[Bursa - MT]

sarışın olsan görürdüm :D

hamza senle her yere :D

mutlu abımın sağlığından şuphe etmeye başladım goren duyan varmı ..
var cengızım var..hatta sana bı kıyak yapıp telefonum acılıncaya kadar (28 aralık cuma gunu acılacak)gecıcıde olsa kontörlü bı hat aldım ırtıbatı kesmemek ıcın ahanda numara:0 543 676 58 03...havalar istanbulda superdi geri burdada super.bugun sabah yenıkapı bandırma ve karacabey seklınde dondum.takıpde edemedım.köydeki evde yagan kar erırken bızım bı kac eskıyıde kırmıs dokmus.yarın usta gelecek.tamırat var yanı anlıcan.bugun motorumunpatlayan lastıgı ıcın ustaya goturdum bakım o bıcım oldu.oring li zincir taktırdım zincır dıslılerını on arka degıstırdım buji yi yenıledım yagını degıstırdım.m.kemalpasa uzerınden karacabeyden köye geldim.toplam 55 km yol yaptım.

Programa bakmam lazım hocam.. gündüz ilaç deposunda gece eğlence sektöründe çalışıyorum cuma boş olsa bile evde geleceğin motorcusunu içinde hazırlayan canım eşim beni bekler en azından akşam yemeğine..kurterin yerini bilmiyorum ve ben ankara tarafında oturduğumdan muhitte ters düsüyor... nerden baksan zor yani.. Ama feromen le görüşmeyelide çok oldu bir buluşma fena olmazdı.. kayar ikiye azıcık maddi biraz manevi borcum var düğünde bir sesini duymuştum sadece...kısmet artık bakıciğiz :D
selamlar...

Özgür kaptan bizde seni özledik gelirsen bizi çok memnun edersin...görüşmek üzere..

inegöle dominos açılmış a2 ehliyeti olan eleman alcaklarmış yarın baş vurucam :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:51 ----------

balibey bu yorumunuda göz önünde tutucam sağol :)

Bursa MT Geleneksel Kahve Kaçamaklarından Kareler. . . :)
Çok Eğlenceli Güzel Bir Gece Oldu Herkese Teşekkürler ve Bendeki Fotoğraflar :)
:) Günün Anlamlı Fotosu :)

bugün iyiydi ya gelen herkese teşekkürler :)) 1 ay aradan sonra motorumun üzerine binip gaz açmak bambaşka birşey ... zaten direk ykm'ye geldim motor çıkar çıkmaz :))

güzel geceydii :) o fotoyu koymasaydın ıyı di be memo :D bide engelli parkurunda yanlayan bi sarı ticari vardıı o kimdi ya :p :D

247358_10151325388731940_1896650052_n.jpg

:bounce:Aldığım son duyumlara göre yarın Kurtere gelenler eşiyle,çocuğuyla ,kız arkadaşıyla geliyor tam bir Mt ailesi olucaz yani,bizim velette dahil...:rendeer:

Evet Cuma 28-Aralık-2012 19:00 Kurterdeyiz...(Beşevler-Üçevler mevkiii)

1-feromen
2-n_tuncak+1
3-Beyazatlı+1
4-Kayariki(belki
5-Blue dolunay
6-search16+3
7-Tbk_1980 (belki)

benim motor bi tuhaflaşti ya. 3-4 gündür biniyorum benzın bitmedi azmi yakiyor ne artik. Ne oluyor anlamiyorum.

O dediğin şey benim motordada olmaya başladı hamzacım :) 15 krş yakıyodu şimdi 13 :D boşver kurcalama :D

kurter kafeye bende gıdıcem. karafatmanın oralara gelınce orda bırılerıne soracaktık degılmı en son oyle tarıf edılmıstı sanırım.

:bounce:Bizden birini ara Mutlu kardeş,Üçevler mevkini bul orda Aypark marketmi neydi(Özhan'ın yanı) önünden sağdaki araya dön hemen solda:cat:...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar