geç olsada yarın toplantıya uğramaya çalısıcam inş erkenden kalkınmaz
:bounce:1-KKTC 'de anümatörlük,askeriyede aerobik hocalığı,TFFGHD de 5 yıl futbol hakemliği,Kervansaray'da yüzme hocalığı yaptım evliliğim dahi Bursa gazetesinde yarım sayfa haber oldu(şüphesi olana yarın eşim anlatacaktır.)... .
:bounce:2-Son olarakta,hayatımdada zorla başa getirlidiğim idareciliği(Md. yardımcılığı) tatili olmadığı için tüm ısrarlara rağmen bıraktım,şu anki okulumda ise müdürden daha çok saygı duyulan ve sevilen öğretmenim...
:bounce:3-Şimdi başlatmayın ego tatmin etmeymiş,liderlik hevesleriymiş... Sadece motosikleti çok sevdiğim için ve aynı zamanda diğer grupları etik bulmadığım için,burada birlik ve beraberlik sağlamaya çalışıyorum.Altına Havalı motor çekip kibirlilik ukalalık taslayan adamlara ise hiç tahammülüm yok ya çoğunluğa uyar adam olursunuz öyle gelirsiniz ya da canınızın istediği yerde debelenip durursunuz...:rendeer:
ya arkadaşlar bu muhabbetler bize hiç yakışmıyor...
Ercanım her sözü üzerine alınma diyorum yaw...
Hocam bu konuları yarın toplantıda açık açık konuşsak burada yazarak hiç bir yere varılamayacak.
Arkadaşlar herşeyden önce bizim neden burada olduğumuzu unutmayalım...
:bounce:Nerde o eski sözünün eri eski insanlar ve şimdi bozulmuş çin malı kişilikler,motoru ile malı ile hava atan ukala şahsiyetler,neyse boşverin arkadaşlar yarın beraberiz.Bunlardan her yerde çıkıyor.Tartışmaya değmez,seviyesizliklerini kusadursunlar,içlerindeki nifakı ve cifeyi boşaltsınlar ve ikilik bölücülük yapmaya çalışsınlar(kimse kimseyi kandırmasın 3 kez ekti grubu,ve sadece 2 kez bizimle bulunma ya kendini layık gördü),yine İmam gazali diyorum"Cahillerle tartışmayın ben hiç galip gelemedim":bounce:...
Ahmanamra, sakın bir daha bizlerin yıllardır tanıyıp saygıda kusur etmediğimiz bir bayana karşı böyle densiz laflar kullanma, bu iş kötüye gidiyor ona göre...