aaah ahh şu motor (ve ehliyet tabi) işini bir çözsem size katılmak isterdim ama ne yapacaksın, beklemekten başka çare yok 
Abiler şu fuara gidecek biri var mı yahuBişeyler ayarlansında buradan gidecek varsa hiç olmadı hep beraber gideriz hem eğlenceli olur
![]()
Ben de Akito mont'u merak ediyordum soğuk hava da,rüzgar ve yağmurda nasıldır merak ediyorum arkadaşın ilerleyen günlerde bu konular hakkında da birşeyler söylerse sevinirimBir arkadaşım akito mont ve pantolonunu aldı inceledik bizde fiyatına göre son derece kaliteli ve kumaşı kesimi duruşu hoş, tercih edilebilir..
Bu soğukta ???
Fuar subat sonu oluyor genelde
Niye motorlarla gidenler var bizde gidebiliriz
:bounce:Eşsiz tariflerim sayesinde bileceksin tabii kardeş,bulamazsan alo de :cat:..Heeee palmiye kafe orasımıydı???? Ben bilmiyorum orayı:queen:
:bounce:ancak muhteşem bulutların arasından süzülerek Boğaz köprüsünün eşsiz manzarasının içerisinden geçmek hayat boyu unutamayacağım bir zevk oldu(daha sonra her fırsatta gittik)...:cat:
11-Ocak-2013 Cuma Palmiye kafe toplantısı 19.30.(Mudanya'nın Yunuslar'ının orası'nın taksi durağı'nın yanı)nası bi tariftir bu yaa
1-Blue-dolunay
2-n_Tunçak
3-Feromen
4-Search16
5-Beyaz atlı
6-Aysun(
7-Kayariki
Abi hakkatten kurslar öpüyor ya . hiç bitr denetleme yok kafasına göre ayzıyolar . sonradan masraf çıkarıyorlar. Ben b+a2 yi 1200 tlye almıştım 2007 de iyi giydirmişlerdi .
Zincire gelince kendi tasarımım . çelik halattan yapacaktım hafif ve daha az titreşim yapar diye ama işlemesi ve apartaları daha meşakatli diye 3 mm zincirden yaptım. mt si 1 lira toplam 14 mt gitti. Yarın test edicem arazide buzda karda çamurdayazarım yine
Lakin kancalara kaynak atılırsa daha sağlıklı olacak .