[Bursa - MT]

özledim hepinizi be bi aksilik olmazsa ordayim bende kalacak yer problemim hic olmadi ercan abi sag olasin. Toplanip cay içelim özledim hepinizi buluşma yeri zafermi yine.

Hamzacım zaferde buluşuruz muhtemelen. Yada seni ordan alırız haberleşiriz ;)

Balibey saolasın :) Evet iyi giydirdiler o sene bize . araba motor birlikte aldık bide ha .

:bounce:Yaklaşık 8-9 kişinin katılımıyla yine keyifli bir gece geçirdik.Bu sefer gece 12:00 yide vurduk.2 hafta sonraki toplantı katlımınıda davet üzerine,Gemlik Umurbey'in muhteşem manzarasında yapma kararı aldık,umarım havalar güzel olurda motorlarla gidilir...:cat:(kokoreç keyfi iyiydi ama neden ben yemedim yaaa)

:bounce:Yaklaşık 8-9 kişinin katılımıyla yine keyifli bir gece geçirdik.Bu sefer gece 12:00 yide vurduk.2 hafta sonraki toplantı katlımınıda davet üzerine,Gemlik Umurbey'in muhteşem manzarasında yapma kararı aldık,umarım havalar güzel olurda motorlarla gidilir...:cat:(kokoreç keyfi iyiydi ama neden ben yemedim yaaa)
O nasıl bir kokareç yaw yarım iste çeyrek gelsin :) O değilde midye dolma fena değildi. Hadi bakalım bidahakine Gemliğe.

valla memocan fuara ben arabayla gidersek eğer olumlu bakarım da motorla hiç işime gelmez, eğer gidersek zaten burdan haberleşir toplanırız

Daha sonra benim ve zekonun katılımlarını fotoya yansıtamamışsınız ama olsun Biz Gemlik grubu olarak Umurbey'in eşsiz manzarasına bekliyoruz muhakkak...

komudışı ama bursada boks kursu veren yer bilen var mı? tercihen nilüferde

Alıntıdır, bir araştırın isterseniz.
Türkiye Şampiyonu bir hocadan ders alırsınız diye yazmışlar bi kaç sitede.

Bursa Kardeşler Spor Kulubu
Kırcaali Mh. Akgun Sk. No:2 Osmangazi Bursa / (Emniyet Müdürlüğü Karşısı)
Tel: 0534 875 30 30

Boks Çalışma Saatleri 18:30-20:00 / 20:00-21:30

komudışı ama bursada boks kursu veren yer bilen var mı? tercihen nilüferde

Hocam FSM'de Akuğur'un arkasında SPOR XXL vardır. Hocası kim tam bilmiyorum ama Memduh Abi mutlaka yardımcı olur salonda çok iyi. Kendisi TPW güreşçisi. Oranın en heybetli insanıdır zaten adam ''BigBoy'' Mutlaka bulursunuz.

Boks değil de Taekwondo salonu açacaktı bi abimiz.Üstelik motorcudur da. Sevdan AYDIN ismi.Milli sporculardan. Hafta içi görürüm, haber veririm.

valla memocan fuara ben arabayla gidersek eğer olumlu bakarım da motorla hiç işime gelmez, eğer gidersek zaten burdan haberleşir toplanırız

Bende motorla gitmek istemiyorum abi o yol o soğukta. Giderseniz arabayla beni alırsanız nasıl sevinirim nasıl. Umarım denk gelirde gideriz :)

Sevdan abi daha plan aşamasında mı ilallah edip ben dalcam ona artık
Temiz / kaliteli salonları yasanıza bi size zahmet.. Fitness hariç

Xxl sadece fitness mı yoksa martial var mı?!?!?

O kokoreçlerin kokusu geldide bensiz yendi ya ne diyim,bari cebinizde bana gelirken getirseydiniz.Umarım Umurbey de görüşürüz tam intikam alınmadı çünkü.

O kokoreçlerin kokusu geldide bensiz yendi ya ne diyim,bari cebinizde bana gelirken getirseydiniz.Umarım Umurbey de görüşürüz tam intikam alınmadı çünkü.

:bounce:Demek motoru tamir etmek için evin orta yerine koydun,annendende onay alınca inandım,yok sana kesin motorcu birini bulmak lazım eşli düğün korteji,evdekiylede çocuğunuz gibi ilgilenir modifiye montaj yapar mutlu olrsunuz:flower:.

arkadaşlar yağ sıcaklık göstergesi arıyorum bursada nerelerde bulabilirim özellikle küçük sanayide bulabilir miyim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar