[Bursa - MT]

Katılan arkadaşlara hoş sohbetleri için teşekkür ediyoruz.Hocam bundan sonraki ilk geziyi iyi bir havada Coşkun abimizin söylediği Söğüt alan mağara ve manzara abidelerine yapalım.

:bounce:Bir iki pazar içinde havanın müsait olduğu zamanı yakalayıp bu geziyi yaparız,hatta gelebilecekler müsait oldukları zamanla ilgili yorumlarını şimdiden yapmaya başlayabilirler 45 km kadar bir mesafede mağaralar ve göletlerin olduğu bir yerde kısa piknik daha uzun yol düşünüyoruz, geri adım yok,şu ana kadar sadece tek bir gezimiz kötü demeyelim vasat geçti ancak o bile oldukça eğlenceliydi...:cat:...

:bounce:Bu arada Bilecikten gelen eski öğrencimi ağırlamama yardımcı olduğun için teşekkürler Zekom iyiki balık yemedin Tirilyedeki balıklar ağzıma geliyor böğğğ,ancak üzerine Kumayaka'daki çaylar iyi gitti.Şu anda Eskişehirde çalışan ve ikamet eden Hakanım ilk o tarafa gezi düzenlediğimizde bizleri deplasmanda ağırlayacak ve Eskişehirin en güzel yerlerini görmemiz için rehberlik edecek,Porsuk kenarında çay içmek üzere...:cat:...

Humm Eskişehir'i severim. Güzel bir tarihe denk gelirse katılırım size. 2 hafta sonra oradan dostlarım gelecek, onlara da iade-i ziyaret yaparım.

havalar bozuk kim se ben çıkmama etmem diyodu bi de bi baktık ki ykm nin önünde 10 dan fazla motor olduk meğersem mt dostları kahve içmeye çıkmış herkes birbirinden habersizz nabalım nabalım dedik gene uludfağ yamaçlarında bulduk kendımızı güzel eğlendık çimlerin üstünde oturup bol bol crosscuları izledik gene içim gitti :) heryerdeyiz BURSA MT...

havalar bozuk kim se ben çıkmama etmem diyodu bi de bi baktık ki ykm nin önünde 10 dan fazla motor olduk meğersem mt dostları kahve içmeye çıkmış herkes birbirinden habersizz nabalım nabalım dedik gene uludfağ yamaçlarında bulduk kendımızı güzel eğlendık çimlerin üstünde oturup bol bol crosscuları izledik gene içim gitti :) heryerdeyiz BURSA MT...

Ve sizi gördüm nasıl içim gitti abi... İyi eğlenmişsiniz güzel olmuş tekeriniz düz bassın. Keşke bende olabilsem diyorum abi çok koyuyor ya bi yolu yok mu şu ehliyeti erken almanın :salut:

TRT haber de ödüllü bir belgesel var şimdi.Motorsiklet ve engellilikle ilgili İzlemenizi tavsiye ederim."800 km engelli"

Son düzenleme:

Hani fotolar, Z yolundan Bursa manzarasini çekmediniz mi?

izmirden şu an döndük uyumaya geçisteyim... Bana arkasinda kros motorumu taşiyabilecegim bi karavan lazim bu kesin artik.

Vayyy millet iyi gezmiş bu haftada ha :) Tekerinize sağlık . Buldunuz mis gibi lodoslu havayı gezersiniz yabi :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar