[Bursa - MT]

Oyle bisey yok :) birimiz neysek hepimiz oyuz, birimiz hepimiz hepimiz birimiz icin :) ayrica gurubun en arkasinda ben varim :) hizimiz surus kurallarimiz belli, harekete gecmeden konusuruz

Yolda kalacağımı sandığım için öyle yazmadım Mutlu abi ben motosikletim ile en fazla 80 yaptım daha da basabilirim ama malum rodaj da motor :) Arkadaşlar konusuna gelince şüphesiz herkes en az 24 ayar adam gibi adamlar olduğuna eminim :) Batuhan sen koruma mı olacaksın en arkadan gelerek? :)

Ve samet 2006 YBR almak için iyi düşündün mü ? İlle de yaşlı olsun YBR olsun çamurdan olsun mu diyorsun? Sürpriz çıkarsa üzülürsün maliyetli olur toparlaması ama yine de senin bileceğin iş bence daha yeni birşeyler bakmalısın yada o fiyata 0 motosikletler var ve çin malı denilen motosikletler 2000 li yıllara nazaran çok daha iyiler çinli diye küçümseme.

Yolda kalacağımı sandığım için öyle yazmadım Mutlu abi ben motosikletim ile en fazla 80 yaptım daha da basabilirim ama malum rodaj da motor :) Arkadaşlar konusuna gelince şüphesiz herkes en az 24 ayar adam gibi adamlar olduğuna eminim :) Batuhan sen koruma mı olacaksın en arkadan gelerek? :)

Ve samet 2006 YBR almak için iyi düşündün mü ? İlle de yaşlı olsun YBR olsun çamurdan olsun mu diyorsun? Sürpriz çıkarsa üzülürsün maliyetli olur toparlaması ama yine de senin bileceğin iş bence daha yeni birşeyler bakmalısın yada o fiyata 0 motosikletler var ve çin malı denilen motosikletler 2000 li yıllara nazaran çok daha iyiler çinli diye küçümseme.
Karar verdim Kenan abi alcam Ybr'e merağım var alayım bari dedim ilk vitesli motosiklet deneyimim olcak.Motorun dış görünüşü iyi birkaç motor aksanında sorun çıktı onu karşı taraf ücretten düşecek anlaştık abi Bey Moto'ya gittim bir arkadaşın tavsiyesi üzere memnun kaldım acıkcası beğendim baya ilgilerinden felan iyice baktılar açık açık söylediler masrafı var gider gitmesine ama ilerdeyine çıkar birkaç takviyeye ihtiyaç birkaç parçaya ihtiyaç var dedi onayladım bende abi hallettik motosiklet yatıyor suan.Cumartesi yada pazartesi hazır olur dedi.

Karar verdiysen hayırlı olsun demekten başka bir şey düşmez Samet umarım seni üzmez ve gül gibi geçinirsiniz :)

http://www.motosiklet.net/forum/alpaslan-kuzucan/
http://www.motosiklet.net/forum/surus-teknikleri/
Bu konularda ki konuları fırsat buldukça okumanı öneririm çok faydalı bilgiler var Vitesli motosiklet acemiler için bir sürü yeni farklılıklar içeriyor :) Oku ve fırsat buldukça pratik yap. Unutma motosiklette kaporta biziz o yüzden ne kadar pratik o kadar güvenli ve keyifli sürüş demek ;)

Koruma derken surus esnasinda kopmalar olmasin diye toparlamaya calisacz dagilmadan risksiz surelim diye :) surudem ayrilani kurt kapar misali :) hep birarada olalim, aslinda kural olarak herkes arkasindakini kollar ama pratikte oyle olmuyo bi anlik dalginlikla arkada kimse kalmadigini farkedebiliyo gurup o yuzden biz birkac kisi hareket halinde oluyoruz ki mesela kopma oldu mu on tarafa haber verelim yada arkadaki gruba onculuk edelim kimse kaybolmasin herkes herrotayi bilmiyo falan filan yani.

Millet takip mesafesini iyi ayarlayalim, ne kopalim ne araya yabanci arac girip grubu bolsun riske atsin. Ki zaten ocan abi kisaca kurallardan bahseder her zamanki gibi :) ozcan abi demek istedim

İyi akşamlar cümleten..

Bu akşam Bursa'ya geldim. Havası bile bambaşka güzel şehrimin.. Accayip özlemişim ::alkiis::

Murat gilin damından atlayamadım arkadaşlar . Liralarım döküldü toplayamadım. Bu konuyu gezide tartışalım. Murat gilin damından nasıl atlanır,lira nasıl toplanır.. Önemli konular

Karar verdiysen hayırlı olsun demekten başka bir şey düşmez Samet umarım seni üzmez ve gül gibi geçinirsiniz :)

http://www.motosiklet.net/forum/alpaslan-kuzucan/
http://www.motosiklet.net/forum/surus-teknikleri/
Bu konularda ki konuları fırsat buldukça okumanı öneririm çok faydalı bilgiler var Vitesli motosiklet acemiler için bir sürü yeni farklılıklar içeriyor :) Oku ve fırsat buldukça pratik yap. Unutma motosiklette kaporta biziz o yüzden ne kadar pratik o kadar güvenli ve keyifli sürüş demek ;)
Eyvallah Kenan abi sağolasın :) hemen bakıyorum linklere ve okumaya başlıyorum daha sonrasında. Geçenlerde elime bir kitap geldi oda iyidi Motosiklet Teorisi Reşat Arbaş (Reşat DD Arbaş) bir o kadar heyecanla ve zevkle okudugum kitap oldu kontra tekniği felan anlatıyordu hosuma gitti eğer forumdada ellerinde farklı bir motosiklet kitapları varsa paylasarak değiş tokuş yaparak okuyabilirz aslında

Arkadaşlar elimde güzel bir motosiklet sürüş teknikleri kitabı var. Özel mesajla mail adresinizi atarsanız sizlere yollayabilirim. baya detaylı bir kitap . Bu arada sayı giderek artıyor . Seviyorum MT BURSA yı ya :) Yeni yüzlerin giderek artan bir hızla aramıza katılması çok güzel. Tek rar hoş geldiniz diyorum size arkadaşlar :)

1-Özcan kaptan (ekip lideri) kawasaki kle 500
2-kirlisakal16 gtr 250
3-ümit tm ybr
4-mehmet gençtürk ybr
5-berk filibe ybr
6-sedici ninja250r
7- mehmet sarıkaya ybr
8- Ahmanamra KAWASAKİ KLR 650
9-SlowDriver + 1 Drift 125
10-Salcano Mutlu Abi
11-Mehmet Cankoral
12-M.Balibey
13-caner kalmaz gt250
14-murat cbr 125
15-MadV Gt250R
16- Umutrr240 CIBIR 250
17- Orkunn
18-oguz1327 MT-01
19- DuHast
20- Hasan
21-Arap Belki
22- SAdo Belki
23- Cengiz Aşçı başı :)

oj bulduk :) Ercan kitabı istiyorum :)
liste pazar a kadar 50 kişi olacak sanırım Maaşallah Bursa MT gerçekten güzel.. ve Pazar günü olacak olan geziden alacağım keyfe bağlı olarak daha sonraki tüm buluşmalara katılmam %100,5 :pl: Polisler eylem mi yapıyonuz la siz diye çevirmese iyi bari :)

Balibeyim istediğin motoru alçaltıp kullanabilirsin paraya bakıyor olay :D Adamlar ktmmi bile ybre kadar alçaltabiliyor karısı kızı binsin diye :D
motomaxtaki Sinan abi olmaz demişti benimde aklım almadı ama benim motorda alcalmıyor o yüzden fazla kurcalamadım cbf 600 abs arıyordum ama uygun düşüremedim bir türlü:)

asil önemlı olan biz o iskeleye nasil sigcaz :) adam helıkopter koncak kadar genislik yapmıs insan biraz dusunur ya yıkmayak bari adamin iskelesini yunan askeri gibi patir patir dokuluruz valla denize :) :)

tuncer hosgeldın.gezıde şu benım motorun kafalıgındakı turk bayragı yırtılmaya basladı.degısık fıkrım var bı bakta yardımcı ol bakalım abıne.

Allah allah kim araklamış abi kapıdan bide üstüne paramı vermişler :) HAyır madem araklıyon parayı neden bırakıyon . Yok hani madem parayı bırakcan neden araklıyon. garip bu insanlar valla ya :p Üzülme abi sende yenisini alırsın beya ;) HAyırlı olsun diyelim abi artık ;)

Alper kiralık motor var hafta sonu istersen :) [siyah ramzey cross] :D

İnşallah helikopter denk gelmez bi de orda :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:24 ----------

Arkadaşlar, yine kalabalık toplanıcaz maşallah. Fakat şehiriçi trafiği- lambalar felan sıkıntı olacağını düşünüyorum.

Bu yüzden YKM önünden 10 ar dk. ara ile 3 veya 4 grup halinde yola çıkacağız. Kurtul köyü girişinde toplanıp, oradan Kurşunluya kadar TEK SIRA - BİRBİRİMİZİ SOLLAMADAN sürüşümüzü tamamlayacağız. Fotoğrafçı ve güvenlikler sollama yapabilir,dikkat edin.

Motor ve kullanıcı durumlarına göre grupları YKM önünde ayırırız.

Kurtul a kadar herkes viraj çalışsın :pl:

Kasksız,ruhsatsız,ehliyetsiz,sigortasız,muayenesiz gelmeyi düşünen varsa gelmesin. Denetlemeye denk gelirsek kimse yolda kalmasın.

YEni aldığım lastiklerimi motoruma taktırabileceğim bir yer arıyorum. Geziye yetişmesi gerekiyor. Kim yardımcı olabilir ,Yer tavsiye eden biri var mı?

1-Özcan kaptan (ekip lideri) kawasaki kle 500
2-kirlisakal16 gtr 250
3-ümit tm ybr
4-mehmet gençtürk ybr
5-berk filibe ybr
6-sedici ninja250r
7- mehmet sarıkaya ybr
8- Ahmanamra DRZ 400 S
9-SlowDriver + 1 Drift 125
10-Salcano Mutlu Abi
11-Mehmet Cankoral
12-M.Balibey
13-caner kalmaz gt250
14-murat cbr 125
15-MadV Gt250R
16- Umutrr240 CIBIR 250
17- Orkunn
18-oguz1327 MT-01
19- DuHast
20- Hasan
21-Arap Belki
22- SAdo Belki
23- Cengiz Aşçı başı
24- Bordo990

Dalgıç güldürdün beni ha :D ALyımızda çıkmasın canım iskeleye valla dönüş alanı bile kalmaz orda geri geri gideriz :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar