teşekkür ederim öyle abi başında bir 10 dk uğraştım bulana kadar aklıma hiç gelmedi hortum kesileceğiGeçmiş olsun çok sinir bozucu bir durum .
teşekkür ederim öyle abi başında bir 10 dk uğraştım bulana kadar aklıma hiç gelmedi hortum kesileceğiGeçmiş olsun çok sinir bozucu bir durum .
aaa geçmiş olsunabilerim ablalarım dün iyiki geziye katılmamışım çünkü günün ortasında birden ağrı başladı ve 2 gün içinde apandist ameliyatı oluvam belki şuan bursa dörtçelik hastanesine doğru gidiyoruz benim için dua etseniz yetereğer sizinle gelseydim geziniz zehir olurdu
![]()
Çok geçmiş olsun. Acil şifalar versin yaradanım. Affına sığınıyorumda Dörtçelik neden.abilerim ablalarım dün iyiki geziye katılmamışım çünkü günün ortasında birden ağrı başladı ve 2 gün içinde apandist ameliyatı oluvam belki şuan bursa dörtçelik hastanesine doğru gidiyoruz benim için dua etseniz yetereğer sizinle gelseydim geziniz zehir olurdu
![]()
hocam en az 5 kişinin görmüşlüğü derken. üzerimize alındık valla.:bounce:Hani kalemi alır eline kağıda yazarsın,yazarsın yırtarsın bir daha yazarsın ve durmadan yırtarsın,işte o durumun klavyeye uyarlanmışını düşünün,yazamıyorum yok toparlanmıyoo...Bu grup işi ya düzenli-disiplinli-raylı olucak,yerine otuuracak ya da ben bu sevdadan vazgeçip,işime bakıp,tek takılıcam,arada da hamur açıcam...tabiiki 1. seçenek ve kahrolası savaşçı ruhum ve lanet olası insan sevgim ve bir o kadar piskopat inatçı bir ben...Neyse yinede sizlerle olmak çok güzeldi,gezinin en güzel kısmı otobanda kendimi kaybedip racing lerle aşık ataraktan kopmak ve 160 km yi görmekti(İlk defa yaptım hehe mutlu oldum,120 ile falanda virajlar aldım oh be şükür,özümü buldum,saatte 5 km hızla o kötü yola 25 kişi düştükten sonra gidip çıldırdıktan sonra nassı iyi geldi nassı).l:..
:bounce:Alper Tunga hep bana bırakın emi böyle mesleleri,Dalgıç ne desen haklısın ama biz kaybolduk,yani kaybolundurulduk,kendimizi zor bulduk seni nerden bulalım,geç kalma emi bir daha,özür sana özür affet bizi,özür gruptanda özür,rota değişmemeliydi,herkesin sözüne uyup karar vermemeliydim (insanları tanıdıkça inşaallah) Bütün suçlu benim kabul,ama bir daha asla karar noktaları ve rota değişmeyecek.Bir daha işi sağlam kazığa oturtmadan asla hareket edilmeyecek ve bir daha asla kendim bilip inanmadığım yollara en az 5 kişinin görmüşlüğü en az 5 kişininde şahitliği ve bu esnada oturduğumuz kahvelerdeki yerli topluluğun ortaklaşa fikir beyanı dinlenmeden gidilmeyecek...:bounce:
Çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin kardeşim :rendeer:abilerim ablalarım dün iyiki geziye katılmamışım çünkü günün ortasında birden ağrı başladı ve 2 gün içinde apandist ameliyatı oluvam belki şuan bursa dörtçelik hastanesine doğru gidiyoruz benim için dua etseniz yetereğer sizinle gelseydim geziniz zehir olurdu
![]()
çok geçmiş olsun kardeşim. acil şifalar dilerim. ALLAHA. emanet ol....abilerim ablalarım dün iyiki geziye katılmamışım çünkü günün ortasında birden ağrı başladı ve 2 gün içinde apandist ameliyatı oluvam belki şuan bursa dörtçelik hastanesine doğru gidiyoruz benim için dua etseniz yetereğer sizinle gelseydim geziniz zehir olurdu
![]()
Çok geçmiş olsun kardeşim. Allah acil sifalar versin...abilerim ablalarım dün iyiki geziye katılmamışım çünkü günün ortasında birden ağrı başladı ve 2 gün içinde apandist ameliyatı oluvam belki şuan bursa dörtçelik hastanesine doğru gidiyoruz benim için dua etseniz yetereğer sizinle gelseydim geziniz zehir olurdu
![]()
kardesım gecmıs olsun .davut emre sen nasıl oldun ayagın ne durumda.dıkkat et sende kendıne tedavı surecınde.Çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin kardeşim :rendeer:
özür dilerim bir daha karışmam demekki çatlak ses kabul görmüyor:bounce:Üstte yanlışlıkla 1. seçenek demiştim ya yanlışlık olmuş hala 2. seçenekteyim birileri bizi yıldırana kadar yola devam ve oluşumu her başarısızlıktan sonra bir daha deneyerek oturtmaya devam:cat:...
:bounce:Evet Haktan'ında dediği gibi kortej olayına bu akşam giriyoruz arkadaşlar...Bu bu akşam saat 17.00 da hepimizin bildiği kavgalı KURTER kafemizde toplanıp 17.30 da kalkış yapıp MT BURSA olarak kortej alanına gidiyoruz(asla geç kalınmamalı saatlere riayet edilenecektir)...Dolayısıyla bu hafta Çarşamba toplantısı yapmıyoruz önümüzdeki hafta toplantılarımıza gününde devam ediyoruz...:cat:
:bouncealgıç kardeşim üzüldük umarım bundan sonra böyle aksilikler yaşanmaz,seni yine Allah korumuş...:cat:
Bu arada Gökhan'ın logosu tartışmasız çok iyi çünkü ay yıldızı var hemde şehitlerimizin kırmızı kanıyla boyanmış bir ay yıldız,İslam bayrağı ise yeşildir ve ay yıldız değil sadece 3 hilal vardır yani alakası yok,hem olsada "Vatan sevgisi imandandır""Vatansız İman,İmansız Vatan olamaz",Bizler müslüman Türkleriz Elhamdülillah,Allah'ım vatanımızı havada karada ve denizde muhafaza etsin,emperyalist işbirlikçilerden ve hainlerden uzak tutsun...
abilerim ablalarım dün iyiki geziye katılmamışım çünkü günün ortasında birden ağrı başladı ve 2 gün içinde apandist ameliyatı oluvam belki şuan bursa dörtçelik hastanesine doğru gidiyoruz benim için dua etseniz yetereğer sizinle gelseydim geziniz zehir olurdu
![]()
burak sen nerelerdesın be kardesım.mert te gozukmuyor yok pıyasada.ulen yenı yengemı yaptınız yarabantlarını sokup
abilerim ablalarım dün iyiki geziye katılmamışım çünkü günün ortasında birden ağrı başladı ve 2 gün içinde apandist ameliyatı oluvam belki şuan bursa dörtçelik hastanesine doğru gidiyoruz benim için dua etseniz yetereğer sizinle gelseydim geziniz zehir olurdu
![]()
özür dilerim bir daha karışmam demekki çatlak ses kabul görmüyor
MrMaydec Nickli Üyeden Alıntı
abilerim ablalarım dün iyiki geziye katılmamışım çünkü günün ortasında birden ağrı başladı ve 2 gün içinde apandist ameliyatı oluvam belki şuan bursa dörtçelik hastanesine doğru gidiyoruz benim için dua etseniz yeter eğer sizinle gelseydim geziniz zehir olurdu![]()
pınar abla sanada gecmıs olsun ozaman.aynı durum m.kemelpasa tumbuldek gezısındde nevın hocanında basına gelmıstı.onun motorunada zekerıya su koymamıstı.neysekı trafık yoktu ve halledılmıstı.bunlar yasanmalıkı tecrube olsun...ogrenmenın yası yok malumunuz.Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim
29 Ekim korteşinden kimsede resim yokmu FSM ye kadar olan kısım çok güzeldide benim motor şu kaynatınca benim için sonrası işkenceye döndü mecburen bekledim ondan sonrada yol mol kalmadı insan selinin içinde kaldım gıdım gıdım çıkim derken ihsaniyedede kaybolunca ayyy kabus gibiydi ama çok şey öğrendim en baştada motor hararet yapınca su al denildiğinde onu motora koymak gerekiyormuş ben kendim içince pek bi faydası olmadı :queen: