:bounce:Geçmiş olsun M.alibey Allah şifa versin,niye kızıyım hasta,sakat,zavallı birine:wiinkk:...Sadece düşüncelerimi yazdım haksız olduğum konu varsa söyle düzeltelim:cat:...
:bounce:Bunun dışında sen ya da başkaları için demiyorum kendini bilen üzerine alınmasın ama,söz veren insan biraz sözünün eri olmalı,Kolay geri adım atmamalı,bence ya hastanede yada Allah korusun mezarda olmadığı sürece sonuna kadar sözünün üzerinde durmalı...Buraya bir şekilde geleceğini yazıyorsa ben çocuğumu,evimi bırakıp ,iş yorgunu bir sürü vakit darlığı içinde ayar yapıyorsam ya hiç yazmasın yazıyorsada gelsin,yok ben söz möz dinlemem herşeyi kıvırabilir son anda kendime göre ayar yaparım diyende bizi uğraştırmasın,şu anda yeni bir grup oluşumu içindeyiz ve ciddiyiz,adam gibi adam olsun,gerekirse az olsun,öz olsun,şimdiden kurallarımıza göre gelecek olan kişileri hürmetle bekliyoruz,gelemeyenlerede canları sağolsun diyoruz sevgiler...
:bounce:Bu arada acil durum Davut Emre ufak bir kaza geçirmiş ayak bileği 2 ufak kırık dolayısıyla alçıdaymış belki ona geçmiş olsunada uğrayabiliriz kafe çıkışı grupça,Allah şifa versin Davut Emre aramıza dön bir an önce:bounce:...