[Bursa - MT]

:bounce:Çok güldüm ama kapçık deyip geçmeyin 170 kadran vardı,benimkide 170 Velet 140 gördüm diyor ben 150 yi kendim gördüm 160 ı başkası yanımdan geçerken görmüş,tekerlek yuvarlak,lastiğin canı var belli mi olur :cyclopsan...

:bounce:Mutlu kardeş Allah şifa versin,sakın ilaç içme bol ıhlamıur,yoğurt pekmez,soğan daya gitsin,Biz yazısını okuyamadığımızın aile hekimimizin yüzünü görsek tanımayız çok şükür...:cat:

:bounce:Bu arada bu pazar hava açık ve iyi görünüyor yahu yine toplantı yerine tozsakmı,tozarsak ne tarafa gaz açsak vs acaba...:cat:

Geçmiş olsun Mutlu abi Allah acil şifa versin. Bu arada Bal ve Zencefil i karıştır bol bol tüket efsanevi ikili bal ve zencefil :)

yok abı ne secımı mangalsızlıkan delırdım kaç haftadır. .. bugun ızınlı olan varsa ve gezmek ısteyen arasın ben yollara duşuyorum şımdı 5548193873

1-2,1-2.1-2 ses kontrol....öhhhhöhööhööhöhöhöööööhhhh.,öhhöhöhööhöhhhhöhöööööö.ewet yasıyorum beyler bayanlar

:bounce:Çok güldüm ama kapçık deyip geçmeyin 170 kadran vardı,benimkide 170 Velet 140 gördüm diyor ben 150 yi kendim gördüm 160 ı başkası yanımdan geçerken görmüş,tekerlek yuvarlak,lastiğin canı var belli mi olur :cyclopsan...

:bounce:Mutlu kardeş Allah şifa versin,sakın ilaç içme bol ıhlamıur,yoğurt pekmez,soğan daya gitsin,Biz yazısını okuyamadığımızın aile hekimimizin yüzünü görsek tanımayız çok şükür...:cat:

:bounce:Bu arada bu pazar hava açık ve iyi görünüyor yahu yine toplantı yerine tozsakmı,tozarsak ne tarafa gaz açsak vs acaba...:cat:

Pazar doluyum, hafta içide gece vardiyasında olmamdan kaynaklı bu hafta hertürlü benden bi cacık olmaz.:king:

pazar gunu gelecekler ısmını yazsın.. rota orhanelı barajı göl yanı.. eylem buyuk ateş ve mangal. uygun olanların arazıe motor şovu :) ercan abı harıç

katılım lıstesı

1 cengız
2 hamza3
3 özcan kaptan

off ulan offf 2 hafta motora binemedim 3 kere hasta oldum varın siz hesap edin...
mutlu abim geçmiş olsun bende aynı huysuz duygularla yatağımda boğuşuyorum...
Cengiz abi gömü bulmuş beyler benzinler etler herşey benden dedi bin kişiden az olmıyalım derimmm...

beni unutanlar için adım hamza aranıza inegölden katılıyorum her turda en arkada kalan benim işte o :)

Haktan bursada islandık ya o geceden beri 5 günümün 3 hasta olarak geçti kurtulamadım gitti...

işler çok yogun bu aralar kendime zaman ayıramaz oldum ama sizleri unutmuş degilim :)

Sizlerden bi konuda yardım istiyecegim açılı metal gönye bulmam lazım ama şurda var burda var gibi degil nokta atışı olmalı birazda açil görseli alttarafta

http://www.guvenalshop.com.tr/modules/catalog/products/pr_01_6532_max.png

pazar gunu gelecekler ısmını yazsın.. rota orhanelı barajı göl yanı.. eylem buyuk ateş ve mangal. uygun olanların arazıe motor şovu :) ercan abı harıç

katılım lıstesı

1 cengız
2 hamza3
3 özcan kaptan
4 davut emre cin (DEC16) allahın izniyle katılıcam

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:00 ----------

off ulan offf 2 hafta motora binemedim 3 kere hasta oldum varın siz hesap edin...
mutlu abim geçmiş olsun bende aynı huysuz duygularla yatağımda boğuşuyorum...
Cengiz abi gömü bulmuş beyler benzinler etler herşey benden dedi bin kişiden az olmıyalım derimmm...

beni unutanlar için adım hamza aranıza inegölden katılıyorum her turda en arkada kalan benim işte o :)

Haktan bursada islandık ya o geceden beri 5 günümün 3 hasta olarak geçti kurtulamadım gitti...

işler çok yogun bu aralar kendime zaman ayıramaz oldum ama sizleri unutmuş degilim :)

Sizlerden bi konuda yardım istiyecegim açılı metal gönye bulmam lazım ama şurda var burda var gibi degil nokta atışı olmalı birazda açil görseli alttarafta

http://www.guvenalshop.com.tr/modules/catalog/products/pr_01_6532_max.png
bursa küçük sanayiye gel abi ayarlarız bizim dükkan 85.blokta ben olmasam bile dükkanda babam yardımcı olur abi

Cengizim sen gelme diyon yani :D Tamam gelmeyiz beya hıhhh :) İzmirde olucam muhtemelen :(
HAmzacım sanada geçmiş olsun kardeşim .

Yokk be Hamzam ünv ev arkadaşları3-4 yılda bir araya geliyoruz bu sefer piyango izmire çıktı :D Motorla yemez o yollar ya

Hocam bu pazar benimde ayarlama işim zor ancak sonraki haftalar iyi tutturabildiğimiz havalarda çok cazip gezi tekliflerim olacak.

Merhaba Millet :)

Bi sorunum var ama yardımcı olabilecek varmı bilmiyorum. Şimdi ben Ygs'ye baş vurdum. Ama evi değiştiriyorum. Yani adres değişiyor, onun için başvurudaki adresi değiştirmem gerekli. Bilen arkadaş varsa acilen bekliyorum. :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar