[Bursa - MT]

Bayramlaşma İnegöl Gezisi...Buluşma yeri 10:30 buluşma 11:00 kalkış Kent Meydanı 28.10.2012

1-Hamza Şimşek
2-Nevin Hoca-Blue Zeko
3-Gökhan CBr
4-Pınar desprado-prensi Berkay
5-Kayariki+1
6-Kirlisakal
7-Salcano
8-Sym Mustafa(Belki)
9-Alper Tunga
10- DALGİC_800
11-MhmtcnKoral(korkma gel gel senin yaşında bir cici kızımızda geliyor bizimle,güzel bacına asılma haa
12- Ahmanamra ( Bu gece şehir dşında olacağım ama sabah yetişebilirsem ordayım. .) Krosları üçleyelim :)

Arkadaşlar yarın için mangal tarzı bişeyler düşünülüyorsa topcase'li gelicem. kamplara giderken her zaman yanımda götürdüğüm çaydanlık ve cezvem var isterseniz birini yada her ikiside getirebilirim :)

Bu Çaydanlık :)

Uploaded with ImageShack.us

Buda kahve fincanım ..Biraz büyük ama daha iyi :)

Bayramlaşma İnegöl Gezisi...Buluşma yeri 10:30 buluşma 11:00 kalkış Kent Meydanı 28.10.2012

1-Hamza Şimşek
2-Nevin Hoca-Blue Zeko
3-Gökhan CBr
5-Kayariki+1
6-Kirlisakal
7-Salcano
8-Sym Mustafa(Belki)
9-Alper Tunga
10- DALGİC_800
11-MhmtcnKoral(korkma gel gel senin yaşında bir cici kızımızda geliyor bizimle,güzel bacına asılma haa
12- Ahmanamra ( Bu gece şehir dşında olacağım ama sabah yetişebilirsem ordayım. .) Krosları üçleyelim :)
13-oguz1327+1 (yol durumu cok bozuk degilse)

İyi soru arkadaşlar nasıl olacak yemek faslı? Herkes bişiler getirsin mi yoksa ordamı halederiz

daha önce herkes kendi getiriyordu bi ateş yakılıp hallediliyordu bayadır katılmadığım için şimdiki durum hakkında bi bilgim yok ama herkes kendisi getirse bence daha iyi olur et yiyen var yemeyen var her yerden bişey alıp yiyemeyen var .Gene herkes kendine göre bişeyler ayarlasın en iyisi olur

mutlu abı ıyıyım :) eyvallah selamını aldım.. yarınkı gezıye katılabılecek gıbıyım. gelırsen goruşuruz. şu anda gemlıkdeyım sabaha kadar.. gemlıkden çay ısmarlıyacak arkadaş varsa arasın :) 05075229502

yasam belırtısı vermeyınce merak ettım yaw.bu gece 24-08 vardıya var ama ıs cıkısı dırek bursaya gelıyorum.yol uzun ve yorucu olacak muhakkak ama guuzel bıgun olacagına ınanıyorum.arkadaslarla sohbet sanırım yorgunlugumu alacak.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:04 ----------

Arkadaşlar yarın için mangal tarzı bişeyler düşünülüyorsa topcase'li gelicem. kamplara giderken her zaman yanımda götürdüğüm çaydanlık ve cezvem var isterseniz birini yada her ikiside getirebilirim :)

Bu Çaydanlık :)

[url]http://img713.imageshack.us/img713/8222/58012141331403205901911.jpg[/URL]

Buda kahve fincanım ..Biraz büyük ama daha iyi :)

[url]http://img703.imageshack.us/img703/7516/29720110151211926745279.jpg[/URL]

cay kalabalık sever kahveyse yanlızlık.tercıhını ona gore yap derım.

meraba arkadaşlar bu gece yani sabaha karşı saat 4.te saatler 1.saat geri alınıyor.
bilgi babında hatırlatayım dedim.:) ismimi listeye yazdımadım ama büyük bir ihtimal geziye katılacam.

:bounce:Mangal işi orada ayarlanır muhtemelen,Hamza halleder,ev sahibi nolcak işi ne ,olmadı baktık hava soğuk falan istiyen lokantalarıda kullanabilir(et görmek istemiyorumbööğğğ,pırasa,lahana,kereviz bütün sebzeleri diyorum,bana yurdumun bütün sebzelerini getirin,piknik alanında hazırda varsa direk otlayalım falan yani hatta,geviş bile getirebilirim ben... ):wiinkk:

1-Hamza Şimşek
2-Nevin Hoca-Blue Zeko
3-Gökhan CBr
5-Kayariki
6-Kirlisakal
7-Salcano
8-Sym Mustafa(Belki)
9-Alper Tunga
10- DALGİC_800
11-MhmtcnKoral(senin yaşıtın ekti bizi ama sen genede gel gel)
12- Ahmanamra (Bas gaza yetiş bana ne,muhlefetsiz tadı çıkmaz) Krosları üçleyelim
13-oguz1327+1 (yol durumu fena değildir,Allah kötü yola düşürmesin:wiinkk:)
14-Memo06(biz gelebilme ihtimalini bile sevdik)
15-Cengizmn(Gemlikte ne işin var baba yaa,)

:cat:(Gökhan rakipsizsin,ben bu logoyu taşıyan tüm kreasyonları üzerimde zevkle taşırım kardeş):cat:

evet arkadaşlar saatleri geri aldıktan sonra 10:30 da kent meydanında buluşma dileğiyle :) logoyu bu şekilde istiyorsunuz yanlış anlamadıysam :)

:bounce:Direk Veysel abiyle bağlantıya geçelim,o işi sana bırakıyorum Gökhan ancak konuşma sırasında telefonla naklen bağlanmak isterim.Tebrikler...:thumleft:

eyvallah hocam inşallah herkesin hoşuna gitmiştir ve uzun süre bizi tanıtacak ve grubumuzu temsil edecek logo olur :)

---------- Post added at 00:37 ---------- Previous post was at 00:34 ----------

salı gününden itibaren Veysel beyle özel olarak görüşüp neler yapabileceğimizi görüşürüm ultra güçlü ve muhteşem hassas, bir o kadar da teknolocik lazeriylen bu işi halledebileceğini düşünmekteyim :cat:

kardeşlerim doğrumu yaptım bilmiyorum yanlışım varsa affola, önce kendimi tanıtayım adım bülent 50 yaşındayım motorum yok ancak aldığımda turlara katılmayı isterim tabi kabul ederseniz. sizleri uzun süredir okuyorum inanın çok beğeniyorum izin verirseniz logo hakkında haddim olmayarak biriki şey yazayım logo çok güzel ancak üzerinde şehitlerimizin kanını temsil eden al bayrak olmayan bir logonun hiç bir anlamı olmaz en azindan benin nazarımda, logo bu halıyle arap bayrağından bir farkı yok ,kimseyle polemiğe girmek istemem ancak hiç kimse bu konuya değinmedi inanın çok üzüldüm eğer gurup olarak büyümek isteniyorsa bunun düşünülmesi gerekir yoksa çocukların mahalle futbol takımından bir farkınız olmaz, beni sallayıp sallamamakta özgürsünüz saygılar herkese

zekerıya beyazd ayakkabıdan kurban olur dedı....gorus belırtmek serbest sadece grup uyelerıyle dalasmaya hayır.kardesımıze laf soyletmıyoruz hepsı bu.

Aslinda bu fikir dogru bende kirmizi renkten yanayim ama yesil ve kirmizinin yanyana getirilmesine de karsiyim goruslerimi yarin belirtmeyi dusunuyodum ki yarinda oldu sonucta ben Bursali oldugumuzu 16 yazarakta belirtecegimizi asil Turk oldugumuzu belirtsek daha iyi olacagini dusunuyorum hocam, abilerim saygilar :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:57 ----------

:bounce:Mangal işi orada ayarlanır muhtemelen,Hamza halleder,ev sahibi nolcak işi ne ,olmadı baktık hava soğuk falan istiyen lokantalarıda kullanabilir(et görmek istemiyorumbööğğğ,pırasa,lahana,kereviz bütün sebzeleri diyorum,bana yurdumun bütün sebzelerini getirin,piknik alanında hazırda varsa direk otlayalım falan yani hatta,geviş bile getirebilirim ben... ):wiinkk:

1-Hamza Şimşek
2-Nevin Hoca-Blue Zeko
3-Gökhan CBr
5-Kayariki
6-Kirlisakal
7-Salcano
8-Sym Mustafa(Belki)
9-Alper Tunga
10- DALGİC_800
11-MhmtcnKoral(senin yaşıtın ekti bizi ama sen genede gel gel)
12- Ahmanamra (Bas gaza yetiş bana ne,muhlefetsiz tadı çıkmaz) Krosları üçleyelim
13-oguz1327+1 (yol durumu fena değildir,Allah kötü yola düşürmesin:wiinkk:)
14-Memo06(biz gelebilme ihtimalini bile sevdik)
15-Cengizmn(Gemlikte ne işin var baba yaa,)

:cat:(Gökhan rakipsizsin,ben bu logoyu taşıyan tüm kreasyonları üzerimde zevkle taşırım kardeş):cat:

Hocam genelde grubu kisileri arkadaslarimi ekmek hep huyumdur ama bu aliskanligimiz bu grupta kirdim. Her bylusmada bi onceki gece uyuyamiyorum bi an once gelsin istiyorum, sizlerle beraber olmak Beni cok mutlu ediyor stresimi boyle atiyorum. Umarim bi an once motorumla yaninizda olucam artik size, hicbir abime yuk olmam :)

bu gezi ye katılmamama once vardiye amirim ıstemedı.sonra karsı vardıyamdakı arkadasın akrabasının cenazesı ıcın apar topar giresuna gıtmesı gerektı....hadı onada cozum bulduk 16-24 ıcın bırını uydurduk....bune sımdı yagmur yagmaya basladı......bendemı bı terslık var....temel fıkrasına dondu benım ıs....hanı otobana ters serıtten gırmıs temel,polıs anons gecıyomus....otobanda ters serıtten ılşerleyen bı arac var......anonsu duyan temel uzatmıs camdan kafayı kac bıtane kac bıtane usagım demıs ya....

bu kadar olumsuzluga ragmen vardıyadan cıktım.yola cıkmadan sonkez goz atayım dedım ama forumda kımse yazmamıs.herneyse ben yola cıkıyorum.85-90 km gıbı bı yolum var.anca yetısırım heralde.telefonla ulasamazsanız motorda yolda oldugumdandır.ama gerı donerım mutlaka.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar