maalesef bende 16-24 vardıyasına dondum,forumdan takıp edıcem artık
hayırlı olsun genelde trafik kurallarına uyarız arkada kalmazsınız merak etmeyinDegerli Bursa Motor Gurubu Uyeleri.
Nasilsiniz?
Bende ise gidip gelmek icin Cup Aldim.
-Malum Cup lar Genelde Hep cin mali ve plastik malzeme kalitesi dandik.
-o kadar hizli degil 80 den sonra Titresim oluyor.
kontrolsuz hiza gerek yok.
Gelelim Sorularima:
*Gurupta Etkinlik-Piknik te Cup ile gelenler varmi?
*Sehirdisi Etkinliklerde ortalama ne kadar hizla gidiyonuz.Gurupca gidilirken ortalama hiz ne kadar?
*Istanbul-Ankara-Kutahya da 29 Ekim icin Kortej olacak.
Motor Konvoy gecisi olacak.
sehitlere Saygi-Terore Lanet adinda.
Bursa da Fsm de olacakmi?
Bununla ilgili Belediye nin Organizasyonu varmi.?
*

yarın ki program çıara gidip oturmak mı yoksa gezi var mı biri açıklayabilir mi eğer gezi olcakasa ben arabayla gelip diğer arkadaşlarlada tanışıp dönücem![]()
selım abı nerelerdesın .bak pazar gunu bız guzel bı gezı daha yaptık.trılyede kahvecı abımızın sundugu zeytınlerde guzeldı.kacırmamak lazım boyle son zamanlar artık.İlk uzun yol deneyimimde sıcak ilgilerinden dolayı herkese çok teşekkürler.Motosiklet kardeşliği dostluğu bu olsa gerek . Grubun hızının düşüklüğü sanırım benden kaynaklandı.Bu gezi tecrübelerimi arttırdı.Arkadaşlardan aldığım uyarı ve tecrübe paylaşımları da benim için çok değerli.
niye kızdınız ki hocam şimdi geçen yağmurda çıkınca hastalığı kaptık onunla çebelleşiyorum::xrock::
:bounce:Tabiiki gezi de olacak ancak 1 saat tanışma kaynaşma oturma faslı yetmezmi daha ne olsun...Sizi bilmem ama 3 saat bir kafede kalabalık ortamda geçirecek boş vaktim yok benim... Her anımız dolu olmalı bizim ya dünyalık, ya ahiretlik,bunun dışında deşarj olmak köy,doğa,deniz gezmek lazım yoksa elektromanyetik ortamın tavan yaptığı(Her cepte 1 cep telefonu,notebook,pc lerin yaydığı manyetik dar mekanlar) bu tür yerlerde daha çok insanlar stres yükleniyor ve zamanla psikolojik bozukluklar ve cinnet evrelerine davetiye çıkarıyor...(uf ne yazdım ama arada öğrencilerimle karıştırırım çok temiz nutuk atarım pişman değilim eylemlere devam):cat::wiinkk:
:bounce:Vel hasıl Neyle istiyorsan onunla gel kardeşim...(motorla gel,bizle 1 saat oturduktan sonra biz gezerken sen kafede oturmaya devam et):cat:
:bounce:Search sen ve hatta eşin bizimle olsanız iyi olurdu.Neyse bir dahaki sefere kaptan. Tüm bandana hakların saklı kalıyor :bounce:...
12/10/2012 Cuma 19.00 FSM Bulvarı,Çınar kafe,Mt Toplantısı:
1-Blue_dolunay
2-n_tuncak
3-Gökhancbr
4-Kayariki
5-Davut Emre
6-Espaniole
7-Mert Aksoy
8-Çağatay CİHAN
9-MhmtcmKoral
10-Cngzmn
11-Mehmet Kalyoncu
12-Pınar(çok özledim bayan sürücü arkadaşım benim)
12/10/2012 Cuma 19.00 FSM Bulvarı,Çınar kafe,Mt Toplantısı:
1-Blue_dolunay
2-n_tuncak
3-Gökhancbr
4-Kayariki
5-Davut Emre
6-Espaniole
7-Mert Aksoy
8-
9-MhmtcmKoral
10-Cngzmn
11-Mehmet Kalyoncu
12-Pınar(çok özledim bayan sürücü arkadaşım benim)
sadece pantolana yada monta güvenmeyin ben nitronun mont pantolon eldiven botunu aldım %100 su geçirmez yazıyor içinde gece yağmurda ıslanmadık yerin kalmadı birde hasta oldum iyi bir yağmurlukta alın derim16:24 vardiyasından dolayı katılamıyorum bende bu geziye her gezide oldugu gibibirde şunu soracaktım 4riders kışlık pantalon soguk ve yağmur geçiyormu kullanan arkadaşlar var mı bizden ?
bu pazar bi piknik yapsakmı ?
---------- Post added at 12:05 ---------- Previous post was at 11:45 ----------
beyler bayanlar bu pazar ercan arkaşamızla bi ululdağ bakcakta mangal ziyafeti verelim diyoruz bize eşlik etmek isteyen arkadşalar varsa bi görelim onlarıda![]()