[Bursa - MT]

Kardeşim bu üstteki yapıştırma gayet güzel olmuş ama Ay Yıldızımızı kırmızı içine alsan daha belirgin ve güzel olacaktır bence. Birde logo ve bayrağıda şerit içinde ortalarsan daha hdaha güzel olur :) NAcizane fikrim . Ellerine sağlık

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:10 ----------

f2ggq.jpg
[/url][/IMG]
Böyle bişi olabilir mesela.

Kardeşim bu üstteki yapıştırma gayet güzel olmuş ama Ay Yıldızımızı kırmızı içine alsan daha belirgin ve güzel olacaktır bence. Birde logo ve bayrağıda şerit içinde ortalarsan daha hdaha güzel olur :) NAcizane fikrim . Ellerine sağlık

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:10 ----------

[url=http://bit.ly/c25MCx][url]http://e1210.hizliresim.com/12/m/f2ggq.jpg[/url][/url]
Böyle bişi olabilir mesela.

Anladım dostum müsait zamanımda dediğin gibi :) yapalım bakalım nasıl olacak.

Bu nasıl arkadaşlar.

in91sh.jpg

Eyvallah kardeşim :) Simetri hastasıyım sanırım affola :)

yok o bende de var. Çalışma masamı gör :p delgeç ile zımba aynı hizada dik ve yan yana konumda olması gerekiyo deliriyom sonra. Telefonuml laptopa paralel olcak şekilde olmalı. O inan bende daha beter var :))

Allah sabır versin ozaman bize :D hehe zor iş bu simetri . Gerçi ben senin kadar değilimde görsel olan tabela etiket resim vs gibi şeylerde takılıyorum daha çok :D Yoksa motorum asimetrik olsun :D hehe

Bu arada bence gayet nizami ve güzel olmuş son çalışman. Bakalım arkadaşlar neder.

bunlar silikon baskımı yapılacak yoksa şu pantograf dediklerindemi olacak. Hiçbiri olmayacaksa normal stciker gibi yapılacaksa renkleri rekleftif folyolu yapsak nasıl olur. Işıkta parlaması fena olmaz. Gökhanın kaskındaki şeritler yada son günlerde gördüğümüz kamyon kasalarındaki şetirler misali.

bunlar silikon baskımı yapılacak yoksa şu pantograf dediklerindemi olacak. Hiçbiri olmayacaksa normal stciker gibi yapılacaksa renkleri rekleftif folyolu yapsak nasıl olur. Işıkta parlaması fena olmaz. Gökhanın kaskındaki şeritler yada son günlerde gördüğümüz kamyon kasalarındaki şetirler misali.

Aslında ajanslar, böyle sert kumaş şeklinde yapiyorlar ama reflektifli düşündüm bende beyaz olan yazıları.

aynı tasarımdan birde silikonkaplı motor üstüne yapıştırma etiket düşünülebilir. Görüşme halindeyim belki beleşe getirebilirim yapıştırmaları ;)

Bu hafta sonu ben tümden iptal oldum arkadaşlar pazar 06:30 - 14:30 çalıştıktan sonra tekrar pazar gece 22:30 - 06:30 .alışmasına gitmem gerekiyor bayramın 3. günü tekrar çalışma kafayı yedirtecekler en sonunda bana :jocolor::pr:

pazartesi inşallah ayar çekip geleceğim korteje önce mudanya olmak üzere tabiki :)

---------- Post added at 16:16 ---------- Previous post was at 16:11 ----------

BURSA MT yoğun çalışma içerisinde :queen: çok iyi görünüyor yaw ellerinize sağlık valla burayı böyle görmek çok güzel herkes bişeyleri güzelleştirmek adına çalışıyor yaw :bestmt::rendeer::cat::thumleft::flower:çok

Gözlerim duygulandı...:salut:

aynı tasarımdan birde silikonkaplı motor üstüne yapıştırma etiket düşünülebilir. Görüşme halindeyim belki beleşe getirebilirim yapıştırmaları ;)
Hatta işi büyütüp anahtarlık yaptıralım bence :) En güzeli o olur. Herkesin anahtarlığı aynı olur.

Öyle işyerinde boş vaktimde bir tasarım yaptım yakalık için üzerinde oynama yapabiliriz ,yada böyle çok güzel olmuş bastıralımda diyebilirsiniz. Değerlendirmeye ve fikirlere açıktır.

http://i47.tinypic.com/2ew0cg2.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:29 ----------

Ha bu meşakkatli olur bastırması etmesi diyorsanız sağ taraftakinden dolayı.Buda basit olanı.

http://i48.tinypic.com/2zfk1lw.jpg
ilk görünce dedim acil kan mı lazım:)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...li-kazasiz-tvs-apache-rtr-150-98860232/detay/

Ahanda buda benim tasarımım. İstenilen model konulabilir.:)
picture2hf.png

---------- Post added at 21:09 ---------- Previous post was at 20:56 ----------

Motor tarzına göre dedikya...
picture3fe.png

---------- Post added at 21:20 ---------- Previous post was at 21:09 ----------

picture4nf.png

:bounce: Tüm amblemler çok güzel arkadaşlar ellerinize emeğinize sağlık fakat güzel şehrimizin rengi olan yeşili sadece doğadamı görücez,bana kalırsa diğer gruplardan bizi ayıran ve çarpıcı bir rengimiz olmalı,mesela (bandanadaki olabilir) yeşili gören bizi hatırlamalı:cat:...
:bounce:İnanın gerek sosyal,gerek kültürel ve bir o kadarda efendi,duyarlı bir grup olarak diğerlerinden sıyrılıp gıpta ile bakılan ve insanların aramızda olmak için can attığı bir gruba dönüşeceğiz.(Şeytani değilse inanın rüyamda gördüm 1 ay kadar önce:cat:)
:bounce:Birde Bursa Mt yerine MT BURSA yazılmalı diye öneriyorumki zamanla büyüyüp kapalı grubumuzu oluşturduğumuzda bizi bir araya getiren bu güzel Motosiklet sitesi ile sorun yaşamayalım:cat:...
:bounce:Kortej öncesi burada toplanabilmek için elimizden geleni yapalım arkadaşlar,birlik içerisinde ve aynı tarz asılmış bayrak bandana düzenlemelerimiz ile dahil olmamız kendimizi hissettirmemize neden olacaktır(satın almak istemeyene bandana toplanmak üzere ödünç verilecektir).:cat:

:bounce:Gönül isterdiki İnegöl'de toplanalım korteje dahil olalım ama olmazsa Bayramlık uzun gezimizi İnegöl ve oradan Oylat yahut Pazaryeri Göletlerinde piknikli mangala çeviririz(Hamza seni,salcanoyu,Cengizi düşünmeyen ölsün):cat:...

:bounce:
:bounce:Gönül isterdiki İnegöl'de toplanalım korteje dahil olalım ama olmazsa Bayramlık uzun gezimizi İnegöl ve oradan Oylat yahut Pazaryeri Göletlerinde piknikli mangala çeviririz(Hamza seni,salcanoyu,Cengizi düşünmeyen ölsün):cat:...

çok sağolun hocam kimse ölmesin ama gelin artık inegöle :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar