[Bursa - MT]

:bounce: Bu cuma kurter kafedeyiz ve her 2 haftada bir orada olmaya devam edicez,bekleriz...:cat:...(Yaz aylarını zor bekliyorum,artık kalmalı kamplı geziler için bana izin çıktı yuppiiii)
Bu hafta gececi olduğumdan toplantıya katılamıyorum. Çok yeni ve gezilip görülesi yerler var elimde. Tamda kamplık yerler.

Valla soğuk moğuk yola çıkıp teker çevirme sevdası hepsini silip atıyor. Şahsen ıslanmadığım sürece ve zemin kaymadığı sürece ben çıakrım yola :) Motoru aldım derken yeni mi aldın ?

-----------------

Mutlu abi sende gezmeye geceleri çıkıyosun herhalde :)
ercan kardesım oyle cok ozencık durumları oluyo kı forumda.haktan yazı yo ykm de kahve ıcmekte,cengız hamzayla paslasıyo,karafatmada bulusuluyo......aga bu nedır noluyo yanı sahıpsız kaldık yanı.gercı bı sen umıtlendırdın motoru alınca gelırız cay ıcmeye dedın koca gece o umutla bekledım cadde uzerınde ha geldıler ha gelecekler....dedımkı abah kalkıyosun mutlu dogru karacabey e motörünü alıp gelıosun.baktın bı etkınlık var damlıosun habersız,baktın etkınlık yok yaratıyosun bı etkınlık.p.tesi,carsamba ve c.tesi istanbuldayım.arta kalan zamanlarda bursada hele kı hava yagmazsa heran bıyerlerde cıkabılırım karsınıza....olay budur ercanım gecesi gunduzu yok yani....

Bu hafta gececi olduğumdan toplantıya katılamıyorum. Çok yeni ve gezilip görülesi yerler var elimde. Tamda kamplık yerler.

:bounce:Aslında Hafta sonu hava açık görünüyor oturduğumuz yerden toplantı,çay sohbet yerine şu Söğüt alan mağaralı piknik gezisini de yapabiliriz...Ancak Zekeriya Pınar'ın izin durumlarının ayarlanabilmesi için şimdiden karar verelim:cat:...(Cuma toplanalım diyenleri için Mudanya'da ev sahipliğine de açığız...)

ercan kardesım oyle cok ozencık durumları oluyo kı forumda.haktan yazı yo ykm de kahve ıcmekte,cengız hamzayla paslasıyo,karafatmada bulusuluyo......aga bu nedır noluyo yanı sahıpsız kaldık yanı.gercı bı sen umıtlendırdın motoru alınca gelırız cay ıcmeye dedın koca gece o umutla bekledım cadde uzerınde ha geldıler ha gelecekler....dedımkı abah kalkıyosun mutlu dogru karacabey e motörünü alıp gelıosun.baktın bı etkınlık var damlıosun habersız,baktın etkınlık yok yaratıyosun bı etkınlık.p.tesi,carsamba ve c.tesi istanbuldayım.arta kalan zamanlarda bursada hele kı hava yagmazsa heran bıyerlerde cıkabılırım karsınıza....olay budur ercanım gecesi gunduzu yok yani....

Valla abi sende haklısın oakşam motoru geç alınca fazla uzamadım sağa sola .:) Bursada olduğun akşamlar özellikle hafta sonları daha çok gezme imkanım oluyor. Hafta içi biraz ev kızıyım ,Cuma geceleri biraz hızlıyım :) Ozaman şöle yapıyoruz abi ykm önünde olacaklar çıkmadan bi foruma uğrasınlar . Hava şartları müsade ettikçe oralardayım .

Ya ben su tekteker olayina taktim fomara caddesinde guzel gidiyormus hakkaten wr sagolsun videolarda bozuyor adami

Ön cam takma aparatımı sağlamlaştırıp boyadım en sonunda bea, süper oldu valla. (dünkü çukur ve tümseklerde kırılmış kenarından :) )

uludağ

pazar muhtemelen yagışlı olur kahvaltı yapıp sinamaya falan gidelim isteyen olursa uludağada çikarız ama yağmur falan olursa arabayla gelieim zincir falan var çıkarız uludaga allahın izniyle... :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:04 ----------

karda yapılacak en iyi şey mandalda sucuk ekmek çay :)
Arkadaşlar kayak öğretebilecek bi arkadaşım var sizlerden biride biliyorsa ayak numarası uyan 3-5 kişi bi kayak takımı falan alıp öğrenmeye başlasakmı ne dersiniz :)

Son düzenleme:
:) sana guvenebilicegimizi biliyorduk televizyonda bir arabaya 26 kisi sigdiriyorlar bizde sigabiliriz herhalde

gelen olursa ben 2 kere cıkıp inmeye razıyım 6+6 12 kişi olur üşenmem motorla tek zor gidiyorum geridekalırım ama arabada direksiyon sağlam :) kimler kayak yapmayı biliyor kimler öğrenmek ister en az 1-2 ay pazarları kacarız :) şu an 5 tl param kaldı ama ayarlıcam bişeyler :) :)

pazar muhtemelen yagışlı olur kahvaltı yapıp sinamaya falan gidelim isteyen olursa uludağada çikarız ama yağmur falan olursa arabayla gelieim zincir falan var çıkarız uludaga allahın izniyle... :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:04 ----------

karda yapılacak en iyi şey mandalda sucuk ekmek çay :)
Arkadaşlar kayak öğretebilecek bi arkadaşım var sizlerden biride biliyorsa ayak numarası uyan 3-5 kişi bi kayak takımı falan alıp öğrenmeye başlasakmı ne dersiniz :)

Allah kur'an hakkı için uludağ demeyin. Zincirde fayda etmiyo hayvanın biri gelip senin şeridine giriyor patlatıyo sana. Arabam hala karoto da. :( ya motorla olsaydım o sırada. Tik oldu fobi oldu artık dağ yolu bende.

gelen olursa ben 2 kere cıkıp inmeye razıyım 6+6 12 kişi olur üşenmem motorla tek zor gidiyorum geridekalırım ama arabada direksiyon sağlam :) kimler kayak yapmayı biliyor kimler öğrenmek ister en az 1-2 ay pazarları kacarız :) şu an 5 tl param kaldı ama ayarlıcam bişeyler :) :)
hamza sponsorun var yuru kocum sen.ama ıllakı cengızde olmalı.zira ac kalamam ben...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar