[Bursa - MT]

Sabah iş çıkışı gördüğüm manzara...

544915_10151243441314090_888705140_n.jpg

Biz hazırız, ya siz?

396247_10151243505564090_1666264976_n.jpg

Her gezide anahtar takımı tornavida yıldız, düz, pense lastik tamir seti,tüpü,kendimiz için değil arkadaşlarımız için dostluğumuz için birliğimiz için gezi muayenesinden geçebilmemiz için getirmek gerekiyormuş bende bunu anladım :)

Abiler ben kafeyi bilmiyorum heykelide bilmiyorum maalesef artci alacak biri muhtemelen Batuhan abi air herhalde Kentte olur mu ya da yol ustunde bilindk durabilcegim bi yerde yoluna ter olmayan bi yerde alabilir mi acaba

saat 3:30 da kent meydanında gemlikli arkadaşlarımı karsılıcam onları alıp ufak bi turladıktan sonra mekana geçiş yapıcazz kuterde görüşmek üzere

Merhaba M.T Bursa Ailesi.
Gurubun tek ASosyal uyesi ve Sessiz Takipcisinden Selamlar.
Herkesin Bayrami Kutlu olsun.
Bu aksamki konvoy sadece Bursa Mt arasinda mi?
2007 yilindaki 29 Ekimde ben de vardim.
265 motosikletli katilmisti.
tum guruplar 1ay once haberlesmis Belediyeden izin almislardi.
Yol kisa ama Muhtesemdi.
ihsaniye Pazar alaninda Toplanilmisti.
-Herkese Bayrak dagitildi.
2serit 4er li olarak yola cikmistik.
-Guclu motorlor 1200-1000-800 cc En onde digerleri Arkadaydilar ben dahil.
Nette Gezinirken neden tekrar Birlik Beraberlik olmuyor merak ediyorum.
yani bu konvoy-kortej den:
Bursa Endroo-Scooter forum uyeleri ve diger motor forum siteleri Bursa uyelerinin haberi varmi? Zannetmiyorum :(

Bursa Enduro nun planladığı, her türlü izinin alındığı,Bursa'daki tüm klüplerin desteklediği,polis eskortu eşliğinde yapılacak olan kortejimiz, Beşevler , Melike Pınar lisesi'ne giden yol üzerindeki taksi durağının yanındaki alandan başlayacak olup Altıparmak-Heykel üzerinden Ataevler e gidilecek ve burada yapılacak olan Volkan KONAK konseri ile son bulacaktır. Bilginize.

Bursa Enduro nun planladığı, her türlü izinin alındığı,Bursa'daki tüm klüplerin desteklediği,polis eskortu eşliğinde yapılacak olan kortejimiz, Beşevler , Melike Pınar lisesi'ne giden yol üzerindeki taksi durağının yanındaki alandan başlayacak olup Altıparmak-Heykel üzerinden Ataevler e gidilecek ve burada yapılacak olan Volkan KONAK konseri ile son bulacaktır. Bilginize.

Hareket kaçta abi

Herkesin cumhuriyet bayramı kutlu olsun:). ..... biri benzin hortumunu kesmiş bir haftadır uyduramadım bişey ya çok kalın geliyor yada çok dar oluyor bağlanmıyor katılmak isterdim korteje bir yakalarsam vurucam herifi:pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar