abi ne anketi ya bu haftada istenildiği gün gidelim oturup düzgünce bi konusalım eğer bi aksılık olmassa gidebilirsekHacı onu diyorum işte ankete çevirelim en çok oyu alan günü sabitliyelim![]()
abi ne anketi ya bu haftada istenildiği gün gidelim oturup düzgünce bi konusalım eğer bi aksılık olmassa gidebilirsekHacı onu diyorum işte ankete çevirelim en çok oyu alan günü sabitliyelim![]()
Hocam bende gelirim bir aksilik olmazsa eğer. DALGIC_800 (Mehmet) 'le beraber inşallah bi işi yoksa:bounce:Gökhan Çamlı Kahveye'ye gecenin ilerleyen saatlerinde fink atmak için gideriz.Zaten Cumartesi açtığımız gaz bana hiç yetmedi,alışmışım son zamanlarda en az 200 km yapmaya,şıp diye geçti.:bounce:..
:bounce:Bu arada Burak o motoru nazarlık illa bi yatıracaktın,böyle maddi manevi hasarsız olması şükür gerektiren bir durum,Allah bundan sonrasına birazcık daha büyüğünü bile yaşatmasın inşaallah :cat:
17-10-2012 Çarşamba ÇINAR KAFE toplantısı :
1-Nevin Hoca ve prensi
2-Zekeriya
3-Pınar
4-Cengiz
5-Gökhan(umarım uyar özledik)
6-Kirlisakal
7-Mehmetcan
8-
.
.
.
KAtılan arkadaşlara teşekkürler . Güzel bir pazar günüydü çok eğlendik . Hele cengizin gizli koyu yokmuGemlik tayfasınada ayrıca teşekkürler gece gece o yolu iyi çektiniz valla
![]()
Bu arada arkadaşlar toplantıları cumaya sabitlememişmiydik ? Şimdi neden Çarşamba oldu ?
:bounce:Hiçbir aktiviteye katılmayıp,hatta çoğu zaman geliyorum deyip açıklama bile yapmaya gerek duymadan bizleri eken arkadaş;Birde toplantı günü beğenmeyip anket yapan arkadaş,uyarsa gel kardeşim uymazsa bulandırma,birde ne yapmak istediğinden emin ol,her zaman kapımız sana açık,ancak birlik ve beraberlik adına açık,ayrışmak gruplaşmak vs için değil:wiinkk:...
Gökhancım zaten niyet belli maksat sabitse sabitleştirmek işte. Dediğin gibi o gelmeyip haber vermeme durumunu sonradan anladımO konuda sıkıntı yok ama ben bu fikri dile getirdim diyede Hocanın bana bölücü , ayrıştırmacı yaftasını yapıştırmasına anlam veremedim ve bu tavrın altında yatan öfkeye şaşırdım doğrusu . Sonuçta başta efendi efendi nacizane fikrimiz olduğunu belirttik bunun. Geçen hafta gün sabitliyoruz dediniz cuma günü ok dendi millet toplandı bu hafta yine çarşamba oldu . Şimdi ben miyim bulandıran ortamı yoksa kimseye bi açıklama yapılmadan bu hafta çarşamba toplanıyoruz diye liste oluşturmaya çalışanlar mı bulandıranlar ? Ben Bu tavrı sorgularım Gökhancım. Yanlışım varsa dile getirsinler evyvallah deriz. Burada kimse kimsenin liderliği altında hareket edecek değil her fikrini dile getirenide bölücü gruplaşmacı diye tukakalayacak bir hegemonyanın esiri hiç değil.Affola .