size iyi gezmeler o yollara bi daha girmem asla 
Merak Edip Gagıl a SormuştumKüçük sanayi tarafından lambalardan beşevlere doğru giriyorsunuz sağda özhan market var onu geçtikten sonra ilk aradan sağa dönün ortada kavuniçi direkler var dikkat onlara geçirmeyin biraz ilerleyin :cherry: soltarafta görürsünüz kurter kafeyi
ya benım anlatmak ıstedıgımde bu zaten.acık adres soylenınce saf saf bakınırım ama bırı tarıf ederse dakkada bulurum aga dan kastımda bu.yok bursanın cok yerını bılıyorum.Mutlu geçmiş olsun annene acil şifalar dilerim. Ve o üçevlere saptıktan sonra biraz daha anlatmaya devam etseydin nerdeyse kurter kafedeydin:cherry:
Allah rahmet eylesin çarpan herif yakalanmış mıSevgili Dostlar;
Dün gece İstanbul gişelerde motosikletiyle seyrederken arkadan çarpan bir araç yüzünden hayatını kaybeden BURSA ENDURO üyelerinden Emre Gönen kardeşimize başsağlığı ve ailesine Allah'tan sabırlar diliyorum. Cenaze ile ilgili detayı belli olunca paylaşacağım.
Sevgili Dostlar;
Dün gece İstanbul gişelerde motosikletiyle seyrederken arkadan çarpan bir araç yüzünden hayatını kaybeden BURSA ENDURO üyelerinden Emre Gönen kardeşimize başsağlığı ve ailesine Allah'tan sabırlar diliyorum. Cenaze ile ilgili detayı belli olunca paylaşacağım.
Sevgili Dostlar;
Sevgili Dostlar;