[Bursa - MT]

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-cbf-150-acill-108887474/detay

guzel makınalar ben bunu gozume kestırdım ama bakalım ne olcak ayın 5inde paramı cebıme koyayım :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:29 ----------

apaci ler nasıl makına bılgın varmı ?

İlanda ki honda o fiyata güzel görünüyor ama iyi bir usta bulup beraber bakmazsan sürpriz çıkabilir... Apache ler çok titreşimli diyorlar gerisini bilmem. Forumda TVS Apache kullananlar diye bir başlık var gir oku biraz fikir edinirsin.

İlanda ki honda o fiyata güzel görünüyor ama iyi bir usta bulup beraber bakmazsan sürpriz çıkabilir... Apache ler çok titreşimli diyorlar gerisini bilmem. Forumda TVS Apache kullananlar diye bir başlık var gir oku biraz fikir edinirsin.
eyvallah kardeşim sağol forumu bıraz araştıryım :)

Yine bi organizasyon olacak. Bu hafta güzergah kontrolü ve planlamaları yapıp açıklayacağım. İnşallah bi aksilik çıkmaz da yine birlikte eğlenceli bir pazar geçiririz.

eyvallah kardeşim sağol forumu bıraz araştıryım :)

Memduh hocam hoş geldin öncelikle. Cbf alırsan sanırım yağ sorunu %80 olacaktır diye düşünüyorum. Tvs için birşey diyemem Mehmet arkadaşımızdan bilgi alabilirsin diye umuyorum. Benim tavsiyem YBR olur. Tabiki karar senin. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar