak ıncele.forumda 780.-785.-810.sayfalarda fotolar mevcut.bak ıncele motorum sıkıntısız benden baska kullanaı olmayan motor.dusmesı kalkması vurugu kırıgı yok.salcano wolf forumundada yazılarım var.ılanda yazan fıyattada bı mıktar ındırım yaparım.yıne gezılerde gorebılmek yı olur motorumu.nostaljı ayaprım ılk motorumdu deyıp.
Gölyazı yolunda sizleri gördüm ben bursaya dönüşe geçmiş siz gölyazıya geliyordunuz,iyi gezmeler.:bounce: 3 gündür pazar hava güneşli diyor şimdi kalktım hala bir cacık yok,olsun nasıl olsa sıcaklık iyi,yağışta yok biz o güneşi bulmaya gidiyoruz zaten,güneşe doğru marş marş...:cat:
Güneşi Gördüm Gezisi 24.02.2013 Pazar saat 11:00 İzmir yolu Carrefour Migros önü...( Search kaptan )
Kayapa-Dağ yolu-Söğüt alan(Mağara,şelale ve dereleri)-Köy kahveleri (halkımızla kucaklaşma)-Kemal paşa (Tatlı keyfi)-Ulubat göl kenarı(ıssız han -kuş cenneti)-Göl yazı-Eski yoldan Tirilye...
:bounce:Gezi çok iyi ancak hava-katılım,yol-ıslaklık durumuna göre daha kestirmesi yapılıp duruma göre yeniden biçimlendirilebilir...:cat:
Yine harika bir pazar günü harika bir arazi sürüşü.Süleymaniyeden aşşağı makseme iniş. katılan tüm arkadaşlara teşekkürlerYbr sini o yollara sokan arkadaşada tebrikler
Doğayla iç iç olmak eşsiz bir duygu. Ticotorres abimizede yürekten alkışlar daha 1 aylık motorcuyken o zorlu arazide müthiş bir performans saneledi
![]()