[Bursa - MT]

Ooo süper ozaman ekip kurulsun planlar yapılsın rotalar çizilsin:D önümüzdeki yaza çok var ama ben şimdiden rota ve planlara başlıyayım. Ozaman tabi önce artvini aradan çıkarmam gerek :) Gün ola hayrola diyorum şu an. :)

Ah bu güzel havayı değerlendirip yol yapamadıkya ona yanıyorum,ancak muhabbet o kadar akıcı ve eğlenceliydiki 3,5 saatin nasıl geçtiğini anlayamamış olmak kaydıyla yol yapmayı unuttuk ama içimde kaldı,lafını ettiğimiz o mağaraları en yakın zamanda görelim...
http://imageshack.us/a/img210/9466/201211300018.jpg

http://imageshack.us/a/img442/5193/201211300015.jpg

http://imageshack.us/a/img32/9436/201211300019.jpg

:bounce:Ve gecenin bomba anısı,balaklava ya da herkesin anlayacağı dilde maskesini bu şekilde yüzünde unutup alışverişe giren arkadaşın alarmları yiyip polislere ifade verecek duruma gelmesi....:mrgreen:
Aynen bende güzel havayı değerlendiremediğimize yanıyorum. Ama muhabbette onun kadar keyifliydi. Teklifi verdim ama olmadı. Mis gibi kaymaklı kemal paşalar bendendi gitseydik.

bursa da cbf150 den anlayan tavsiye edebileceğiniz tamirci var mı? 60-80 km/sa arasında giderken sanki ufak tümseklerden geçiyormuşum gibi gidonda yukarı aşşağı salınım oluyor. bugün servise gittim arka lastik irc kışıl(dişli) lastik olduğu için normal dedi ama bana hiç normal gelmiyor başka bir ustaya göstermek istiyorum. tşk. ederim

bursa da cbf150 den anlayan tavsiye edebileceğiniz tamirci var mı? 60-80 km/sa arasında giderken sanki ufak tümseklerden geçiyormuşum gibi gidonda yukarı aşşağı salınım oluyor. bugün servise gittim arka lastik irc kışıl(dişli) lastik olduğu için normal dedi ama bana hiç normal gelmiyor başka bir ustaya göstermek istiyorum. tşk. ederim
Amortisörüne baktır kardeşim. Hafife alınacak bir olay değil ileri de başına dert acabilir benden söylemesi hele viraj da tehlikeli

Sert bir kasisten geçtiysen yada slap attıysa gidon, bu tür basit şeylerde bile göbek bilyası dağılabiliyor. Başıma geldiği için söylüyorum amortisörlerine baktır ufuğun dediği gibi sonra bide bi çıtırdan göbeğe bak bakayım sağlammı. Riske atmaya gelmez gidon ve direksiyon.

motor şu anda duran kardeşlerde onlar test yaptık değerler normal çıktı gel motorunu al dediler :) böyle bir titreşim normal olamaz dediğimde de geldiğinde beraber bakalım dediler :D neyse amortisör v.b bursa da nerede baktırabilirim. honda servisinin orada ali usta diye birini söylüyorlar başka tavsiyesi gelen var mı?

Ersan Kocaman - Kocaman Motosiklet. Bi oraya götür bakalım. Duranlar da söylenenler içine sinmediyse.

Ersan abinin yeri küçük sanayide. Çalı yolu tarafında ki kapıdan girersen Mavi Cin'in oradan hemen dümdüz devam ettiğin de yaklaşık 300-500 Metre sonra sağda kalıyor. Umarım çözüm bulursun

lafım yok ama benım 150 cc lı kmtoorum olsaydı kocamna göturmezdım gerek duymazdım mavi saka değil kirli sakal bu arada:cat:

yarın bişeyler yapalım ne yapalım yağmur var motorla zor olur diyenler varsa arabada var ben +4 gezebiliriz izmiremi gitsek ya
işte 6 gün otur pazarda evde oturursam ölürüm

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:04 ----------

haktan çalışıyomusun sen atlayıp gitsekmi yarın yokmu gezelim aga diyecek ...

artvin var, kazdağları var,suuçtu var,kemalpaşa var,şimdi bide izmir var allah sonumuzu hayır etsin :)

SKY 360 türkü açın motor var :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:31 ----------

Gezelim derseniz aramızda görmeyen varsa gidip gezebiliriz rehberlik yaparım size izmirde bergamada tarihi kentlerde gezebiliriz ben çiddiyim denizi egeyi özledim ya :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar